Racusori, la apel! (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Angela , de unde stii tu ca anul asta e prielnic pentur facut bebei??? Vreau sa stiu si eu... Stiu ca cei ce sunt curiosi mor repede, dar nu ma pot abtine.
Mire, felicitari pentru amica ta!!! Deci , lumea s-a pus pe treaba , va sa zica...hmmm...imi da de gandire...
Ameea, sper ca totul e bine cu acum cu sotul tau si ca a scapat de nebunia constatarii ...
Vicky, multumesc. pshiatria e frumoasa, mi-ar fi placut, dar sunt atatea necunoscute ; nu trateaza cauza , ci doar simptomele.
July, si sarcina usoara pe mai departe.Mai fumezi??? Na, ca nu ma las...(sper sa scap intreaga )
Menna , Mona????
O seara placuta tuturor si ne auzim maine. Angela , sunt curioasa ce ai sa ne povestesti maine ca ai visat.

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

da Cristina, Iulia mai FUMEAZA
zi de zi o bat la cap
inainte sa te prinda pe tine..ma scutura pe mine
eiii...mama lor de tigari

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

na ca Ardealu' doarme ca valiza in gara
Hai nene ca am fost si eu plecata cateva zile si deja dati surla in tara ca am absentat! Mda, ce sa zic!
Plecasem joia trecuta la Bucuresti sa-mi vaz colegii d'acolo la fata si m-am intors acasa pe sambata dimineata ... vai de mine, 2 nopti dormite pe tren la cuseta nebunie cu stiinta!
Mire felicitari prietenutei si multa sanatate bebelinei!
Eu tocmai ce am vb cu prietenuta care a nascut in decembrie si m-a anuntat ca "avem" botez in 28 ianuarie! Ce faaaaain, alti bani,alta distractie! ...si io care credeam ca am scapat de luna cadourilor ...ba se pare ca nu ...ioi ioi ioi ... pruncii astia, acu' si'or gasit sa dea yama in lumea asta (glumesc,of course)
Apropos ...si pe mine mai ca nu ma mai lasa patul dimineata sa ma ridic din el! Si vaiiii , dar vaaaaiii ce as mai dormi nitel !
July dragam, io nu te mai shtresez cu tigareta ...fah scumpa cum crezi tu ca e mai bine pt tine, ca doar esti fata mare si hop imediat si mamik. Io numa' dau si tin pumnii ca sarcina sa decurga normal si tu sa fii sanatoasa.
Cristina ma gandesc ca pt tine urmeaza 5 ani de coditza ...adek, tot timpul dupa nenea doftoru' ...sti ,deja mi te si imaginez cum zici "daaaaa, acolo de ce asa si nu asa?!" sau "daaaa, aici de ce pe aici si nu pe dincolo?!" ...hehehe
Hai te tzuc si pi tini si daca chiar nu vei proceda asa cum glumeam io mai sus, pleeeeeaaaaseeeee fa'o pt mine ,ok?!
Mai Angi mai, d'apoi dragelor si io sufar de acelasi sindrom "visat ex-shi" ...a naibii mai,treaba asta! Cica se facea ca si eu ma reintalneam cu my first luv si ne iubeam in draci si vaaaai ce frumos era ...IN VIS, evident!
Dar stii ...chiar ma gandeam, pe mine tare ma tulbura visele astea, caci chiar uneori ma intreb daca toate au fost zise si terminate intre noi (adik eu si ex-su') Of, of viata asta!
Actualu' meu, in schimb, nu merita nici macar sa-l "supar" cu visele mele ...e prea dulcic, pupe-l tzontzonik pe el
Ameea bine ai venit pe la noi.Io urez la toate care ne pasesc in club, sedere placuta dar cel mai important sedere indelungata.
Daca ai nervi,rabdare si simtul umorului super dezvoltat, atunci cu siguranta ne vei iubii si in scurt timp vei devenii dependenta de noi, altfel ... vom vedea .Hai si la tine si numai bine!
Vicky sa stii ca si eu as da mai degraba pe vegetale.Chiar azi imi comandasem la masa legume asortate cu rasol de pui (ptr cine nu stie, e piept de pui fiert necondimentat) si o supica de salata verde, care vreau sa zic ca mi-au pansat efectiv stomacelu',asa bun a fost! Bleah carne ...zi-le si alor tai ca vitaminele si energia consta in consumarea legumelor si a fructelor,nu a carnii ...eh, vorbesc si eu vorbe...cine e invatat cu ea,nu mai scapa
De georox mai stie cineva,ceva?! Care o mai fi viata ei.Mi-e dor de ea,caci colora mult forumul cu prezenta ei. Io o tzuc oricum si sa stii ca eu chiar m-am gandit la tine in ultima perioada
Hai va imbratisez pe toate ... mi s-a intors jumatatea acasica si merg sa stau cu el.

Si incalecai pe'o sa si va expusei polologhia mea
Bye bye all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameea spune:

Buna noaptea!,ca altfel nu pot sa va spun la ora asta.Bantui pe aici,m-am trezit si nu pot sa adorm.Sunt foarte racita,gripata,nu stiu cum sa-i mai spun,am transpirat foarte mult si trebuie sa ma schimb si eu ca bebelusii.Poate scap mai usor de raceala,daca am transpirat atat.Bine ca cea mica nu s-a imbolnavit si ea.
Cat il priveste pe sotul meu,a venit azi-noapte pe la 12 de la Politie,a terminat cu constatarea,etc.Masina e lovita in partea din fata,capota indoita,etc.Oricum,eu l-am incurajat si i-am spus ca nu mi se pare atat de rau.El e un tip foarte calm,dar era suparat ca nu avea nici viteza,nici nu se grabea,a derapat(era umed,o mazga pe jos),n-a realizat si s-a oprit in fundul unuia,dupa Pasajul de la Obor.Cel pe care l-a lovit,a fost un tip rezonabil.Dacia lui n-a patit mare lucru.Mie mi-e groaza de situatii din astea,in care cel nevinovat reactioneaza foarte urat.Am vazut o astfel de situatie,chiar violenta.Asa ca nu poti sti peste ce fel de oameni dai.Asta ii spusesem si eu aseara sotului meu ,iar el m-a linistit,glumind ca are un atu,fiind inalt.
Astazi de fapt(ca e vineri deja),o sa plecam la Craiova sa reparam masina acolo.Fiind Cielo,piesele sunt mult mai ieftine,la fel si mana de lucru.Sotul meu e de langa Craiova,are prieteni multi ,si asa a ajuns sa reparam de fiecare data masina acolo.A vorbit deja,si i-a promis mecanicul ca in week-end-ul asta o rezolva.Cu ocazia asta,imi vizitez si rudele,(nu ca n-am fi fost si de sarbatori acolo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameea spune:

Vorbim dupa week-end.Merg si eu la culcare,Ai mei dorm neintorsi.

Va ,

Ameea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, doamnelor, cafeluta si va asteapta!
Angela, ce-ai mai visat?
Cris, medicina e frumoasa, si fiecare "ramura" sa zic asa, are frumusetea si necunoscutele ei. Eu nu pot decat sa te si sa-ti doresc succes sa gasesti dr. care sa te invete tot ce vrei sa stii si sa devii o dr. foarte buna si cunoscuta.
Ameea, multa sanatate si wk placut.
Mire, a nascut prietena? Ce are, fetita, baiat? si sa-ti traiasca.
la toate fetele, o zi scurta si frumoasa (ca doar e vineri) si wk placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Vicky merci de cafeluta buna aburinda,yami yami ...
Fetelor CAN U BELIEVE IT'S FRIDAY
Haleluia inca 8 ore si gata muncaaaaa
Azi, al meu Po' va avea o mare bucurie ...catelusa prietenului meu este in bucurii si vrem sa ii imperechem ...so, facem nunta in familie sunteti si voi invitate
Imaginati-va ce frumosi suuuunt Ea (Bella,zisa si Bibi) o cockeritza blonda platinata ,iar El (Ponny zis si Po') un cocker negrotel gen Banderas ... abia astept sa-i vad cum se comporta wk asta
Ameea sanatate !
Hai ca fug la lucru ...fiti cuminti si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Vicky , tare buna cafelutza!!!multumesc mult de incurajari. Sper si eu sa dau de cineva care sa ma invete, nu sa ma lase sa sprijin peretii.
Ameea, drum bun si sa va intoarceti cu masinutza nou- noutza!!!
Mire, de ce nu mi-ai zis!!! Acum o sa imi sara numai mie in cap Iulia. Sper sa scap nevatamata!!!
Menna va sa zica nunta , botez....cum te vei descurca??? Asta imi aduce aminte de Bahmuteanca care si-a insurat cainele...
Weekend placut tutoror!! Iar de luni reintru in clubul oamenilor care merg la serviciu!!!

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Vicky multam de cafeluta!!!!!!!!Aseara am trecut la actiune vorba Mennei sa vedeti ce bine eraaaaaaaaa.
O doamne chiar incep sa cred ca am probleme.Sper sa-mi treaca.
Cristina zic eu ca e an bun pentru facut bb-ei pt ca pe toata lumea pe care o intalnesc imi spune acelasi lucru: "stii ceva sunt insarcinata".Cred ca am auzit cel putin 20 de pers care sunt insarcinate.
Asa ca spor la treaba si tie.Fa acum copii,pt ca apoi cand termini practica nu o sa mai ai timp de asa ceva.Glumesc desigur.
July daca nu te lasi de fumat venim dupa tine si te legam de pat 3 zile si nu-ti dam decat apa si mancare.Ei ce zici????
Mire nici o veste???????Sper ca totul e ok
Ameea drum bun si reaparatie usoara.Si ai grija sa nu racesti mai mult.
In rest pupici la toate racusoarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Menna, "Casa de piatra" pt. Bella si Po! sa ne tii la curent, acum esti soacra, tin pumnii sa fii si bunica! Depinde si de Bella. Am avut o teckelita care nu a vrut sub nici o forma sa se marite, i-a muscat pe toti pretendentii, de-a lungul anilor. Pana la urma ne-am lasat pagubasi, a murit saraca domnisoara batrana.
Angi, ma bucur ca ti-ai revenit!
fetele.

Mergi la inceput