Mamici de iulie-august 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Gabi Cand trebuia sa-ti vina ciclul exact? Eu l-am facut exact in ziua in care trebuia sa-mi vina, seara mai exact si l-am repetat a doua zi de dimineata. Insa au aparut liniutele instantaneu ceea ce ma face sa cred ca probabil si daca l-as fi facut cu doua trei zile inainte ar fi iesit. Daca a iesit chiar si vag iar tie nu ti-a venit e clar ca esti gravida.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La ambele sarcini la 3 zile de la data la care trebuia sa imi vina CM. La prima am incercat si mai inainte, la a doua nici nu m-am stressat dar daca tot nu venea CM am zis hai sa fac un test.

Am un somn pe mine si un cap greu, zici ca sunt racita .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Alina, mie ar fi trebuit sa-mi vina maine, testul pe care l-am facut sambata, in ziua 26 era palid pozitiv, dar am repetat testul luni si a iesit "zdravan pozitiv" , liniuta a doua s-a vazut f bine, asa ca nu mai am dubii.
Si am cam aceleasi simptome ca la prima sarcina (dureri de sani, balonare si sooooomn cat cuprinde).
Auzisem ca la sarcinile cu gemeni creste mult mai repede HCG-ul si testul iese mai repede pozitiv. Eu drept sa spun, cred ca unul e suficient dintr-o data , dar daca va fi sa fie altfel ....

Gabi
http://new.photos.yahoo.com/ygabitza/albums
http://bd.lilypie.com/5Q2D0.png

Mergi la inceput

Jadi te inteleg, azi nu e seful la birou iar eu am dormit pe mine toata ziua! Ma mir ca nu s-a prins ieri ca am cascat la greu aici langa el!

Mergi la inceput

Aoleu Gabi vrei gemeni? Lasa ca si eu ma miram ca se cam cunoate burta la mine si mama imi zice "poate ai gemeni" soacra-mea ca cica la ei in familie au fost doua seturi de gemeni in ultimile doua generatii, iar eu tocmai mi-am adus aminte ca verisoara-mea are gemeni de doi ani. Sper totusi pe mine sa ma sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Eeeee, eu nu vreau gemeni, dar daca ar fi sa fie, am incotro? M-a pus doar pe ganduri chestia asta cu testul pozitiv prea devreme (m-am mancat mana in dimineata aia sa deschid cutia, eu stiam ca e prea devreme sa iasa pozitiv si am ramas surprinsa sa vad ca a iesit totusi). La mine in familie nu sunt gemeni, nici fetilizari nu am facut, asa ca nu as avea motive sa ma gandesc la asta.

Gabi
http://new.photos.yahoo.com/ygabitza/albums
http://bd.lilypie.com/5Q2D0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetele multumesc,adevarul e ca am o burtica de luna a 4 cam asa...si tot aceleasi kg.si sunt fff umflata mai ales seara,cred ca si retin apa...
jadi homeogene 9 se gaseste la farmacie,e homeopat costa cam 80 de mii,pe mine ma durea amigdala stg cu ureche cu tot si acum nu ma mai doare deloc.
nu stiu ce sa iau pt nas ,sunt fff infundata si am muci(scuzati expresia) non stop!abia astept sa-mi treaca de tot.
felicitari vivela si bine ai venit!

alina 9+

Mergi la inceput

Alina pentru muci am inteles ca apa de mare e buna se gaseste spray la farmacii.

Sa te faci bine.

Mergi la inceput

cica olynt... uite ce articol am gasit, nu ma lasa sa dau linkul cica e reclama penibila, hehe

Autor: Dr. INDIANA PELIN
O bronsita acuta in sarcina nu afecteaza direct fatul, dar eccesele de tuse sau febra pot duce la contractii uterine.

O bronsita acuta in sarcina nu afecteaza direct fatul, dar eccesele de tuse sau febra pot duce la contractii uterine. Este foarte bine ca ati incercat remedii naturiste, dar puteti folosi linistita si anumite medicamente ca:
- Stodal ( Prospan ) - sirop contra tusei
- Homeogen 9 - tablete contra durerilor in gat
- Olynth - picaturi de nas
- Paracetamol - 1-3 tablete pe zi
- Ampicilina, Eritromicina
- Vitamina C

Mergi la inceput

m-am prins e tot de la laboratoarele boiron... daca stiam de dimineata ca am fost la medlife si aveau acolo tot felul de boiroane si eu am luat doar stodal. Sa vedem daca la centrofarm gasim!

Mergi la inceput