Mamici de iulie-august 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ai venit groxy si sarcina usoara! Bafta maine la doctor si sa ne dai datele sa te trecem pe listuta de pe pagina 1!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

AMAMEDA...pai nu.ti trimit nik!nici o scaricica nik!!
nu vezi iubita ca eu m.am facut cat casa cu scaricica asta????
eu am fost slaba mereu si nu.mi imaginez cum am ajuns in asemenea hal...ca azi am 54,5!!!!!!!!adica m.am mai procopsit cu juma de kil!

IOANA eu merg in ianuarie in italia dar pana atunci tre sa ung burta asta imensa cu ceva...ca arat ca in luna 5!!!!!!

ALINA fir.ar ele de pete nesuferite!!!las ca o sa treaca...

eu ma apuc de pus instalatiile in brad...9 mai precis...si maine cred ca voi pune si globurile!ca sa.mi iau de o grija acu cat ma simt bine...

oana7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by brabe

buna fetelor!
multumesc ca m-ati pus pe listuta!
felicitari pt noile gravidute!
am fost azi la medicul de familie si m-am mai linistit putin. el crede ca nu am probleme si ca sangererea provine de la implantare. astazi am avut numai cateva picaturi. simt ca innebunesc pt ca aici nu vor sa-mi faca ecograf pt ca e prea mica sarcina.
a mai avut careva dintre voi sangerari?
abia joi voi avea valorile hcg-ului.

apropoo de greturi la mine sunt sporadice, dar nu prea am pofta de mancare.

pe burtici

scuze ca ma bag pe aici, pup toate burticile.
brabe, pt ca nu ai PM activat iti scriu aici.du-te la urgenta la maternitate si spune ca nu te simti bine, exagereaza un pic si s-ar putea sa iti faca un scan.cam asa face lumea pe aici.btw: e gratis ingrijirea gravidei pana la nastere.activeaza-ti Pm si iti pot da mai multe detalii daca vrei.
sarcina usoara.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Multumesc frumos de urari la toata lumea! Toate gindurile de bine de la mine pentru voi! pe toate gravidutele

jadi eu am facut FIV in Bucuresti la Giulesti si il am ca doctor pe Niculescu de care stiu ca nu asista la nasteri. El mi-a facut prima ecografie de confirmare si m-a chemat peste o luna la alta. Ideea esta ca-mi trebuie un doctor care sa ma monitorizeze si sa vina la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor mi-e asa rau...

Va rog dati-mi ideei voi cu ce mai scapati de gretzuri si de starea asta de lesin ca eu nu mai pot!

Brabe asa se procedeaza si pe aici, cum nu te baga nimeni in seama pana la 12 sapt daca vrei sa faci scan te duci la doctorul de familie sau direct la spital si te dai bolnava rau de tot, le spui ca nu mai poti, te doare burta rau si sangerezi si o sa iti faca scan.

va pup

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Luna eu cand mi-e greata si simt ca lesin MANANC si-mi trece...Cateodata e suficient un biscuit.Altadata imi trebuie ceva acru.
Mioara

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Salutare din nou !
Amameda-mi-a facut doar ekg, si consultatie, ca a zis ca nu are rost, nici un motiv medical sa imi faca ecografie la inima, mai ales ca mi-a vazut si analizele de sange. Ca e perfect normala si nu am nici un motiv sa ma stresez, si a zis sa revin prin martie.
Luna1-mersi de incurajari, mai am nevoie si maine cand ma duc la testul de glicemie provocata. Simt insa ca va fi bine pana in final si la anul pe vremea asta vom avea toate bebelusii in brate la brad.
Mioara2004-multuemsc. Pai a zis doctorul doar sa ma plimb, sa ma relaxez, si daca ma angajez sa vin la el sau sa ma duc la ginceolog si sa mai stau si in concediu medical ca sa fie bine si sa fiu odihnita.
Jadi-chiar ca sunt bau bau, dar pe undeva mai bine asa cu toate testele facute decat sa fie probleme mai incolo, nu??
Oanabbb-ce misto ca mergi in Italia. Asa mi-as lua si eu o vacanta prin februarie sa plec undeva cu ai mei.............
emaaimee-bine ai venit sarcina usoara si fii alaturi de noi pana la final.
pupici la toate fetele !

Jeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza2 spune:

Buna, fetele!
Eu va citesc in continuare zilnic, ma gindeam chiar sa va dau o sugestie: acolo unde suntem atentionate ca site-ul creeaza dependenta, poate ar trebui accentuat intr-un fel, ca tare adevarat e si la inceput nu prea crezi!
Ma bucur foarte tare pentru toate fetele care se simt mai bine, sa speram ca am scapat toate de singerari/pete si de-acum totul o sa meraga bine!

Eu sunt in continuare stresata, acum mi se pare ca nu prea am simptome deloc, am asa o usoara greata dimineata si seara, dar nimic deranjant si nici nu se intensifica cu timpul. Sinii mi-au crescut un pic, dar eu oricum ii am cam inexistenti, probabil de-aia se vede schimbarea; burtica a cam crescut, desi nu maninc mai mult decit de obicei.
Voi ce ziceti, cu hormonii astia care cresc in cantitate zilnic, n-ar trebui sa ma simt si eu din ce in ce mai rau?
Sunt tare stresata... si mai merg la doctor tocmai in ianuarie...
O s-astept cu nerabdare sa-nceapa sa se miste bebe, sa simt in fiecare zi ca e totul ok.

Va pup si va doresc numai bine! Sa nu mai auzim de nici o problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

danutza2-nu te stresa, nu trebuie sa iti fie rau, sa ai sangerari sau sa te doara burta. Ai o sarcina normala fara tulburari. daca ne auzi ca ne vaitma aici una alteia cu diverse stari nu inseamna ca e lege si trebuie sa le ai si tu. Stai linsitita si bucura-te ca e asa.

Jeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Carmen, eu stiu de dr.Niculescu ca face cezariene pe banda, se face misto de el daca se aude ca naste vreo pacienta cu el normal. Oricum tinand cont ca bb-ii tai sunt considerati "fetzi pretzioshi" nici nu cred ca va fi cazul de nastere normala. Pentru linistea ta, daca nu ajungi la o intelegere cu Niculescu e bine sa iti gasesti alt doctor!

Luna, incearca cu limonada mai acra decat de obicei!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput