Bucurii de sept - oct 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
adameasca spune:
Martha, eu am optat la amandoi copiii ptr schema gratuita de vaccinari.
Elenia, zau nu pun sare pe rana, spun si io adevarul.
Moaca da sa se trezeasca, doarme de 2 ore pe balcon.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
inni spune:
Dorina , Elena Ami are 5.500. Sapt viit vine pediatra si o sa o cantareasca. Eu n-o cant des ca ma oftic .La o luna e tocmai bine. Da' noi ne intrecem cu Ilinca la greutati ca sunt nascute in aceeasi zi. Si daca ma mai gandesc ca ea a fost si prematur putin...si ca a fost bolnavioara 2 sapt...A mers super bine cu greutatea. Insa a mea..daca se frichineste toata ziulica...nu doarme...da din toate alea, de parca are norma, parca in fiecare zi ar vrea sa bata recordul din ziua precednta la dat din maini si picioare. 'ia sa vedem azi dau de 1215 ori din manute..ca ieri am dat numai de 985' ..normal ca nu se pune pe ia nici o grasimuta.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
Vauva spune:
Da ce sa spun IO nascuta '73. Da eu nu ma simt batrana. De fapt mie niciodata nu mi s-a dat varsta reala. Cand eram studenta un mos m-a intrebat daca am buletin hi, hi, hi. oricum cand Lili a postat mesajul respectiv, automat mi-a trecut prin minte: Ma ce tanara ii fata asta, auzi ´81. M-am si gandit automat ce faceam eu prin anul respectiv:eram in clasa a-II-a.
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
gripo spune:
Pai eu tot nu inteleg, d c ar fi INNI suparata?
Si ILEANA, asta a fost vaccinul de cate luni? ca ar mai fi ceva pana face ILINCA 4 luni.
inni spune:
Pufy...ne zici ceva sau nu ne mai zici nimic ?
Eloise..Vauva..lasati ca la noi o sa vina pensia mai repede. Lili o sa stea sa jinduiasca si or sa i se lungeasca urechile asteptand-o.
anangel_lexi spune:
Cri, mai strangi lucrusoare pentru triplete? Ca eu cred ca in curand o sa mai am lucrusoare de dat.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
inni spune:
Ca e fi-mea slaba. Intotdeauna a avut greutatea la limita normala dar cea inferioara.
Ileana a facut vaccinul de 4 luni. Ma rog..Ilinca
gripo spune:
INNI, intelesesem din postarea ta precedenta, dar mi-a aparut mesajul mai tarziu decat trebuia, oricum, AMI concureaza pentru miss, lasa, sanatoasa sa fie!
inni spune:
quote:
Originally posted by gripo
AMI concureaza pentru miss,
Cum adica concureaza ! E chiar Miss
putzuruca spune:
Cri, si eu mai am lucrusoare pentru cele trei fetite. Poti sa-mi trimiti adesa lor pe PM?
Ma bucur ca sunt bine si le doresc sa creasca frumos.
Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA