LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 29
lavi02 spune:
Si aici ii uram LA MULTI ANI! lui Mihai al Alexandrinei, deschizatoarea noastra de subiecte pe vremea cand eram
.
Pacat ca ai cam rarit-o Alexandrina, de multe ori, eu una, ti-am simtit lipsa.
silvia_d spune:
neata si de la noi!
Am citit de Inuta:sunt alaturi de tine,cu un gand bun,si o rugaciune pentru fluturash(a),si pentru voi,pentru familia ta,sa aveti multa putere si liniste sufleteasca de sarbatori!
Leea,si Stef are asha,ca 2 puncticele de colesterol langa preputel,uite ca nu m-am agitat,s-o-ntreb pe pediatra care-i treaba!
Noi am amanat ROR-ul,din cauza de muci si putina tuse...cre-ca o sa-l facem dupa sarbatori,ca pleaca pedi in concediu!
duminica plecam la rosiori,speram sa gasim si putina zapada,sa se bucure si stef se o plimbarika cu saniuta!
O sa mai scriu,acum sunt singurika,ca e bubika mic la mamaita,si imi fac si eu o baita ca lumea,si citesc un ziar linistita!
poopi dragi la fete si copilasi!
madau spune:
Sa va spun ce face Miruna de vreo 45 min...am pus-o la ea in pat si m-am dus pana la bucatarie, intre timp a venit o vecina si ne-am luat cu vorba, apoi mi-am dat seama ca e o liniste suspecta in camera ei, ma duc repede, don'soara Miruna isi facuse sacul de dormit perna, l-a strans intr-un colt, statea cu capul pe el, se invelise cu o paturica si se uita la TV

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
felicia74 spune:
Madau bravo, ai fetitza educata, ce te invidiez!
Ilinca maraie de cateva zile, de data asta nu mai sunt dintii, cred eu ca plictiseala, barem aseara m-a innebunit, nu-i placea nimic. Azi dimineata am lasat-o in patutzul ei si m-am dus sa spal vasele, iar cand m-am intors avea fatza udata de lacrimi. Cu patul plin de jucarii si ea nimic! Tot galeata de gunoi e mai interesanta
Ceea ce am mai remarcat e ca Ilinca si sarah sunt taman "pe invers": cand e Sarah tero, chiti cuminte. Ieri a dormit Sarah pana la 12, Ilinca la 7,30 era in picioare. Sarah papa acum, chiti... se mai gandeste!
O sa urmaresc atent evolutia Sarahlinei, mai ceva ca vremea
Dordia eu nu prea am masat-o pe Ilinca nici cand a fost mica, acum nici atat![]()
osteffy spune:
La multi ani ! - Mihai,si Aron Cristian,sa cresteti mari ,frumosi ,sanatosi ,voiosi si sa le aduceti numai bucurie in suflet parintilor .
lavi02-multumesc am sunat-o pe prietena mea si stia de el.
Madutza10-multa sanatate in continuare .......of ,pacat ca nu ai auzit tel......
madau---wow sper sa mance si Rares dupa ce i-oi schimba laptele .........caci el numai si numai lapte ar vrea ..noroc ca mai manca si ceva ciorbita si supita cu galuste ca in rest .........pauza. Bravo, ai fetitza educata,si eu te invidiez! Rares nu sta nici legat in patutul lui singurel.
Noki_Lara-Laptele de vaca de 3.5 grasime Milli UHT.......din asta vreau sa ii dau si eu lui Rares dupa sarbatori ......acum papam NAN-JUNIOR.
felicia74--------mie Rares imi papa doar 3 zile aproape dintro cutie de NAN-junior .
ela27oana-cata dreptate ai cu unii medici ,dar si mamici sunte destule inconstiente.
leea_cv-sper si eu ca Rares sa bea mai putin laptic ,cand i l-oi schimba ...asta ca sa mance mancarica ,ca deja e mare si trebuie ....
dordia2000-eu il mai dau pe Rares inca dar nu dupa fiecare baita ,odata da,odata nu .......cica sa ii mai lasam pielea sa respire dupa baita .
Am reusit si eu sa citesc din urma cat de cat ,noi inca ne luptam cu mucisorii si tusea ,dar in schimb a devanit foarte marait nimic nu ii mai comvine .......mie ca nu sa imbolnavit ci ca doar sa naravit puiul asta al meu .
Gata fug ca nu stiu ce mai face prin casa .
stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares
tania-z spune:
greu mai apuc sa scriu pe DC, soacra nu mai vine saptamana asta asa ca voi intra mai rar...nu ma dati disparuta! ![]()
Va multumesc pentru apreciereile la adresa noastra si ma bucur ca v-au placut pozele. Drept ca ca nici cu ale Miruniciului-ariciului nu mi-e rusine! 
Ina stau ca pe ghimpi. Sper sa ai puterea de care ai nevoie acum, in aceste clipe!
felicia la mine explicatie cu senzatia ca nu e curat e urmatoarea: oricat as curatza, chiar daca in casa e curat (respectivv aspirat, sters praf etc) e mereu DEZORDINE: hainutze, jucarii alea-ales, pe care le strang de "X" ori pe zi, de am si capiat!
de aici si senzatia ca ma aflu intr-una pe campul de lupta. Plus ca mereu am haine de spalat si de calcat...astea nu se termina NEVER!!! Si cu acestea spuse...ma intorc la treburi!

PS: Lucrurile par mai usoare cand mai prind cate un episod de parenting pe TVR2 sau pe euforia. cand vad mamici cu trei copii, dintre care minim unul crizat si vad cum se descurca, spun ca eu traiesc in lux. Asa ca, mamicilor cu 2 progenituri - LAVI, CRISTINA , MIRELA ANCA (sper ca nu am uitat pe cineva) - primiti intreaga mea ADMIRATIE!!! 

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
dordia2000 spune:
Gata am scapat de bani...am platit rate..si am spalat si un geam. Acuma doarme copilul...si ma duc sa continui cu geamurile!!!
Va pup!
Ms de raspunsuri!!!Mai astept si altele!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
madau spune:
Am gasit geaca rosie, am gasit geaca rosie....

, daca nu intelegeti de ce atata fericire ptr o geaca..ei aflati ca sunt in cautari de o saptamana aproape, nimeni nu mai aduce geci rosii, doar roz, albastre, galbene, etc

Trebuie sa fac papa la fata si n-am nici o idee, ma ajuta si pe mine cineva??? Sa fie fara carne cam in ultimele 3 zile asta am mancat

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
tania-z spune:
MADAU - spanacul cu ou al Mariei-Alexia? ![]()
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
ela27oana spune:
mada sa o stapaniti sanatoasa,puteai incerca la magaz de la care ai luat leaganul ca acolo aveau
dordia-masaj ii fac dariei in fiecare seara dupa baita ,de fapt mai mult o ung cu ulei ca nu mai sta la amsaj,cand ii face tati baie atunci sta ca el ii afce cu apa mai calda si sta mai mult cu ea in baie si o scot "lesinata"de acolo,nu mai are putere sa fuga prin tot patul,ca e molesita de apa
Ela si Oana-Daria