LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 12

madau spune:
Ina of Doamne ce veste trista, nu am cuvinte, nu stiu ce sa-ti spun, poate ar trebui sa te imbarbatez...dar nu pot acum, sunt socata
Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste si sa urmeze o noua sarcina dusa pana la capat cu bine!Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

anda77 spune:
ina, nu exista cuvinte pt asta si nu pot sa le inventez.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Madutza10 spune:
Ina ,nu-mi vine sa cred ce ti se intimpla ,imi pare sincer rau ,fii tare si mergi mai departe ,asa a vrut Dumnezeu ,cred ca este groaznic sa treci prin asemenea momente !Sintem alaturi de tine !!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE MOT

roxisialexia spune:
INA scumpa nu fii trista sunt cu gandul alaturi de tine,sa nu iti dispara speranta, ai grija de tine- odihnestete.Sa dea domnul sa fie bine
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

bb_alinus spune:
Bonsoir si de la noi,
Azi am fost tare umblarete ca am avut un soare superb asa ca am plecat pe la 11h30 si ne-am intors la 18! Ne-am facut de cap noi fetele, missei i-am dat sa manance intr-o cafenea, apoi a dormit bustean in carucior, io in timpul asta prin magazine ca deh il cautam pe mos. Vroiam sa imi iau o pereche de cizme si o poseta dar pana la urma tot pt mica mea am luat tot felul.
Dayssy ce baiat mare ai, adevarat barbat ce mai. Porcul l-a cam impresionat din cate am vazut, iar carnatii, mama, mama ce ii mai placeau. Apropos au iesit buni?
Anda, Camelia eu zic rabdare cu mucii astia, noi am avut vreo 3 saptamani, abia ce am scapat de ei, i-am dat un sirop, apoi ii trageam cu para de vreo cateva ori - seara mai ales- iar dupa baita ii puneam ser fiziologic. Noaptea fiziomer si culcata pe o perina mai tare ca sa poata sa stea mai inclinata. Asta la sfatul pediatrei noastre.
Lavi, Silviuta scoate niste perle de te lasa masca! Sper ca le notezi pe ceva, neaparat!
Corap felicitari pt fetita!
Leea petrecere frumoasa maine! Cat despre traditii, de ce nu o intrebi tu pe bunica ca sigur stie.
Feli superb bradut aveti si ce mi-a placut ca Ilincuta nu a incercat sa traga de el!
Tania dar Che nu pierde timpul deloc, e meru in actiune! Vazut pozele, sa mai comentez? Voi niste frumosi, are cu cine semana Che, tortuletele tare apetisante si haioase, jucarii gramada, iar comentariile de la poze m-au dat pe spate!
Noki sper ca nenea computerist sa fi reparat PC-ul ca vrem vesti de la voi, si mai ales sa ne spui pana cand rezista DVD driverul la actiunile Sararicii:))
Madau tare frumoase pozici aveti si voi iar Mirunica o scumpa pur si simplu!
Uf abia acuma vad mesajul Inei si am ramas fara cuvinte.... nici nu mai pot continua!
Dau send asa!
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

melku spune:
Ina, Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste incercarea asta!!!
nu e posibil asa ceva...
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Noki_Lara spune:
Am PC reparat si net si de toate...dar mai presus de orice o mare durere in suflet.Ina scumpa...nu stiu ce sa-ti mai zic decat ca ma gandesc la tine si ma rog sa-ti dea Dumnezeu putere!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

Morgano spune:
Inuta, multa putere sa treceti peste asta.... sunt si eu muta si o imbratisare virtuala
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

bb_alinus spune:
Roxi multumim de intrebare, Amalia e mai bine, nu am fost cu ea la doctor pt ca tuseste mult mai putin, azi pot sa zic ca aproape deloc, pana la urma vad ca tratamentul intrerupt si reluat a mers. Oricum mi-ar fi fost tare greu sa le explic astora de aici in olandeza ce tratament ii dau in franceza .
Cristina N sper ca Elise e mai binisor acuma. Totusi cum de v-a trecut asa de rapid pe antibiotic? Daca zici ca nu febra, nu muci, doar tuse? Eu am fost la 2 doctori cu miss, acum 1 luna cand avea nasul infundat rau si mi-a dat doar sirop, doar in caz de febra imi dadea antibiotic, la fel si doctorul de saptamana trecuta, desi miss tusea si a avut 1 zi febra mi-a zis ca antibiotic imi da numai daca mai face febra. Asa ca noi tratam tusea cu...supozitoare si siropuri Vad ca merge pana acuma.
Intrebare: voi cu ce incaltati copiii cand iesiti afara? Ca noi avem ghetute fara blanita, si ii dau doar dresuri si ciorapi insa tot ii sunt bocna piciorusele?
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

madau spune:
Am luat si restul de poze....aveti asadar POZE DE LA PETRECERE SI TURTA!!!
Sper sa va placa...fug la somnicMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar