Mamici de ianuarie-februarie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Oanaaaaaaaaaa,

superbe hainutze...

De unde ai luat sacul cela de dormit??? De fapt sunt doua tare haioase (cel cu protectie si cel cu potocaliu si vernil). Vliauuuu si ioo....

pup

Alinuk 34 Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza!

Am venit iar sa ma plang la voi...ca parca asa imi face mai bine.
M-am umplut de bubite pe burta si acum pe picioare.Ma mananca de-mi vine sa mor.Parca am raie...Am mai citit ca la mami de nov_dec au fost fete cu asa ceva si cica ar fi de la ficat ca apasa bb pe unde nu trebuie.Voi ati auzit de asa ceva?
O sa-mi sun dr mai tarziu ca nu stiu daca trebuie sa ma vada el sau un dermatolog.Pina atunci nu-mi ramane decit sa ma scarpin.

Romaria,felicitari pentru printesa si te asteptam cu pozele la cald!

Ylilimic,am intepenit si eu cind am citit ce ai scris...Doamne,bine ca esti bine!

Oana,eu am luat prima salteluta de care zici tu si cred ca va fi ok.Adica aici e cea mai folosita si e practica,ca o poti muta unde vrei:pe masa de invasat,pe pat,pe comoda...
Super hainutele lui bb si multe...sa le poarte sanatos!

Aelita,monitorizarea se refera la CTG,cred.N-ai mai facut pina acum?Mie-mi fac de la 32 de saptamani sa vada inimioara lui bb si stadiul contractiilor.
Bravo pentru analizele bune,eu joi sun dupa rezultat.
Nu stiu de ce dar eu simt ca nasti dupa termen...prea nu ai nici un semn...si o sa fii mamica la noi,la ianuarie.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

buna dimineata!

ROMARIA - FELICITARI PENTRU ! am venit repede sa aflu detalii... ce frumos, gata a inceput sfarsitul odiseei

HARICLEEA - MAI AI PUTIN sa ne anunti si pe noi ce si cum !

OANA - foarte frumoase toate hainutele , cat de multe ai luat. saltea din aia am si eu, ca a doua si este pe masa de schimbat. mai bine te orientezi la masura care iti trebuie tie, pentru masa, ca pe pat am auzit ca e mai greu de schimbat bebelusul ca te ia durerea de spate. oricum amandoua sunt bune, numai forma difera.

AELITA - pana sa termin de citit am crezut ca ai fugit cu dosarul de tot
eu stiu de la cursuri ca monitorizarea se face cand deja a inceput distractia cu contractii , sau cu orice incepe nasterea. deci ajungi la spital si te duc la monitorizare sa vada ce si cum . stai linistita, ce daca nu mai apuci data. de acum in colo... cand o fi sa fie, totul e bine !
asa am facut duminica - m-am aranjat la par, m-am machiat si imbracat frumusel si am plecat in vizita la niste prieteni. cand m-am vazut asa in oglinda mai dragutica m-am linistit, mi-a venit voia buna...

YLIMIC- ce bine ca esti bine. asta e, se intampla si din astea. las ca bebe e bine protejat acolo.
ai ramas blocata sub masa eu am rupt scaunul de la socrii din sufragerie!! stateam duminica la masa si cum n-aveam stare asa asezata, cand m-am miscat eu un pic mai brusc, poc scaunul sub mine. aoleu

diana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dana, ce e aia CTG? Zi si lu proasta ...

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

azi ma duc sa cumpar ce mai trebuie pentru camera bebelului. pana acum eram foarte calma , ziceam lasa ca oricum bebe sta cu noi la inceput, nu trebuie sa fie gata camera fix pe fix. eee, si uite ca ieri m-a luat o stare de ma manca pielea de nerabdare sa vad toate alea gata, sa le stiu eu acolo , sa vad cum vin... de parca vine bebe la inspectie direct...
o sa luam din astea cu winnie si gasca. ar trebui sa treaca mosul pe la noi cu o camera digitala saptamana asta, poate reusesc sa fac poze sa va arat cuibusorul.

sa avem o zi frumoasa si calduroasa!
diana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Romaria te felicit pt puiul mic! sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea si ea de voi!
HARICLEEA ma bag in galerie
anis iti tin pumnii sa iasa bine analiza de maine!
ylilimic bine ca suntei bine. Doamne, ce sperietura....
R_Marce chiar ca nu ai mai dat semne. imi pare rau ca nu esti tocmai bine... dar ne consolam ca bb e ok, nu?
Oana toate lucrusoarele pe care le-ai luat sunt asa mumoaseee!
bits de ce citesti prostii? vrei na naaaa??
Maryela eu nu vreau zapada . mi-ar placea sa fie mereu ca ziua de sambata. frumos, cu soare, aer caldutz, ce bine ar fi!

fetele, azi sunt bucuroasa, e ultima zi de lucru pe anul asta!!!

31+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Catalina

Dana, ce e aia CTG? Zi si lu proasta ...

Cata

CTG-nu stiu sa-ti spun exact traducerea,dar este monitorizarea care se face si in Ro doar cind nasti.Iti pun 2 ventuze pe burtica prin care se simte pulsul inimiarei lui bb si intensitatea contractiilor.
Prin monitorizarea asta isi dau seama cum se simte bb si cit de aproape esti sa nasti.
Aici toate cabinetele sunt dotate cu asemenea aparatura si din saptamana 32 te monitorizeaza la fiecare control.
Sper sa fi inteles cit de cit ceva.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

Multa sanatate pt fetitza Romariei!!!O asteptam sa ne povesteasca cum a fost.

Lili, mare sperietura!!!Am primit si eu un cap in burta dar doar atat.

Pe mine m-a luat febra cumparaturilor ca sa zic asa (cred ca m-am molipsit de la voi) dar deocamdata ma uit pe net.
Scutece de finet am folosit si eu, nu pt infasat ca n-am infasat-o niciodata. O mai schimbam pe ele si mergeam cu ele la pediatru sa nu o pun direct pe patutul ala pe care stau toti.

Vad ca sunteti multe in ultima luna, care dintre voi naste de Craciun sau de Revelion? Haideti sa pariem!! Numai nu ma luati in calcul pe mine ca tare mult as vrea sa nasc la anu'.

Ma tot gandesc daca ar fi util un leagan din acela cu melodii; a luat vreuna dintre voi?
Daca vrea cineva sa ia tampoane de san am vazut unele refolosibile la Avent. Pe mine ma isterizasera alea de unica folosinta ca mereu se termina cutia si erau si destul de scumpe. Eu astept sa vad daca am lapte si dupa cumpar. Pt alaptat, apropo, ma dau deja cu Garmastan ca sa nu fac rani (a functionat si la Taisia) si vreau musai sa iau Galactogil. Iar ceaiul de la Hipp pt lactatie am auzit ca e bun, eu nu am folosit.

Pampersi ma gandeam sa iau un bax de la Fixies (mi s-au parut mult mai bun decat Pampers si la acelasi pret).
Aleze se numesc "scutecele" acelea care se pun sub cearceaf pt pipi. Eu am folosit la Taisia de la Seni, marimea 60/90 cm. F bune, nu transpira de la ele, seamana cu materialul de la pampersi si cu ceva impermeabil dedesubt.
Fetele, n-a trecut nici una pe la Zara? ca daca n-au reduceri sa nu mai fac drumul degeaba.

Va pup

33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by Daconst

CTG-nu stiu sa-ti traduc exact traducerea,dar este monitorizarea care se face si in Ro doar cind nasti.Iti pun 2 ventuze pe burtica prin care se simte pulsul inimiarei lui bb si intensitatea contractiilor.
Prin monitorizarea asta isi dau seama cum se simte bb si cit de aproape esti sa nasti.
Aici toate cabinetele sunt dotate cu asemenea aparatura si din saptamana 32 te monitorizeaza la fiecare control.
Sper sa fi inteles cit de cit ceva.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Se face si la no iin spital daca ceri; de fapt cam asta e testul de non-stress. eu am vb cu dr sa fac la inceputul anului daca ajung acolo.

33 +

Mergi la inceput

Acum am vazut ce academic m-am exprimat...
Bine ca am putut corecta.

Gio,de ce se cheama asa in Ro?Si cind il poti cere?

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput