Mamici de iulie-august 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 22
Luna1 spune:
Salutare fetelor!
Jeni nu te ingrijora, si eu gafai mi se pare normal de la sarcina desi e varsta mica insa sunt multe schimbari care au loc in organism. Succes la analize oricum si ai sa vezi ca va fi bine.
Carmen felicitari pentru gemenasi! Sa-ti traiasca si sa ai o sarcina usoara si sa ajungi cat mai aproape de termen.
Mychydutza eu sunt in 5 sapt si am UM dupa tine deci tu ar trebui sa ai mai mult de 5 sapt.
Pe mine cand ma intreaba lumea cate luni le spun saptamanile si ii bag in ceata.
Ma bucur ca v-a mai trecut receala fetelor si nu mai stiu cine era cu maseaua (scuze) e bine sa mergi la dentist ca am inteles ca au o anestezie speciala pt gravidutze.
Tare frumos povestesti tu de fetita taIrinusha, felicitari pentru bataile inimioarei.
Eu din ce in ce mai greu cu gretzurile, azi abia am venit, mai bine zis m-am tarat la serviciu. Mi se pare ciudat ca nu ma mai incap pantalonii deja, azi am venit descheiata la primul nasture la serviciu, totusi nu e prea devreme sa se cunoasca burtica? 
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
X-ray spune:
anya se si vede ca am facut efort abdominal cu suflatul nasului si cu stranutatul,azi am ouat 2 pete maro 

....si ma cam doare putin burtica...dar de luni nu am mai iesit din casa....
alina
9+
Luna1 spune:
Alina stai in patut si relaxeaza-te. Pupici pe burtica 
Alina
Anculici spune:
Chiar acum am intrat sa verific si apare aceasta analiza la urmatorul link numai ca se numeste Anti -Lysteria Vad ca acum costa 600 mii http://www.cdt-babes.ro/servicii/bacteriologie.php
quote:
Originally posted by CarlaV
Anculici, eu m-am uitat pe site la CDT Babes si nu apare Listeria. Mie mi-ar conveni sa sa faca acolo, ca e destul de aproape de mine. Cat te-a costat ?
Jeni, festinul meu de aseara a fost fiindca prima data in 2 luni nu m-a omorat greata, si atunci am scapat la mancare. Rezultatul cred ca l-ai citit dupa aceea...
Eu dorm in toate pozitiile, dar mi-e mai greu decat de obicei sa stau mult pe burta si asta din cauza sanilor. Am citit si eu ca daca dormim pe stanga ajunge mai mult oxigen la BB, insa eu am impresia ca imi comprim inima intr-un fel sau altul si incep sa gafai.
Nma, daca iti doresti copilul eu zic sa nu te gandesti la avort. Sunt antibiotice petmise in timpul sarcinii care s-au dovedit fara risc pentru bebe, si avem aici ampicilina si chiar si augmentin-ul care e foarte puternic (si scump).
Aoleuuuuu, declaratii fiscale... Eu lucrez intr-o firma mica de soft, am terminat Cbernetica, dar mie imi revine partea cu declaratiile si mi-e o sila... Partea super buna e ca am programul flexibil si pot sa-l fac cam cum imi convine mie
Azi-noapte sotul meu a avut pofta de gogosi din aluat de cozonac. Eu eram moarta de somn si mi-era si rau, asa incat am adormit cu ideea ca o sa cumparam azi de pe undeva. Ce s-a apucat el sa faca dupa miezul noptii? Gogosi !!! Azi-dimineata am gasit urmele dezastrului in bucatarie, aragazul plin de grasime, vasele murdare, masa cu faina si zahar pudra... In schimb am gasit in balcon si 2 farfurii pline cu gogosi rotunde si frumoase si pudrate cu vanilie, ca n-am mai rezistat mirosului si am "furat" cateva. Culmea e ca, desi e prima data cand incearca sa faca gogosi, au iesit delicioase. Daca tot are experienta asta, poate il conving sa ma ajute si la cozonac
Carla,11+
mioara2004 spune:
In legatura tot cu lunile, daca va uitati la articolul 'odiseea sarcinii in 40 de saptamani', de aici de pe site, veti vedea ca ei considera luna a doua din saptamana 6. Scrie sub figura cu burtica.
Mioara
12+
jeni71 spune:
Buna Ziua !
Amameda, Luna1 si Andutzy mersi de incurajari.
Ioana75 da e f pesimist doctorul meu, poate pt ca ne stim de cd suntem copii (parintii prieteni de familie) dar ma gandesc ca vrea doar sa fie bine, Si poate de asta ma tot trimite la toate testele si analizele posibile. El s-a speriat f rau cand i-am spus ca de cand sunt insarcinata gafai si obosesc si cand vorbesc.
Cineva m-a intrebat da nu mai stiu cine (scuze) cum voi naste, clar cu cezariana pt ca am avut o operatie, am deja un chist si e si varsta (voi avea 36 ani cand voi naste).
Mi-am luat rezultatele la analizele de sange (maine iau si hemograma) si sunt ok toate. VSH-ul e putin marit dar mi-a zis cardiologul ca e normal sa fie asa la femeile insarcinate.
Iar la cardiologie a spus ca nu am nimic la inima, m-a ascultat, m-a intrebat tot felul si a spus sa stau linistita, sa ma plimb mult, si daca reusesc sa ma angajez s-o tin doar in medicale la servici si doar sa ma plimb si sa ma odihnesc. Deosebit tipul-facea daca nu va da gincologul, va dau eu medical. Si a repetat fiti fara grija, ati avut o perioada de stres (examenul), de schimbari(mutarea in alt oras) e normal sa fiti agitata si sa obositi.
Am scris de v-am plictisit
.
Bun venit noilor mamici sarcini usoare!
amameda spune:
Jeni, sunt bagacioasa rau. Ecografie ti-a facut cardiologul. Daca nu insista sa ti se faca.
Nma, nu se pierde o sarcina din cauza unei amigdalite. Fii increzatoare, e foarte bine ca ai scapat de febra.
Felicitari fetelor care merg la serbarea boboceilor. Ce minunat trebuie sa fie.
MEDA 9
+
Luna1 spune:
Wow, Jeni ce ma bucur! Bravo, bine ca nu ai nimic si poti duce sarcina la capt cu ajutorul lui Dumnezeu.
Nu le-am mai vazut pe Cristina, pe Nikole pe Samurai-Lady... ce-o fi cu ele?
Alina
mioara2004 spune:
Jeni ma bucur ca esti bine.
Daca o sa ai grija de tine si te menajezi totul va fi bine.
Si eu ma simt obosita cum fac un pic de efort, chiar daca inainte faceam aerobic si urcam 5 etaje fara nici o ezitare, acum simt nevoia sa fac o pauza dupa 2 etaje...
Bine ai venit groxy. La 5 saptamani se vede la ecograf sacul gestational.
Mioara
12+
jadi spune:
Buna ziua fetelor!
Am luat si eu o pauza sa mananc si sa beau un ceai si sa va scriu.
Jeni, ma bucur ca totul e ok, doctorii astia sunt pe post de baubau!
First_Carmen, eu zic ca la gemeni nasti mai repede, asa ca poate vorbesti cu doctorul sa te ia in evidenta. La ce doctor mergi?
Mioara, calculul lunilor nu e importanta decat la prieteni, eu calculez ca trebuie sa nasc pe 7 iulie si atunci calculez invers lunile calendaristice, deci am in jur de 2 luni jumate. Important e sa calculezi saptamanile de la UM asa cum ne-a zis Alina deoarece in functie de numarul lor se fac tot felul de teste, analize, etc.
Alina si nma, bafta cu racelea! Eu am terminat oscillo si acum am trecut pe stodal doar cand ma doare gatul, in rest ceaiuri la greu. Concluzia, cu medicamente trece in 7 zile , fara medicamente cam intr-o saptamana
.
Ioana si nma, bafta la serbare! Cred ca sunteti emotionate!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2