Mamici de ianuarie-februarie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 22
bits spune:
Haricleea,Mirela nasteri usoare ,bebei sanatosi si papaciosi va doresc!refacere rapida si sa veniti sa ne spuneti cum a fost!
35,KEN(1nov 2004)
oana_bucur spune:
Mirela, scumpa, in seara asta te uram pe tine, cum Haricleea a plecat mai devreme...
De obicei lucrurile pe care nu le stim ne inspaimanta mai mult decat cele cunoscute...
Stiu ca ziua de azi este grea pentru tine...incearca sa-ti ocupi timpul si sa te gandesti mai putin la ziua de maine.
Multe ganduri bune 
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
gio spune:
Haricleea,Mirela, tinem pumnii!!!
Oana, alezele respective le iau din farmacie, dar am gasit si in Carrefour, alaturi de scutecele Seni pt batrani
. Scutecele de la Fixies erau mai bune (cel putin cand era Taisia micutza) si spre deosebire de Pampers astea erau fabricate in Germania. Sper ca si acum au ramas la fel.
Daconst, testul asta il poti cere oricand in ultimul trimestru, daca ai contractii sau suspectezi ca e ceva in neregula cu bb. Problema e ca se face numai in spital la sala de nasteri si trebuie sa ajungi acolo, sa te internezi formal sau sa te intelegi cu dr sa te bage. Stiu medici care trimit in mod uzual pacientele la 36-37 sapt sa faca acest test.
Va pup
33 +
adela2006 spune:
felicitari mami romaria 

haricleea ; mirela 

cristiana inca nu am nascut
desii am dureri in fiecare zi si contractii dar ma gandesc ca or fi asa de proba inainte de marele eveniment ca un fel de repetitie
; sotu lucra si sapt asta deci nu mai ajung la arad
; mi-am luat cam tot ce-mi trebuie bagajul inca nu l-am facut ; maine merg la doctorita sa vad cum si cand nasc
azi am musafiri si trebuie sa fac curat si am o lene ........ in plus cum ma fortez putin mi se intareste burtica si-mi amorteste si trebuie sa ma intind pe pat ; ca sa nu-ti mai spun cat mi s-au facut piciorele ca butucii , cica m-am umflat si la fata zic unii
dar nu mai e mult
am tot cautat nume de copii rusesti de fetite si nu gasesc niciunde ma poate ajuta cineva ??????????????
36+
roxanici spune:
quote:
Originally posted by adela2006
am tot cautat nume de copii rusesti de fetite si nu gasesc niciunde ma poate ajuta cineva ??????????????36+
www.behindthename.com/nmc/rus.php" target="_blank">nume rusesti
www.russievirtuelle.com/prenoms.htm" target="_blank">si mai multe nume rusesti
roxana
26+
ALINATXA spune:
Neata fetele,
HARICLEEA ma facusi sa plang de dimineata asha.Imi imaginez ce emotii te incearca acum cand stii ca te desparta niste ore de marea intalnire.Stau si citesc pe toate care unt asha de apropae si ma incearca asha pe ici pe colo o usoara invidiei ca eu mai am de asteptat un picutz.
Fetele care sunteti la al 2 lea bb.Voi l-ati lasat in camera lui de cand l-ati adus din spital?Eu tot m-am gandit si m-am sfatuit cu prietena mea care are deja bb de 1 anisor si mi-a zis ca exclus.Bb cand e mic trebuie ascultat intors de pe o parte pe alta ,supravegheat indeaproape.De aceea mi-a zis nici sa nu ma gandesc sa o las singura in camera ei.Oricum eu nu i-am facut camera inca tocmai din considerentul asta.Si eu m-am gandit ca e mult mai usor si linistitor sa o tin in patut cu mine in camera.Insa acum ma gandesc:Cand e momentul sa o mut in camera ei?
31+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
oana_bucur spune:
Adela imi place ce aud...eu sunt un fan al numelor rusesti...ptr fetitza numele ar fi fost clar anastasia...nu stiu , in schimb, unde ai putea sa le gasesti...
Gio eu ma gandeam sa ma apuc de masat sfarcurile cu Garmastan in ultima luna caci asa imi fusese recomandat de catre o cucoana care distribuia produsul...dar poate as putea sa ma apuc de acum in ideea in care cine stie daca ajung pana la sapt 40...
Oricum la scoala de mamici ni s-a spus ca este de datoria noastra sa pregatim sanii ptr lactatie si asta printr-un masaj scurt in fiecare zi in zona sfarcurilor. Ceaiul ptr lactatie de la hipp (galactogil e tot ceai?) cand trebuie luat?
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
Liuda spune:
mai fetelor buna dimineata!
felicitari Romaria! Refacere rapida!
fetele care urmeaza - bafta! si bbii fumusie si sanatosi!
fetele Flaviei au 1700 si 1460 gr. azi! Le cheama Alexia si Daria! asta este pentru datele complete! Si cred ca s-au nascut cu 1200 si 1400! Nu mai stiu exact stiu ca la un moment dat a scris datele Alinatxa a scris cand a afltat prima de nasterea Flaviei la 30 saptamani!
adela 2006 da ce doamne iarta-ma te-au lovit numele rusesti? Te ajut eu ! Nu vezi ce nume bengos am? De unde crezi ca vine?
hai ca caut pe net si iti trimit liste de nu te poti spala dupa asta !
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 35 sapt si 1 zi
ylilimic spune:
haricleea si mirela -

Sa fiti sanatoase, sa va reveniti repede, cu laptic mult la bebei sanatosi!
adela - incearca www.behindthename.com si intra mai des pentru prezenta ca ne facem griji...
gio - chiar si pe ultima suta de metri tot e bine ca ne mai "iluminezi" si pe noi...
monu - maine esti calare pe situatie, da? multumim pt voluntariat 
Fetele, tineti-mi pumnii! Matei e afara pt prima data cu socrul meu. Ma intreb care va ceda primul?!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
bits spune:
Alina e bine sa stea in primele 4 luni cu tine,sa te aibe in preajma mereu.prietena ta are dreptate trebuie sa-l intorci pe bebe de pe o parte pe alta,sa fii atenta atunci cand regurgiteaza sa nu se inece.sa stii ca si ei mititeii amortesc stand numai pe aceeasi parte,se incalzesc la spate si e fff bine sa-l schimbi imediat.in plus in primele 2 luni oasele craniului se intaresc si daca nu ai grija sa-l intorci capul poate lua alta forma.
35,KEN(1nov 2004)