Mamici de ianuarie-februarie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Fetelor va pupic pe burtici!!!!Roandre si Helenutza multumesc pt raspunsuri!!!!

Ca si de ian-feb e ultima data cand va scriu cred totusi ca trebuia sa ne numim mamici de dec-ian.Peste cateva ore plec spre Buc si...peste cateva ore bune cu ajutorul Domnului voi fi mamica

Va urez in continuare sarcini usoare,sa nu mai aveti dureri,arsuri si...sa nu mancati prea mult de Craciun.Si cu bautura sa o lasati mai moale!!!Nu de alta dar am si eu o pofta de toate acestea...
Nu stiu cum sa imi pun nr de tel dar am sa trimit un mail cu nr meu pe adresa comuna!!!
Am mari emotii si sper din tot sufletul sa fie totul asa cum mi-am dorit,lucru pe care vi-l doresc si voua...
A fost o perioada minunata din viata mea si stiu ca ceea ce este mai frumos abia de acum incolo incepe!!!
Impreuna am luptat pt un scop maret,ne-am sustinut si ne-am invatat reciproc si uite asa ne-am apropiat cu pasi repezi spre sfasitul odiseei.
Va multumesc ca ati fost alturi de noi si ca ne-ati sfatuit care cu ce ati putut.
Va urez tot binele din lume si sa fiti cumintele!!!Sarbatori fericite!!!

37+ David-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Multumesc fetelor pentru raspunsuri,dar...nu scapati asa usor de mine.
Cum sa-l infasam pe bb?De ce?Adica aici nu-i infasa nimeni si nici eu nu am de gind sa-l tin strans legat.Nu stiu daca e bine sau nu,dar aici nu se practica.
Apoi sa-l schimb pe bb,Liudo,am o chestie de se pune pe masa de infasat care e ca o perinita mai mare din material prin care nu trece umezeala si se sterge usor.

Eu nu l-am infasat niciodata, si nici nu cred ca e f comod pt bb. Sa stea acolo ca o sarma Mi se pare o tampenie. L-au infasat, dupa ce l-am nascut, si a stat asa pana cand am adus eu lucrusoarele. Deci nici in maternitate n-ai sa-i mai vezi infasati...deic eu zic NU

quote:
Eu ma gindeam sa folosesc scutecele de finet cind e sa-l sterg repede pe bb de apa,sau daca-l spal sa-l usuc cu el.
Si la varianta de pus sub cap,gurita m-am gindit,dar mai sunt unele din tifon care se folosesc aici.

In fine o sa mai iau vreo 3 sa fie acolo.

Eu si acum le folosesc, atunci cand il pun sa-l imbrac, sau sa-l schimb, cand il scot din baie, chiar daca e in prosop. Sunt f folositoare. Chiar si cand pleci undeva, poti lua cu tine, sa nu pui copilul direct pe pat sau ma rog...

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 31+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by Haricleea
inca o intrebare.Ce acte trebuie sa iau cu mine?maine pe la 13.00 o sa plec la Bucuresti ca sa dorm acolo pt ca la 7 fix trebuie sa fiu la spital.Am sa mai intru de dimineata pana plec...
va pupic!!!37+ -David Mihai

Buletinul tau, al sotului, certificat casatorie

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 31+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Mirela73 ma bag si la galeria ta

Haricleea drum bun pana in Bucuresti, sper sa nu prinzi aglomeratia prea mare. m-a emotionat ultimul tau mesaj...

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ANIS, sunt in ceata... Pai pana la un an cu ce acopar pe bebe? Am luat pentru prima faza paturici care se fac saculet de dormit, dar nu cred ca o sa-l incapa pana la un an, iar doua marimi de pilote mi se pare chiar un moft, mai ales acum!

cristiana 32+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Haricleea tinem pumnii...

Fetelor multumesc ptr sfaturile cu saltelutza de schimbat scutece.

Alinuk desi sunt intru totul pe gustul meu toate hainutzele nu sunt achizitii care-mi apartin...ptr ca eram usor nemultumita de calitatea celor de aici (cel putin din bv) si ptr ca oricum nu am putut colinda magazinele relaxata, aceste cumparaturi mi le-a facut prietena mea din paris...unde, evident, preturile ca si calitatea sunt mai bune.

Cristiana70 in weekend e agitatie si aici, in trafic si in magazine...in rest nu prea am idee...
Eu am luat o caditza micutza si suport insa baitza, m-am decis, ca nu i-o voi face in baie ci chiar in camera...voi pune caditza pe masa de infasat (am calculat-o si ptr asta), probabil mai in mijlocul camerei...se incalzeste mai repede camera decat baia si o sa am si spatiu de miscare mai mare.

Cu infasatul usor sunt de acord in masura in care-ti cere micutzul..la nastere una din disperarile sale legate de schimbarea mediului este faptul ca "nu mai stie ce sa faca cu mainile"...e obisnuit cu un spatiu mai stramt in care se loveste permanent de peretii uterului....de aia exista si o recomandare ca tati sa ii tina manutzele dupa ce se naste ca sa se linisteasca un pic. Si de asta si ideea infasatului usor...reproducerea, oarecum, a unui spatiu mai stramt ca cel care i-a fost gazda atatea luni. Asadar cand va plange si motivul nu pare sa fie mancarea sau o durere puteti incerca o infasare usoara...s-ar putea sa va uimeasca si sa se linisteasca....

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ah...Gio...Aleze de la Seni 60/90cm si le gasesc in supermarketuri pe langa pampersi??? Chiar ti-au parut mai buni "pampersii" de la Fixies?

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

Haricleea .
Eu ma pregatesc pentru maine (revizuiesc bagajul caci mi se pare ca totusi mi-am luat prea multe chestii la mine). Acum dupa ce mi-am dorit atata cezariana, ma intreb: Nu e mai bine sa nu stii cand te apuca si sa iei totul ca atare?

Eu ma voi infiinta la spital maine dimineata la 7:30 dar probabil ca mai devreme de 10:00 nu va fi operatia. Asa ca, vreau sa trimit msg. uneia dintre voi care are nr. in mail-ul comun si crede ca nu o deranjeaza sa intre sa va zica cum a decurs intailnirea cu ghemotocul mic din burtica. Astept voluntari daca nu alegerea o fac singura!

Daca pana de Craciun cand probabil vom fi deja acasa va mai bate gandul pe vreuna cum ca nu aveti cadou sub brad si va ganditi la un bebelus eu va sustin.

Sper sa fim toate bine.

Mirela38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Haricleea
Sa iti dea DD un bb sanatos si o nastere fara probleme.

MIRELA, TI-AM TRIMIS PM
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

asadar cea care va va da detalii despre mine e monu.

Pupici pe burtici si la bebici.

Mirela 38+

Mergi la inceput