Racusori, la apel! (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Mai fetelor sunt de graoaza .L-am visat pe fostul meu prieten aseara.Doamne va spun eu ca nu mai trebuie sa dorm.O sa beau 10 cafele ca sa sar peste o noapte poate schimb firul viselor.
Oau si fostul asta nu mai sunt cu el de vreo 9 ani.
Vicky mersi pentru cafea si spor la facut mancare.
Mire acasa e ca acasa.In final o fii America cu totul pus la punct ,dar asta duce la prostie multa din partea oamenilor .Isi pierd orice simt pentru ca ei au totul scris.
Cristina cred ca cel mai bine e sa faci pe proasta ,sa te faci ca nu intelegi nimic si poate asa o sa inveti ceva de la DL DOCTOR .
Ameea imi pare rau pentru masina.Bine ca sotul este ok.Tabla se repara.
In rest pupici la fetele care lipsesc:Menna,Mona,Bone etc

Mergi la inceput

Si am uitat-o pe draga mea July.Cum te simti?Hai spune-ne ca murim de nerabdare.Asteptam vesti de la tine.Anul asta e prielnic pentru asa ceva asa ca cele care vreti puneti-va pe munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Angela, ! Ce-i cu visele astea?
Cris, si succes in continuare. Daca vroiai psihiatrie, aveam un dr. foarte bun si amabil, de la care sigur invatai. Pe cumnatul meu. Dar pe chirurgie nu cunosc. Oricum, iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Vicky chiar nu stiu ce e cu visele astea.Cele care va pricepeti la interpretarea viselor va rog sa-mi spune-ti.

Mergi la inceput

Angela, nici eu nu stiu ce sa-ti spun, dar cred ca functioneaza si subconstientul, te-ai tot gandit la ce-ai visat probabil. Incearca sa nu te mai gandesti, poate reusesti si schimbi actiunea viselor.
Eu patesc deseori sa visez ceva (vise urate, de obicei), sa ma trezesc apoi adorm la loc si visez continuarea. E o senzatie stranie.... Incearca si citeste ceva frumos seara, inainte de culcare, sau urmareste un film, sau o emisiune vesela, sa te scoata din starea asta.
Se cunoaste ca restul fetelor sunt ocupate. Marina ce face oare?

Mergi la inceput

Angela, nici eu nu stiu ce sa-ti spun, dar cred ca functioneaza si subconstientul, te-ai tot gandit la ce-ai visat probabil. Incearca sa nu te mai gandesti, poate reusesti si schimbi actiunea viselor.
Eu patesc deseori sa visez ceva (vise urate, de obicei), sa ma trezesc apoi adorm la loc si visez continuarea. E o senzatie stranie.... Incearca si citeste ceva frumos seara, inainte de culcare, sau urmareste un film, sau o emisiune vesela, sa te scoata din starea asta.
Se cunoaste ca restul fetelor sunt ocupate.

Mergi la inceput

Vicky cred ca ai dreptate.Hai ca diseara o sa incerc sa ma uit la un film dragut si maine o sa va spun ce am visat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameea spune:

Multumesc mult pentru gandurile voastre bune.
Angela,casnicia ta merge bine?.Totusi,visele,pe undeva au legatura cu subconstientul.Cred ca,pentru a nu se repeta,trebuie sa nu te mai gandesti peste zi la visul respectiv,si asa poate se schimba registrul mai repede.Oricum,nu face parte din categoria viselor "rele".
Vorbim poate mai tarziu,va

Ameea

Mergi la inceput

Ameea ,casnicia mea merge bine.Probabil fiindca nu sunt aproape de casa imi revin in minte amintirile din tinerete.Poate e nostalgia,nu stiu ce sa zic poate e altceva.Oricum o sa incerc sa scap intr-un fel de chestia asta pt ca incepe sa ma sperie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

de la sv
am emotii..naste prietena mea..adika..e la spital..asteptam pe bebelica
am emotii de parca as naste eu
iulia e in delegatie nush pe unde...vine acum pe seara si merge la o petrecere la finii ei (parca)
uii...revin k sunt stresata

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput