Bucurii de sept - oct 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
anangel_lexi spune:
Fetelor, eu sunt iarasi suparata cu mancatul la Maria. De 2 zile abia-abia mananca 90-100 ml, la cele mai multe mese 70. Offfff, si incepuse sa pape bine, cam 120-130 ml la o masa. Ce-o fi iar cu ea???
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
inni spune:
Nu-i adevarat. Teoretic si un scaun/sapt e OK. Mai rar e mai nasol. Nu mai innebuniti copiii cu supozitoare. Pana li se regleaza si lor tranzitul mai dureaza niste luni. Nu e ca la adulti.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
putzuruca spune:
Floricika, f frumusel David. Iti seamana foarte bine. Intram si noi in clubul cheliutelor.
Intrebare pentru mamicile care alimenteaza bebeii artificial: ati inceput sa dati la bebei sucuri? In Capraru scrie ca dupa 3 luni se pot da sucuri de mar si morcov la copiii alimentati exclusiv cu lapte praf.
De la cate luni se pot tine bebeii in carut cu spatarul ridicat la primul nivel? Deea e foarte curioasa si cand iesim afara mai mult urmareste ce este imprejur. Daca ar avea spatarul ridicat ar vedea mai bine.
Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
eleņia spune:
quote:
Originally posted by inni
Nu-i adevarat. Teoretic si un scaun/sapt e OK. Mai rar e mai nasol. Nu mai innebuniti copiii cu supozitoare. Pana li se regleaza si lor tranzitul mai dureaza niste luni. Nu e ca la adulti.
mersic ini eu credeam ca e anormal sa nu iasa macar o data pe zi
azi am fost la farmacie si aim luat un praf
da daca tu zici ca e normal nu il mau dau
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
http://www.dropshots.com/darius_2006
GETY spune:
Inni, a mea daca nu iese cu scaunul 2 zile este nervoasa si agitata tot timpul. Poate alti copii se manifesta altfel. Eu in chestii de astea ma consult cu sora-mea, ca ea lucreaza in domeniu: este asistenta medicala cu principalul dat in pediatrie.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Floricika, frumos baietelul. I-a mai cazut perisorul? Nici la nastere am vazut ca nu avea prea mult. La Maria mea am inceput sa-i mai gasesc cateva firisoare in interiorul caciulitei. Abia astept sa-i creasca altul.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Ramo la primul punct sunt si eu fericita ca un barbat; mi-am pastrat numele de familie!
Si eu la fel!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!
Poze Mathias
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by inniquote:
Originally posted by MamiLili
Ca tot vorbeati despre globuri, sa va povestesc ceva: in 1981 cand m-am nascut
Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey ...m-ai facut sa ma simt babosnitza . Eu m-am nascut in '75.
Bine ca n-ai vazut in ce an e nascuta Tasia!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!
Poze Mathias
inni spune:
Eu am citit in cartile de specialitate..ca la pediatrie nu ma pricep indeajuns, iar in facultate am invatat prea putin de bebei ca sa ma apuc sa sfatuiesc aiurea. Iar despre facutul kk-ului chiar nu ne-a spus nimeni. Asa ca am vorbit din carti
Poate daca o lasai sa faca de capul ei..asa nervoasa cum e (ca si a mea e la fel cand ii vine sa faca..si agitata si plangacioasa)...!!! Nu ti-e teama ca de vreme ce-i pui mereu supoz se va obisnui asa...cu un zvac in fundulet care sa-i dea imboldul de a face kk ? Sau nu-i pui mereu ?