Mamici de ianuarie-februarie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

bits,chiar tampit meicul ala sa iti spuna asa ceva!!!
anis
,e superba camera bebelinei !!!!
romaria,bafta multa,sa veniti sanatoase acasa!!!!Nastere usoara!!!
criss,in seara asta am mancat PORC ! prajit,taiat proaspat,cu mamaliga!si m-am dat la o tuica fiarta,ca am zis ca si asa sunt pe ultima suta demetri.si m-a luat un raaaaaaas,si a zis al meu ca poate da dracu sa ma ia nasterea,sa ma duca beata moarta la spital ,ca am imbatat copilul! si i-am zis ca le spun sa nu imi ia carnetul!
(acu sa nu credeti ca chiar mi-am pus in cap,am luat si eu doo deshte)
am tinut-o numai in ras in seara asta.plus ca a incercat sa ma ia in brate,si a zis ca aoleeeu,daca ti se face rau nu mai pto sa te ridic ca pe vremuri,esti cat casaaa!!

Nu te mai supara,acum mai e putin,vine bebe,las-o-ncolo de casa! nu le ai pe toate la punt,nu-i bai,stati si voi linistiti,nu va certati,e asa misto sa stati sa radeti din diverse.daca nu,iti dau o tuica sa probeziCU PIPER!
o mai avea vreun copil pofta de tuica,precum a mea???
ce mama denaturata sunt!

eu conduc.cu spatele oricum eu nu ma intorc,folosesc toate cele 3 oglinzi,si parchez perfect,asa am invatat,am avut prof bun,si nu e nevoie sa ma sucesc deloc.nu am atins niciodata masina la parcari.
eu am centura pusa si cand parchez,oricum .
nu iau autobuzul nici sa ma bati.
si de unde stau eu,oriunde as iesi,e musai sa ies cu masina.ca nu am nici magazine in jur.

bai,lasa-ma cu doctora ta moarta!! sa nu-mi zici ca e adevarat!

fetelor,sper sa nu nasc in noaptea asta,sa -mi gaseasca ale doo deshte de tuica-n sange

ptiiiiu ce destrabalare am tras azi.

aaaa,si am mancat si sorici!!!!fetelor,eu am primit si eu un mic pachetel cu asa ceva,la mine e lux! voi o sa va cam imbuibati !! am primit si muraturi.sunt si eu in armata.
voi va umflati toata iarna,dar eu gata,nu mai vad! am zis ca de-aia a stat bebelina in burta,ca astepta o bucata de sorici.ca stie ca apoi ii dau lapte.acum e fericita,poa' sa iasa .

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mey Aelita da nici tuica nu si-a facut efectul sa te faca sa dormi putin.nu lasi copilul sa doarma in speranta ca o sa doarma dupa nastere,asa de recuperare?

Criss eu daca as fi in locul tau cred ca as pune in cada sau in balcon bradutul si tot l-as face.mie imi da o stare de relaxare cand ma uit la el si ar fi pacat ca tocmai anul asta cand ai burtica sa nu simti si tu cu adevarat ca Mosul ti-a adus cel mai frumos cadou din viata!

35,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Helenutza mai nu stiu cum arata saltelele din Ro dar important e ca atunci cand apesi cu mana pe saltea sa nu se faca "gaura".ma gandesc la salteluta aia de care spui tu sa nu infierbante spatele la bebe daca e prea groasa(nu de alta da risti alte minuni).

35,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

neata.,bits !
hehe paic a sa adorm ,trebuia sa beau,nu gluma
din doua deshte,nici fii-mea nu se culca!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata, vad ca tura de noapte e in forma si din ce in ce mai numeroasa. Daca nu imi era atata lene sa ma intind dupa laptop, intram si eu. Aseara am cam dat in sperieti cu o durere ascutita sub burta, asa ca la menstruatie, cum ma laudam ca nu am avut si care din fericire a trecut dupa nospa. Dar destul cat sa ne treaca niste naduseli pe amandoi.

Aelita, scuza-ma, am uitat sa iti raspuns. La contul pe care tu mi l-ai dat pe pm nu vad NICI o poza. Iar in pozele alea care sunt la general nu le vad pe ale tale. Ce ti-am zis ... proasta rau si acuma ca mi-a migrat creierul undeva de nu il mai gasesc, si mai rau.

Romaria, numai la tine gandul si rugaciunea. Ma voi ruga sa te ajute Maica Domnului sa fii bine. Ai grija de tine si fii curajoasa.

Ar trebui sa fiu fericita din cale afara ca vin sarbatorile dar eu sunt cu un picior in galeata. Nu stiu prea bine de ce, dar nu prea am chef de nimeni si nimic, poate si faptul ca obosesc asa repede are ceva de-a face.

Hai va pup si sa aveti o zi buna,

Cata 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

'Neata fetele, am chiulit cateva zile, dar intru sa recuperez. In primul rand pentru ROMARIA, operatie usoara si recuperare rapida! Si o bebelina sanatoasa si mancacioasa!

AELITA, mare bafta ca n-ai nascut, te prindea doctoru' cu sangele-n tuica!

OCTAVIA, da chiar asa, tu pui la suflet spusele japonezului tau de doctor, pai ei sunt facuti dupa alte stas-uri, auzi, sa te infometezi ca sa iasa bebe mic! Cine a mai auzit asa ceva? Pai tu te pui cu matzele alea de japoneze? Cat despre celelalte prostii, ca nu garanteaza 100% nimic, lasa-l in pace, vorba fetelor, au si ei modul lor de a se spala pe maini.

Eu conduc fara nicio problema, la parcari cu spatele ma comport ca un profesionist, stau cuminte pe loc si ma uit in oglinzi, asta am invatat-o cand pilotam camionul firmei prin curtea fabricii, si-mi prinde tare bine. Mai greu e cu debarcarea din masina...

cristiana 31+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Bafta ROMARIA, nastere usoara si bebe sanatos!
Cand ma gandesc ca mai am doua luni de asteptare...
De-abia astept sa-mi tin puiul (puica) in brate

Fetelor ia ziceti, voi aveti dureri de coaste de la bebe? Pe mine ma termina durerile astea de cand s-a 'infoiat' bebelina mea. Oricum nu cred ca exista vreun remediu, dar eram curioasa daca sunt singura cu problema asta.

Sa aveti o zi buna!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Romaria, tinem pumnii! Nastere usoara, bebelina sanatoasa si mancacioasa si recuperare rapida iti doresc!

Oana 32+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Romaria, nastere usoara si un bebelus sanatos!!!!

33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Romaria, o nastere usoara.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput