LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Astazi e ziua lui Tudor, iubitul baietel al dragei noastre mamiciLeea_cv.

Hai sa-i uram La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Fetelor, mai stie cineva ceva de Alexandrina?. Ca n-a mai scris de o gramada de vreme.Oare s-o fi suparat pe noi?

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ina draga imi pare asa de rau, dar hai sa fim optimiste...
Asteptam o minune de Craciun...
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Eu cred ca Alexandrina va mai intra pe la noi in preajma zilei lui Mihai al ei. Cam toate mamicile care intra rar, de ziua puiului lor si-au facut drum pe aici. (Probabil napadite de amintiri...)

anda ce ai facut la ORL?
alinus din pacate nu prea scriu eu perlutele... adica le scriu... pe forum. Le mai spun bunicilor la telefon.. si cam atat.
---
Si Nati are cizme captusite cu blanita naturala, de fapt sunt mai degraba ghete inalte decat cizme. Dedesubt ii pun ciorapi lungi (dres) din bbc. I-ai incercar marimea 21? Chiar nu-i vin cu o sosetica in plus? La astea imblanite de regula trebuie marimi mai mari.

pitic multam de apreciere

Of, nu mai imi vine sa scriu nimic; ma gandeam sa va povestesc cat sunt de satula de cautat cadouri de Craciun, ca nu stiu cum o sa ne incapa in masina tot ce avem de carat.... dar ce e asta fata de ce i s-a intamplat Inei?! Of.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Noki am inteles ca ti-ai reparat calculatorul. Ca de obicei te-am asteptat in parc cum se astepta sa vina carnea pe vremuri... Dar hai ca te iert ,ai o scuza...
Ce faci azi? Te revansezi?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Alinush,
asa e cum zice Lavi, 19 la sandalutele din casa (care sunt pe ultima suta de m ca potriveala) dar la cizmulite 21 e perfect.
Eu zic sa masori cu cm talpa si sa verifici in magazin apoi.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Ripley bine zici, si Nat are 19 la ghetute=pantofiori si 21 la cei de iarna.
Completare la ce ai zis tu : nu uitati ca astia-s cm de cizmarie, nu cm reali. Ca sa-i obtii pe cm reali, imparti masura la pantof la 3 si inmultesti cu 2. (stiu ca am mai zis, nu m-am ramo) Si totusi, cel mai bine cumperi incaltaminte (la copii ca si la noi) proband-o. Mai difera calapodul, mai una, mai alta, probatul e sfant.

Tot Ripley nasol cand ei nu dorm si tie ti se inchid ochii. Eu cel putin capat o stare asa nasoala.. e tare greu sa lupti cu somnul: al tau sa plece si al lor sa vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza! Nu pare prea buna, ca afara ploau, iar io nu am iesit de 2 zile din casa...urma sa merg cu Titi in Obor si toarna afara, asa ca inca o zi de schelalaieli si nervi pe bigudiuri cu ploada in casa...

Mihaelo-Vecina- imi pare rau dar nu vin, ca o duc pe titi la mama, iar eu am ultimul seminar d einfo, apoi un Carrefour de final.

Lavi - mie-mi zici de saturatia de cumparat cadouri de Craciun + modul lor de inghesuire in masina...

Am de facut un referat la economie mondiala si mi-e asa de greu sa isntetizez zecile de documentatii pe care mi le-am scos de pe net...

Noroc ca inca doarme pitica si am avut liniste pana acuma.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello hello

Vad ca vb de cizme, exact asta aveam de gand sa va intreb si eu, noi avem o pereche de cizme imblanite pe care le-a primit acum de ziua ei, si sunt nr.20 care e ok, insa sunt aduse de afara, la noi in magazinele pe unde am fost, toate incep de la nr.21. Ziceti deci ca ar fi ok sa-i iau nr.21 nu? Adica nu afecteaza mersul daca-s nitelus mai mari, sau mai stiu eu ce...ma gandesc ca oricum ii mai bag niste sosete mai grosute.... Vreau sa ma duc acum sa-i iau, dar astept sa vad ce ziceti.

Azi ne cumparam Parmalat, sa vedem cum/daca il accepta

In rest nimic nou pe frontul de est..ma duc sa mai lucrez nitel ca-s cam in urma

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Fetele ,vreau si eu o parere ,..aseara a varsat Orlando in somn ...dar mult de tot .,am auzit ca tuseste si m-am dus sa vad ce face ,patutul era plin de voma ,pe haine ,fata ...,m-am speriat foarte tare .
Prima masura care am luat-o a fost sa-i scot Parmalatul ,poate nu-i face bine ,poate inca are intoleranta la lactoza ,voi ce ziceti?El arata bine ,e vioi numai ca de 2 zile nu maninca mai deloc,voi ce credeti ca ar putea fi?

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE MOT

Mergi la inceput