Racusori, la apel! (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

sunt inca la birou.
viky, prietena mea a nascut de aseara la 23:10 o fetita cretulica de 3,350kg si 53cm. n-am ajuns inca sa o vad, dar sper sa ajung maine
cristina, pana sa ajunga iulia in capul tau..ajunge in urechea mea...in casca telefonului zi de zi asa k tu..stai linistita..scapi ieftin
ameea, scuza-ma..nu mai stiu unde ai scris datele tale si as vrea sa te trec pe lista dar nush de unde sa te iau. le mai scrii o data te rog?
dora, ai fost haioasa..inca 8 ore de munca...de parca ai fi spus "inca 10 min si gata" . ce ziceai de cadoul ala pt maine? nu de alta dar n-am reusit sa
ma cam pregatesc si eu sa plec in vreo 25 min..ne auzim later
kiss kiss all..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Na seara fetele! Mai reusesc si eu sa apar in fuga pe aici! Nush cum doamne iarta-ma ca de cand a inceput anul o tin numa intr-un drum sau distractie! Si pe cuvantul meu fetelor de am mers mai mult de 10 metri de anu nou! De distrat, recunosc, dar parca prea multe! Week-endu asta speram sa dorm si eu mai mult, dar ti-ai gasit! Maine la curte, duminica la nasi! Si cred ca ma paste un puisor de gripa! Ma cam doar muschii si ochii. Ori e oboseala, ori gripa!
Dragele mele, da, mai fumez, nu mult, dar mai fumez. Le-oi lasa eu! Nu stati pe capul meu, ca is catar si de ce imi spune lumea mai des ca nu e bine, de aia fac contra! Pana acum, bebe e bine, sper sa fie si in continuare!
Va pup si o sterg la nani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Hai ca dau eu de dimineata, caci ... vaaaaaaai , dar a mea Bellutza numa' nu vrea sa se lase ...si atunci cand o face (cu sila parca), al meu patruped nu-i nimereste locul cu pricina ... nush ce'au facut azi noapte pe hol,caci n-am stat cu ei,dar tot auzeam plansetele lui Po' -cred ca erau rugamintile lui sau disperarea, naiba mai stie - si din cand in cand pe Bella care il mai ciupea putin de obrajor ...
Au avut o scurta altercatie cand a prins-o pe Bella la colt si asta s-a ofticat rau de tot si a sarit sa-l muste,iar Po' si mai artagos nu s-a lasat,ca deh! el e barbatul ...i-am despartit si de atunci al meu barbatel pe 4 chisoare, tot incearca s-o imbuneze cu "vorbe dulci", apeland cand si cand la mine,aratandu-mi cum don'shoara e o ignoranta si nu-l baga in seama,rugandu-ma sa intervin parca mamaaaa ,abia astept sa scap !
Mire nu te fah ca nu-ti mai amintesti ,ca ma enervez si-ti dau indiciul cadoului si jar iese
WHY DON'T U DO SOMETHING,sisteeeeeeer ?!?!?!?!?! Hai si tzuca-l si din partea mea
Ps: mie deja mi-a intrat in obicei sa fac tot timpul AMR-ul dupa ceva.Inainte o faceam pana la salar, alta data o faceam pana la disparitia "mosului" lunar,iar acum fac amr-ul zi de zi pana cand se termina orele de program ...so, tot timpul apare cate ceva,k sa nu ma plictisesc ...
July ai grija cu virozele astea,ca nu e de joaca.Fereste-te cat mai mult si menajeaza-te pe cat posibil,ca acum esti 2,nu 1. draga mea si sanatate
Angi ia zi-mi mai multe despre "actiunea" ta
Cris sa incepi munca cu dreptul si s-o tii tot asa, ca sa am si eu cu ce ma lauda cand o sa merg la spital sa-mi modific si eu ceva din fizicul propriu ...o sa urlu pe coridoare "o stiti pe doctoreasa ... e prietena mea!"
Of of ... desii sunt rupta de somn,nu mai poci sa ma pun in pat,ca doar am doi copii-maturi de scos la plimbare sa-si faca necesitatile si sa-si aeriseasca cerebelu' ...siiiiiii abia ce mi-am pus prima tura de si ma mai asteapta inca 3
Uf! astept ajutoarele dupa-masa altfel o iau razna

Hai si voie buna la toate ...dispar in aia mamii mele,caci fuge casa dupa mine si io's pe nicaieri

Mergi la inceput

io-s la birou 1 ora 2...si am intrat sa vad ce si cum p'aciulea si am ras la postarea ta Dora de am murit
io tre sa ajung sa cumpar cado' pt azi cine stie..cunoaste si apoi sa vad ce si cum si unde m-oi mai imparti
si cu astea fiind spuse..ma intorc si eu la munca mea...nush daca mai apar azi ca-s in petreceri..dar ne auzim noi
week end placut va doresc

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Na ziua fetele! Azi am nitel timp, culmea! Nu ma asteptam, dar am! Consortu a dat bir cu fugitii la o saramura cu baietii, numa ca sa scape de una bucata soacra care incepuse cu teoria chibritului stins! Nu neg ca si pe mine ma luase cu somn cand imi auzeam scumpa mama cu teoria fratilor! O apucase dragele mele ,ca daca tot m-am apucat de facut copii, cu argumente pro si contra, daca sa mai fac inca unul sau nu! Nebunieeeeeeeeeee! Eu nici pe primu nu l-am facut si madam mai vrea un nepot!
Mire, distractie placuta iubita! Sa ne pov cum a fost!
Menna, bafta mare mama draga! Si nu te supara pe Bella. Stii cum suntem noi fetele! Ne lasam greu ademenite, dar si cand i-am prins, ii tinem bine!
Vicki cum se mai simte mama ta?
Ameea, bine ca sotul tau n-a patit nimic! Masina e facuta din fiare, se repara! Si te rog eu mult, nu-mi lua locul de insomniac! Fetele stiu! Eu eram responsabila cu lipsa de somn! Incearca sa dormi ca nu e de gluma cu insomniile!
Angela, io is la post cu prestatul din cauza de col deschis! Fie-ti mila de mine cu visele astea! ca mai am cateva luni bune de post!
Cristinuta, nu omor pe nimeni ! Chiar daca stati pe capul meu cu fumatul, stiu ca nu o faceti decat ca sa imi fie bine! Asa ca va dau un colectiv in loc de chelfaneala!
Gata va pupez si ma duc sa trag un pui de somn ca isi cere dreptul organismul!

Mergi la inceput

am ajuns si eu acasa...ma duc sa dorm..
noapte buna..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

io cu noapte buna..io cu buna dimineata....
haideti..poftiti la
trezireaaaaaaaaaaaaa
inca nu sunteti aici???

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Io sunt, na!!!

Mai beti o cafelua tarzie? Fac si ceai, daca vreti!

Menna, tu nu mai apari...hai, vino de ne mai spune cum sta povestea de amor

July, lasa, mai ca asa-s mamele...cam toate ..il inteleg pe sot...ca daca-i mama o suporti mai usor, da' daca-i soacra...
La ce medic mergi, sau e prea devreme sa te-ntreb?

PS Maine-i luni , deja n-am chef de munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Seara buna!!! Acum o ora am " aterrizat" si noi acasa( eu cu sotiorul). Am fost 3 zile la Sirnea, langa Bran. SUper frumos!! Multa zapada , m-am dat cu saniuta!!!
Am emotii in legatura cu ziua de maine. Am sa va povestesc maine dupa amiaza sau seara cum a fost. Asta pana ma prind eu cum functioneaza tot acolo si unde e un computer cu net.
Pupici si un minunat inceput de saptamana!!!

Cristina
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.- Axel Munthe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

UF! s-a terminat curtea, podietzu',mansarda,gradina ...ce mai vreti voi, gata! Al meu Manole n-a zidit-o pe Ana lui cea blonda,dar nici nu stim daca au facut ceva concret ...if u know what i mean
Vom vedea ce au facut si ce ba ...peste 3 luni. Asta stiti cum e ?! Ca atunci cand mama nu vrea sa stie ce are .Fata sau baiat?! La noi e "daca iese ceva o ba?!"
Cris sa pasesti cu dreptul maine dimineata .Na un tzuc de la mine de incurajare.
Eh eh mai mire mire .... suparata mi's doamne iara pi tine ... neserioasa mica
Hai ca dispar la nani ... al meu coleg de pat sta in umbra si asteapta sa termin cu tastatul ..

noapte buna

Mergi la inceput