Mamici de iulie-august 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 27
Samurai-lady spune:
AAAAA,sa va mai intreb despre tensiune:eu variez intre 100 cu 60 sau 110 cu 74.Eu zic ca nu-i mare,e ok ?
Voi cum stati ?
Samurai-lady
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
mychydutza spune:
neata fetelor. am si eu o intrebare: pe voi v-au durut sanii incontinuu?adik aveti senzatia aia de sani umflati si ffff durerosi tot timpu? ca pe mine azi dimineata park nu ma dureau asa de tare si m-am impacientat. deh, de o vreme incoa cultiv paranoia! ma alarmeaza orice chestie....si nici greturile nu ma chinuie doar ca me cam foame tot timpu'......va pup.
+4, dupa parerea ecografului
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
Samurai-lady spune:
mychydutza,pe mine ma mai dor,dar mai putin decat inainte,aku cred ca am deja 8 sapt de sarcina.Si eu,ca si tine,cultiv paranoia
.
ZIc ca nu-i nik de nu te mai dor,eu la primul bb nu am avut senzatia de sani umflati sau dureroshi.
aku insa am niste sani de le fac in ciuda siliconatelor
Samurai-lady
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
nikole spune:
Buna fetelor...eu vin cu cea mai proasta veste din viata mea...
mi-a iesit o analiza foarte prost, dr a spus ca trebuie sa intrerup sarcina neaparat, ca nu am alta sansa.
E vb de rubeola,dar nu am inteles care e problema.Mi-a iesit valoarea 256, cand cica ar fi trebuit sa fie 8.
Nu am inteles, ori nu am anticorpi, ori am contactat deja virusul, ca nu ne-am inteles in nici o limba.
m-A PROGRAMAT peste o saptamana la chiuretaj.De fapt mi-a repetat analiza, dar a zis ca cel mai probabil va iesi la fel.
aSTA ESTE, nu mai am nici lacrimi nici credinta, speranta, nimi...vreau doar sa treaca timpul!
Acum 3 ani, am facut un avort, din pacate oricat mi-am dorit nu am putut pastra sarcina,si imi amintesc...analizele au fost perfecte...probabil ca acum, asta este pedeapsa mea, ca si cum suferinta si socul de atunci nu ar fi fost de ajuns!
Numai D-zeu stie de ce, ma rog doar sa imi dea putere sa trec peste hopul asta...
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos
Nikole
8+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos
X-ray spune:
nikole nu pot digera asa ceva! nu se poate!
daca ai analiza cu tine scrie-ne exact ce scrie pe hartie.si binenteles repeta analiza si mai mergi la control la altcineva.nu se poate!ai intrat in ultimele luni in contact cu cineva cu rubeola?pustiul lui cumnata ta ?
alina
9+
danis spune:
vezi ca nu cumva sa fie doar dovada existentei anticorpilor de rubeola, ceea ce arata numai ca ai avut rubeola, nicidecum ca este copilul in pericol... eu zic sa mai ceri sfatul unui medic inainte de a face intrerupere de sarcina
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
jeni, nu lasa doctorul sa-ti dea din pesimism, chiar daca va cunoasteti de mult
.
jadi, multumesc! Am emotii ca nu am apucat sa duc copilul la tuns si sa nu fie cea mai ne-aranjata domnisoara de la serbare
.
oana, ce fain ca pleci in Italia, iti urez drum bun de pe acum.
Vivela, Rechinuta, bine ati venit la noi si sarcina usoara!
Vivela, v-am adimrat in pozele din munti
.
Meda, multumim de sfaturi! Ar trebui trimise si pe adresa comuna sfaturile astea, ca sa le recitim din cind in cind.
Carla, e de groaza traficul in Bucuresti, intr-adevar.
Samuray lady, eu parca am avut tensiune 11 cu 6 la ultimul control, cred ca e buna.
nikole, cere si parerea altui doctor, te rog!!!
Eu tot fara nici un semn - dar diseara ma duc la eco si rezolv misterul.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
oanabbb spune:
NIKOLE...dar astia sunt culmea!nu ti.a dat rezultatul tie?de unde ai acu rubeola?doar ai stat mai mult in casa...ufffff...hai te rog mai cere o parere...orice dr poate gresi...merita sa lupti!hai spune.ne ce scrie pe analiza poate te ajutam...uite poate mai intrebam un dr pe aici....
eu am facut o intrerupere la 19 ani...am suferit enorm,dar eram inca dependenta de ai mei care m.au fortat sa procedez asa.dupa ce m./am casatorit am incercat 1 an jumate sa raman si apoi am pierdut sarcina in ziua de craciun.am considerat atunci ca asta a fost pedeapsa mea...dupa alti 2 ani uite ca iar ma prinde craciunul cu burtik...obtinuta cu eforturi imense...stimulari...hsg...etc...si am asa sufletul strans...ma gandesc ca daca se repete istoria...dak...uffff...
oana
7+
oanabbb spune:
ALINA ai fost o miresica grozava!!!mi.a placut rochita la nebunie!
CARLA oare asta de la palmers se gaeseste si in italia?eee..dak nu gasesc eu de la altceva...
IOANA ..nu e ceva deosebit in plecarea mea!pana sa raman plecam o data pe luna pt 3 zile si asa in ultimii 3 ani!acu datorita riscului unei calatorii lungi am amanat pana in ianuarie.e vb de business...nu pleasure...
oana
7+
Ioana75 spune:
oana, imi pare rau pentru pierderile tale din trecut, si sper ca de data asta, a 3-a oara, sa fie cu noroc
. Ce fain ca te plimbi in Italia - chiar daca e business, seara mai ai timp si de o cumparatura
.
nikole, zic si eu ca danis, afla ce Ig ti-a iesit mare; repeta analiza la alt laborator, nu la acelasi, ca poate e o problema acolo. Nu renunta, mai investigheaza!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)