Mamici de ianuarie-februarie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna burtoaselor,
am intrat sa facem si noi galerie Romaria , tinem pumnii si ne rugam sa fie intr-un ceas bun.
Haricleea si Mirela, un gand frumos si pt voi, mult curaj si totul o sa fie bine.

va pupam cu drag pe toate

nadiutapm 31+

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

fetelor in sfarsit am primit si noi steluta dupa 100 de mesaje eu sper ca am meritat-o, bine mai avem de prestat ceva dar...

nadiutapm 31+

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Si eu am domit azi ca nesimtita, de la o vreme dupa ce mananc, daca am un pat prin preajma nu ratez somnul. Practic am adormit cu mana pe tastatura citind mesajele voastre - numai bine cand m-am trezit mai erau vreo cateva.

bits, tare de tot doctorul tau! Pai e normal ca orice interventie chirurgicala are un risc, dar nu inseamna sa-ti spuna intr-un asemenea moment sa-ti faci si testamentul, ca nimic nu-i sigur. Pai asa riscam si cand trecem strada sa nu ne calce tramvaiul.

Liuda, si mie imi convine sa muncesc de teama frigiderului. Mi-am adus aminte ce ziceai referitor la greturi, ca e motivul pentru care nu ai mai face un copil. Si mie mi-a fost tot asa rau, am stat cam numai in pat - ma vaitam pe aici pe forum de mama-mama, practic pot spune ca intr-adevar a fost cea mai neplacuta faza din sarcina, de fapt in toata viata mea nu am fost atat de 'bolnava'. Dar eu as mai face un copil, chiar la mica distanta daca se iveste ocazia - prea mult mi-am dorit. Tu esti destul de tanara incat dupa niste ani sa mai uiti daca vei constata ca te aranjeaza postura de mama. Sa stii ca nu la toate sarcinile ti-e la fel de rau.

sraluca, nici eu nu stau f bine cu bagajul si cu pregatirile in general. Mai concret nimic nu-i finalizat.

haricleea, dupe ce-am citit cele scrise de tine parca am adaugat o caramida in plus educatiei mele, constiintei de viitoare mama, atat de profund a fost. Vei fi o mama adorabila, cum de fapt ne straduim toate de aici, exceptand pe cele care sunt deja niste mame excelente.

Eu sunt cam amarata, nu stiu cum o sa ma descurc cu finalizarea curateniei in casa. Ieri am aflat ca mobila s-ar putea sa nu fie gata anul acesta, s-a cam lungit cu proiectarea. In acelasi timp sotul, sceptic ca de obicei nu e lamurit daca pretul e ok (va dati seama ca in comert gasesti mobila si la 15 -20 mil, calitate... ghici!). Am zis ca incerc sa termin ce se poate, sufragria o las exact asa, o inchid si basta. Gresit! Femeia care ma ajuta la menaj nu e disponibila deloc saptamana viitoare . Imi vine sa innebunesc! Sotul nu pune mana sa faca absolut nimic, sunt nervoasa de turbez, mama e in spital si vroiam sa ma duc la parinti cu ceva mancare facuta (la 200 km distanta) - ori eu nu sunt in stare sa ma descurc pe mine. Speram ca anul acesta sa fie cel mai frumos Craciun din ultimii 15 ani, in timp ce acum nu sunt sigura daca voi avea macar un brad pt ca nu am unde sa-l pun.
Foarte bine, ma apuc sa fac singura totul, si asa vreau sa scap de burta, daca e sa ma apuce asta e! Sa se bata sotul cu pumnii in cap ca nu a fost in stare sa-mi asigure macar atat, a asteptat totul de la mine. Asa i-as face o poza sa-l vedeti ce linistit doarme... ca un ingeras - de pe la 5 dupa amiaza. Iar maine se va scula tarziu pe motiv ca nu a putut dormi azi noapte - de probleme multe ce are, o sa zica.

elena_mvl, eu auzisem tot pe aici pe forum ca ecografia de la 13 saptamani e mai relevanta cu DPN-ul. Atunci am picat exact pe data calculata, la 22 sapt eram in urma cu o saptamana cu dezvoltarea, acum suntem, in avans cu vreo 3 zile.

mariana_1976, bafta multa sa gasesti raspunsul pt tine cezariana vs nastere vaginala. Eu daca tot sunt atat de impartite parerile as opta pt cezariana, pentru ca in cazul tau asta e mai putin riscanta. Dar cred ca ai primit de-a sfaturi pro si contra de esti satula. Stiu ca mai vrei si al 5-lea copil, dar si 4 e un numar bun, zic eu (pt o mama caria ii plac f mult). Eu nu m-as simti in stare sa educ atatia, fara sa mai iau in calcul munca fizica pe care o ai pana aduci un copil la varsta prescolara. Felicitari tie si celor care pot.

Anis, si eu ma bucur ca esti mai bine.

Levi, adevarata burtica de gemenei! Sa dea D-zeu sa te duci cat mai la termen cu ei, sanatosi si mancaciosi. cred ca sunteti foarte fericiti de perspectiva dar si constienti ca nu-i usor. Va fi bine, sunt sigura.

aelita, tu ce faci? in seara asta nu te-am vazut

Nici pe tine daconst, dar tu in weekend stiu ca iei pauza de forum ca si multe altele, dar zic de voi ca sunteti cu un dpn mai apropiat si na, ma gandesc si yo.

Sincer nu stiu ce fac fara net cand ma duc sa nasc, eu cred ca-mi iau laptopul cu mine, acum s-ar putea sa fie si wireless-uri prin spitale. La mine la facultate este dje ex.

Fetelor, care mai conduceti? Eu inca ma tin tare, dar la dat cu spatele e jale, nu ma pot rasuci si nu vad ce fac. Daca mai e si noapte, iar masina mea e cat autobuzul... Dar tot nu ma plang, bine ca o am si imi rezolv toate problemele.

Inchei cu romaria careia ii urez inca odata sa vina cu vesti bune

Asadar, incep sa vina stelutele, sa ninga peste odiseea noastra.

Pupici, am scris destul in seara asta!

criss 34+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

romaria nastere usoara sa vi repede acasa si un bebel sanatos si mancacios

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Am intrat si noi sa facem galerie pentru Romaria Romaria iti doresc sa ai o operatie usoara, recuperare rapida si un bebe sanatos!

Si aici relevant este DPN-ul din saptaminile mici de sarcina, apoi nu se mai modifica pentru ca erorile date de aparat sunt mai mari. Sa fie sanatosi puisorii nostrii si vor veni cand vor fi pregatiti de marea intalnire!

Pupici la burtici! (pun si eu niste pozici in album)
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

ROMARIA, bafta, nastere usoara, refacere rapida si puiutz sanatos cu APGAR 10!

bits, nu pune la suflet, ce stie jappo ala de doctor cat de zdravene suntem sau nu noi romancele? Ia spune-i ca noi nastem si in porumb daca e nevoie si suntem sanatoase tun si ca facem copii mari si zdraveni, nu pisoiasi cu ochisori oblici care se fac pe urma doftori si sperie femeile gravide degeaba! Uite, mama m-a facut de 4 kile jumate, la 42 de ani, si a facut cezariana si a fost super super ok. De ce ai fi tocmai tu in pericol? Eu sunt convinsa ca o sa fie totul ok.

anis, nici eu nu mi-am deranjat fundul sa fac bagajul de spital. Las' ca mai e vreme.

alinuk, cred ca aia de la Gino's sunt obisuiti cu gravidutze, ca si noi mergem la cinema la Glendale si dupa aia mancam paste la ei - probabil ca isi inchipuie ca ne-am vorbit

Liudo, daca te bate gandu' sa te apuci de conversat cu japonezi, pai afla ca si in japoneza e simplu, ca si cu orice limba mai grea - zici "wakarimasen" si dupa aia vorbesti cu mainile asa cum la unguri zici "nem tudom", la nemti "ich ferstehe nicht" si tot asa Si ca tot ziceai ca ejti ca zodie capra cu corn, cand e fato ziua ta? Acusha!

criss68, eu conduc, si e chiar cea mai comoda pozitie - la volan! Cea mai incomoda e zacutul in pat, intermediar statul in cur la calculator si cea mai, dar cea mai comoda (de nu ma mai doare nimica) este la volan. O fi de la scaunul masinii, nu stiu, dar cert e ca tare ma mai simt bine cand conduc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

BITS IUBITA pai tu pui la sufletel ce zice handicapatul ala?Pai ala are un handicap serios.O SA FIE BINE CA SI PRIMA DATA ...........Crezi ca am cum sa vin pana acolo in japonia sa il cunosc si eu pe hermafroditul ala de doctor.........Nu vreau decat sa ii dau niste suturi in coitze asha de proba!!!!

31+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

hai ca m-ati bine dispus de dimineata fetelor!merci!

Criss,Liuda uite asa ziceam si eu la prima sarcina ca nu-mi mai trebuie copii la felul in care stateam cu WC-ul in brate(vomam si sange ca-mi era iritat esofagul de acum) si uite-ma la a doua sarcina!va vad eu peste 2-3 ani cum o sa mai vreti un puiut(asta daca nu chiar mai repede)

mey Messa,Alinatxa da iarasi nu aveti somn?hai mai ca mai e putin si apoi vom sta pe net cu portia.

mi-ai placut cu wakarimasen-ul

35,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Mariana bafta multa in luarea deciziei potrivite!sperietura pe care am tras-o ieri m-a facut sa nu ma mai gandesc la bebe3,cu toate ca-mi doresc tare mult o fetitza,dar cine stie peste vreo 3-4 ani ce mai e?

Romaria Dumnezeu sa va aibe in paza si sa vii repede sa ne spui ce minunat e sa fii mamica!

35,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

messo, este de comaaaaaaaaaaa . Cand iti citeam mesajul eram fix cu burta in sus - sa vezi ce mi se zguduia!!! Si mie imi e f comoda pozitia de condus, dar sambata cand sa dau cu spatele la mine in parcare... frana. Nu ma puteam intoarce sa vad in spate. Si imi mai e comoda pozitia "stat la masa"

hai sa va mai zic una. Ma duc sambata la o fosta vecina cu niste treaba si, cum nu mai vorbisem demult ma intreaba si de sarcina una alta si cu cine nasc. Cand aude numele imi spune: acum vreo doua saptamani am auzit ca a murit o doctorita cu numele asta, cica auzise cand a fost la nu stiu ce control, ca era mare doliu. Nu prea cred, o stiu pe femeie ca le cam infloreste, dar maine voi suna la cabinet sa intreb ceva de ea, in caz ca despre ea era vorba voi afla. Dar oricum, ar fi o faza... sa ma apuc acum sa-mi caut alt dr cu o luna inainte de livrare.

criss 34+ cu Ligia

Mergi la inceput