Mamici de ianuarie-februarie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Hai Adela 2006 ca ti-a trimis Ruxanici nume de fete rusesti sa ai de unde alege!!! Nu mai trimit si eu ca ti-a dat o adresa chiar cu nume multe si ca lumea! Cauta-ti fata!

ylilimic ai avut si tu treaba eri.... se mai intampla, copilul nu e constient si nici cei maturi nu intotdeauna poate reaciona la miscarile celor mici, ca nici nu stii la ce sa te mai astepti! lasa ca o sa fie bine!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

ylilimic ai avut si tu treaba eri.... se mai intampla, copilul nu e constient si nici cei maturi nu intotdeauna pot reaciona la miscarile celor mici, ca nici nu stii la ce sa te mai astepti! lasa ca o sa fie bine!

sant din ce in ce mai varza... cica sa ma iertati ca sant gravida

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ah si din experienta proprie:Ken isi intorce capul pe partea dreapta mai tot timpul.la vremea aceea nimeni nu m-a atentionat si ca drept dovada e putin plat capul in partea dreapta.am incercat eu sa-l corectez apoi punandu-i paturica facuta sul la spate ca sa nu se mai intoarca si am reusit cat de cat sa-l redresez.

35,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Oana, Hipp si Galactogil ambele se iau dupa nastere. Galactogilul e sub forma de granule care se dizolva in putinaapa..tot un fel de ceai numai ca eu nu il suportam diluat si le rontaiam asa (granulele). Pe prospectul de la Garmastan scrie ca poti incepe din luna a opta; cam de pe la 32 s am inceput si eu.

Alina, eu am tinut-o pe Taisia din prima zi cu mici exceptii la ea in camera. Primele 2-3 zile am dormit si noi cu ea, apoi cand era bolnavioara, agitata etc. In rest dormeam cu usile deschise si foloseam monitoarele. Cand dormeam cu ea tresaream la fiecare partisor, nu ma odihneam deloc noaptea. Apoi a inceput si pe ea s-o deranjeze prezenta noastra si pe la 4-5 luni deja nu ne prea accepta prin camera ca se trezea mereu la sforaiturile lui taica-su. De data asta n-avem incotro si va dormi o perioada cu noi (sper cat mai scurta ) dupa care o mutam cu sora-sa.

Va pup

33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

MIRELA 73 - acum incepem galeria si la tine mamicuto!

GIO- ai intrebat de un leagan cu melodii.... eu o sa iau balansoar (bouncer) , cauta pe net sa vezi cum e, cred ca leaganul de care zici e balansoar din asta dar atarnat. eu iau unul simplu de tot pentru ca e cel mai practic. poti sa tii bebelul in el oricunde vrei. cand faci papica pui si pe el acolo in balansoar pe masa sa te vada ce faci! apoi cand incepe sa manance sta in el. se foloseste pana la 6 luni ca dupa aia iei scaun de bebei. am auzit de la mamici ca e super, se leagana si poti sa il iei pe bebe prin casa langa tine oriunde. de melodii nu cred ca e nevoie, asta e asa moft, si cel putin dublu la pret.
aici reducerile se fac dupa anul nou! zara o sa aiba, dar din ianuarie... ca acu e sezonul cadourilor... doar nu se pagubesc ei cu reduceri... au lucruri superbe dar mai ai de asteptat un picut.

CRISTIANA - pentru bebel trebuie sa folosesti paturica, de care ai zis ca ai deja. astea care se fac sac de dormit sunt super, trebuie sa ai doua, parca ai zis ca ai. cata pe net, cred ca la mothercare ca se explica cum sa invelesti copilul in functie de temperatura din camera , de cat e nevoie. apoi mai sunt paturici de marimea patutului, da nu poti folosi decat ori saculet ori paturica din asta mai mare, ca cica e pericol de supraincalzire. pilota, sau plapiumioara se foloseste de la 1 an! pentru ca bebe se poate intoarce , se foieste acolo si intra sub plapiumioara de tot si nu e bine. vezi ca gasesti pe net documentatie de ce si cum...

diana36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

ALINA - noi o sa tinem bebelul in camera noastra la inceput pentru ca o sa fac cezariana si ma gandesc ca o saimi fie un pic greu la inceput sa ma dau mereu jos din pat si sa plec la plimbare prin casa . in prima luna bebe se trezeste des, e mai bine sa fie cu tine acolo. si cand isi face un program o sa mutam patutul in camera de bebe. am vazut la mamici de nov.dec. ca ele chiar de la o luna au mutat bebeii si ii asculta la monitor cand se trezesc si vor papica. oricum dupa e mai usor... sper si eu ca n-am experienta
pe mine m-a apucat nebunia aranjatului ca n-am ce face, sunt agitata asa dintr-o data. inainte si eu ziceam lasa ca e timp o gramada. da uite ca dintr-o data m-a apucat asa sa vad eu tot pus la locul lor. pentru mine mai mult, ca bebe ... nu ii pasa la inceput de camere si decoratii si alte nebunii...

diana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Fetelor va multumesc mult.
Bits ceea ce spui tu este identic cu ceea ce spune prietena mea.Si cred ca o sa ma simt mult mai bine sa o stiu cu mine in camera cu toate ca slabe sanse ca eu sa pot dormi.Si ea a avut probleme cu caputul.Treaba cu monitorul nu stiu cum functioneaza.Cert e ca eu primele luni m-am hotarat sa o tin cu mine in camera.Acum sa vad ce fac cu motanelul meu ca el e obisnuit sa doarma in pat cu mine.Va trebuii sa ii pun paturica pe care el o adora in sufragerie pe canapea sau nu stiu.Ma simt asha ca si cand l-ash da la o parte si urasc sa fac persoanele (ca si el e tot persoana ptr mine) la care tin sa sufere.Chiar aici sunt in ceata totala.Nu stiu cum sa fac sa fie bine!

31+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

dianamazzi - eu fac altfel . tot fac ceza si stiu ca o sa-mi fie greu. Asa ca prima perioada ma mut in camera copilului. O sa stau acolo ca sa nu ma plimb noptile! Si cand e mai binisor - ma mut la mine in dormitor! Foarte multi recomanda sa stai mai bine la copil in camera decat sa-l muti la o luna - doua in alta parte pentru ca copilul trebuie sa se acomodeze cu noul spatiu si atunci risti sa ai o saptamana chiar si doua mai cu probleme mai ales pe timp de noapte!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dana, iti multumesc pt detaliile referitoare la CTG. Citisem despre acest test in carte dar nu stiam ca se face indiferent, in ultimele saptamani, eu intelesesem ca numai in caz de probleme. Oricum, nu ma astept sub nici o forma sa mi-l recomande mie dr Radoi. Daca imi face control sau eco maine va fi mare minune. Uneori am impresia ca si-ar dori sa aiba vedere cu laser sa vada prin burta sa nu mai trebuiasca control. Ce rea sunt! Abia astept ziua de maine sa merg la doctor ... . Ca simt ca se apropie momentul,nu de alta.

Haricleea si Mirela sa va ajute Dumnezeu si Maica Domnului sa aveti nasteri fara probleme si bebei super sanatosi si mancaciosi.

Cam asta e, am terminat si eu ce aveam de facut pt ziua de azi, adica am mai iesit nitel si am facut ultimele cumparaturi pe care le doream. Cateva cadouri de Craciun(am zis ca nu iau dar pana la urma m-am razgandit). Asa ca, cum s-ar zice, pot sa nasc. Vorba vine ... .

Va pup,
Cata 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Si Luca a dormit primele 2 luni cu noi in camera, apoi i-am facut camera lui, si din prima noapte a dormit excelent, pana la 6 luni cand au inceput dintzii, nu stiam ca am copil. Se culca la 10 seara cel tarziu, si mai devreme de 8 dim nu misca. Dar asta dupa ce s-a terminat cu colicii, ca intr-adevar e obositor sa te plimbi de colo-colo, mai cu seama noaptea cand esti zombi. Si cu cezariana e si mai nasol, dar oricum nu taraganati mult mutatul in camera lui, pt ca va fi din ce in ce mai greu, cu cat va creste

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 31+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput