Suceava 14- Sarbatori in Bucovina!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Buna dimineta!
Poftiti la cafea...eu am pregatit-o si am pus-o pe masa...

Am ramas fara net...si vad ca sunteti tere harnicute...

Dana, am reusit sa folosesc aspiratorul...arata ca in poza ta...a meritata toti banii...aspira f bine...nu mai scoate praf in casa...am curatat si covoarele...ce mai o adevarata bijuterie la casa cu copii mici...

Ioana , faceam si eu candva chec aperitiv...era f apreciat cel cu sunca si cascaval...

Meg, asa apar contractii... la 7 luni ...apoi la 8 luni...si pe la 36-37 de saptamani...

eveline, multumesc pt postul de radio...

Carmen...cum e cu dinti noi?

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Fetelor, azi poate se indura astia de noi si ne dau drumul mai repede....macar la femei....
Asa ca daca nu mai intru (ca acasa am o gramada de treaba) va urez de pe acum un CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi si pacea sa domneasca in casele voastre!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Buna dimineata!
Eu, ca de obicei, tot la servici . Da' lasa, sa vezi ce statuie se ridica in centru pentru mine ...
Eu sunt cu trebile in grafic, ca si-asa ma organizez de acum doua saptamani. Maine fac painicile si ce se mai poate face, ca duminica plecam de dimineata cu colinda, ca avem o multime de case de vazut.

Eveline, am facut DTP la 2 ani jumate. Era asa simpatica aseara Ilinca, o durea piciorul un pic, ca nici n-a vrut sa tina compresa ( si-i luasem unele super de la TCM, cu animalute, care se pun in frigider). Nu stia nici ea daca sa rada sau sa planga.
Eu nu stiu daca mai intru azi, da' preventiv vreau sa va urez toate cele.

Sa dea Dumnezeu sa aveti cele mai linistite Sarbatori, sa va fie sufletul luminos si impacat cu toate cele intamplate in anul asta vechi ce se termina, sa fiti sanatoase si frumoase, sa zambiti cat mai des, sa va bucurati de familiile mai mici sau mai mari pe care le aveti si sa va implineasca Mos Craciun cel mai frumos vis! Si sa ne vedem sanatoase si voioase la anu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Si uite niste www.romanianvoice.com/culture/colinde/index.php" target="_blank">Colinde, pentru ca nici nu pot ajunge sa vi le cant eu, si credeti-ma, nici nu va doriti asa ceva .
Poate mai intru zilele astea de-acasa, ca am promis cu bradutul dupa ce-i gata.

Mergi la inceput

Fetelor, Carmen va ureaza Craciun fericit tuturor si toate cele bune, se pare ca nu mai are timp sa intre!

LA MULTI ANI DARIA!, SA CRESTI MARE, FERICITA SI SA ADUCI BUCURIE CELOR DRAGI!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

LA MULTI ANI, DARIA, puiuta de carmen!!!!!

CRACIUN FERICIT, FETE DRAGI!! sa aveti parte de tot ce va doriti voi..iar celor care sunt peste mari si tari..imbratisari cu foarte mult drag si toate gandurile noastre bune!!!

www.youtube.com/watch?v=PHqcQ0Ou_Vc" target="_blank">un colind de hrusca ,special pentru voi si www.youtube.com/watch?v=tKhe_jpecWg" target="_blank">capra...

ilincalif, poate ne pui ceva poze cu bunatatile tale..eu o sa incerc sa descarc azi poze cu bradutul nostru impodobit ..

deocamdata va pup pe absolut toate si va doresc mult spor la treburi...si apropo de treburi, trebuie sa fug si eu la ultimele detalii!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

LA MULTI ANI !draga Daria,
Fie ca steaua Craciunului sa-ti lumineze viata, sa-ti aduca sanatate, fericire si numai bucurii.

Multumim de urari...
De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri

Ce vreau sa va mai intreb...despre obiceiuri...
Ce se pune pe masa cand vine preotul ?

Tatal meu il astepta pe preot cu mancare de post pe masa...
mama facea o coliva din grau decorticat...mai puneau un colac mare, fructe si ceva de baut...
Preotul era invitat sa stea jos...SA STEA NOROCUL LA CASA OMULUI...timp in care preotul da iconite la copii si discuta cu fiecare in parte...

Doina, Meg...la voi cand/cum vine preotul/sfintiti casele ?

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

fetele cochetele, m-am cocosat de atita treaba, am dat gata si prajiturelele... ma duc la nani, ca ma cam doare spatele... oricum ma trezeste zamfirucul in maxim 2-3 ore, asa ca tre!sa profit... miine o luam de la capat, nu ?

meg, sorry, aparatului meu foto nu ii place sa faca poze la interior, asa ca sint slabe sperante sa pot imortaliza bunatatile...

LA MULTI ANI, DARIA !

UN CRACIUN LINISTIT si sarbatori cu bine tuturor fetelor cochetelor !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

La multi ani DARIA!
CRACIUN FERICIT!
SARBATORI FERICITE PENTRU TOTI!

Mergi la inceput

Fetelor, sarmalele sunt in cuptor, salata boeuf in frigider si raciturile pe balcon....la friptura am renuntat...bradul e facut...sunt in grafic ca sa zic asa...

Am intrat repede repede sa va mai urez inca o data Craciun fericit si nu in ultimul rand La multi ani pentru Alexia Ioana, caci pe 25 nu stiu daca intru.

Va pup inca o data si ne "vedem" dupa sarbatori!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput