Cat ne costa o nastere?

Cat ne costa o nastere? | Autor: Meditza

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Sunt o viitoare mamica (adica am 39 saptamani ) si la ultima consultatie (vineri) d-na doctor m-a intrebat daca vreau sa nasc miercuri pt ca este de garda si astfel nu ma prind nici pe mine sarbatorile in spital, ok nu asta ar fi problema. Voi naste la "Maternitatea Sfintii Imparati Constantin si Elena" si sincera sa fiu habar nu am ce "preturi" se practica in acest spital. Daca ma puteti ajuta cu o informatie v-as fi tare recunoscatoare.

va pup si nastere usoara tuturor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deditel spune:

Buna! Vei avea cele mai frumoase sarbatori!!! Felicitari de pe acum!
Nu stiu in spitalul respectiv ce preturi se practica, dar am auzit ca peste tot e cam la fel...
Eu am nascut la Universitar si am dat, pt o nastere normala, unui medic f cunoscut, 100 de euro. Se dadeau si 150. Iar pt o cezariana 200.
Am auzit ca alte mamici au dat 3 mil lei, dar au avut impresia ca medicii n-au fost tocmai multumiti, desi banii se dau dupa nastere si totul era ok.
Poate unui medic mai putin cunoscut se pot da si mai putini banii...
Iti doresc o nastere usoara si multa sanatate tie si bebelusului tau! Va fi cea mai emotionanta perioada din viata ta! Bucura-te de ea! E unica.
Mult curaj si...cu gandul la bebe, totul va fi mai usor!
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doremi spune:

Draga Meditza, sper ca esti fericita acum. Eu am doar 10-11 sapt si vreau sa merg tot la Sf imparati Constantin si Elena. Poti sa imi povestesti cate ceva? Sa dorm si eu linistita. Te rog !

Mergi la inceput