Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 6
silvi_2005 spune:
Ioana pofta mare la apat porcinele.Tare frumos a fost tortul lui Rzvanel, noapte bune va doresc.
merg si eu la nani, Deea, Moni, Irinutza si celor care mai sunt prin zona,
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
irinatunza spune:
Moni, felicitari din partea mea. Si bravo lui Ghita ca a percutat.
Ce carti mai cititi fetelor ? Ca eu n-am mai citit de un car de ani cred ? De cind eram gravida mai citeam cite ceva.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
silvi_2005 spune:
Eu am citii mai recent "Insuportabila usuratate a fiintei umane" de Milan Kundera, am recitit Liiceanu " Despre limita" si in rest..."Jocuri pt copii de la o zi la 6 ani, si acum ma lupt cu "Introducere in pshihologia copilului"
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
T_Ioana spune:
Mai fetelor am hotarat ca anul asta sa nu mai cumparam singuri porc. Asa ca am cumparat unul impreuna cu niste prieteni de la tara, am mers de ieri la ei, azi dimneata la 8.30 au mers Cristi si sotul prietenei mele in piata, au cumparat super ieftin un porc de 160 kg , l-a taiat vanzatorul acolo in piata (cu cutzatu, deci nu conform normelor UE ), l-au pus in masina si l-au adus acasa unde ne-am mobilizat toti 4 si la ora 7 a fost gata absolut tot! Si au iesit o multime de preparate, si am si un sertar de la lada frigorifica plin de carne. Asa ca merita sa faci chestia asta fifty-fifty cu cineva ca se imparte si munca, si banutii (partea noastra fost de 345 RON)si se dubleaza distractia
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1814858" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
monica70 spune:
IOANA sa iti fie de bine porcul Noi nu mai taiem de cativa ani,ca ne-am lamurit ca jumate din el nu prea mai mancam ... asa ca mai cumpara mami carne si face carnati doar.Mezeleuri mai primim de la vecinii lui socru-meu cand taie ei porcul,asau de unde mai se nimereste,asa ca de pofta avem de unde gusta.
Noapte buna la cine pleaca la nani,eu mai stau sa citesc.
Acum citesc "DE-AMAR DE DOR,DE INIMA ALBASTRA" a Ilenei Vulpescu,preferata mea la scriitorii romani contemporani si mai am inceputa o carte de-a lui ISAAC ASIMOV,preferatul meu la SF-uri (stiintifice, nu cu monstrii sau alte aiureli cum fac astia asa zise filme SF )... cel mai inteligent om ,cu cea mai sclipitoare minte cu niste idei geniale de-mi vine sa-mi dau palme,ce pacat ca a murit acum cativa ani
De obicei am mai multe incepute odata si citesc dupa ce dispozitie am,genul respectiv Dar cum va ziceam,sunt restanta raaaaaaau de tot Vai cat citeam eu pe vremuri - acum dupa ce ca-s super ocupata,am si prea multe ganduri ,deci numai dispozitie de lectura nu prea am
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
LunaNoua spune:
Issac Asimov rules
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
anasol spune:
neatza si un rachiu sa taie greatza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Biancas spune:
Neatza fetelor..
Ati auzit expresia " De la bal la spital?" ei bine numai mie mi se poate intampla asha ceva.
Anul trecut cand am fost la cheful de la servici cu colegii (eram gravida in 8 luni) am dansat cam mult si a doua zi umblam cu sora-mea la medic ca pe mine ma durea tare tare burta. Concluzia a fost ca mi se deschisese colul si am stat cu diazepane pana prin ianuarie.
Anul asta chef mare, distractie faina, am dansat, am mancat mancare, a fost bufet suedez cu de toate bune si frumoase.
La un moment dat ma manca f tare palma stanga si ii ziceam sotului ca poate primesc sau dau bani ca nu stiu exact interpretarea(vorba vine). Pe la ora 22 simt ca incepe sa mi se umfle partea stanga de la buza inspre falca. Ii zic sotului si zice am halucinatii. Dupa vreo ora merg la baie si cand ma uit in oglinga eu toata umflata pe bartea stanga zici ca aveam doua bomboane in gura. Am zis ce naiba e asta...ca asha ceva nu am patit niciodata. Am mai stat pana la 00.30 la chef si apoi am decis sa plecam ca simteam ca incepe sa mi se umfle si partea cealalta. oricum nu observa nimeni ca erau prea "in chefuri" sa vada cum arat eu. Si am mers la spital pt sigurantza sa imi dea hidrocostizon ca eu am avut antecedente (am avut un edem glotic la 16 ani si nu se stie de la ce)..de la edemul glotic se poate muri ca ti se umfla caile respiratorii, defapt gatul si limba si nu mai poti sufla.
Am primit hidrocortizonul si au zis sa astept 30 min sa vada daca isi face efectul. Nu si l-a facut si au bagat in mine o perfuzie cu de toate....
M-am dezumflat dar si acum putin imi e umflata buza, zici ca am ceva sub ea..
Deci a fost o reactie alergica la ceva mancare care nu mi-a placut...(am mancat o salata de cruditati care nu mi-a placut dar o singura data am mancat din ea si am lasat-o in farfurie).
Deci am petrecut frumos azi noapte
I-am zis sotului meu sa imi faca poza si nu a vrut
Si cam atat..
Ioana sa aveti pofta la porc si multumesc de lamurirea cu tortul dar mi se pare exagerat pretul de vreo 330.000 kg la martipan...al tau cat a fost??
Moni, la Diana
Deea,Anasol, v-ati distrat si voi ieri
Mie mi-s moarte icoanele, nu fac nimic zici ca vegeteaza
Silvi, frumos cadou i-ai cumparat sotului.. pt Alain..
Denisa, Emmei sa treaca repede.
Vreau sa mergem in piatza sa mai cumparam cate ceva pt Craciun, ciudat ca nu imi e somn...
Eu nu am vizitat nici ieri, nici azi ..deci mi-a trecut asta si am dat in alergie.
Irina,Maraki
Concluzia: de cate ori merg la chefurile cu colegii o patzesc si fac o oprire la spital....La anul mai merg la chef cu ei???
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Biancas spune:
Tulai cat am scris(Moni chiar ca moare subiectul)
17 Decembrie- Sf. proroc Daniel in calendarul ortodox.
Sa ne traiasca toti Daniel-ii sectei,
Daniel de Tatiana_G, Daniel de Mirela10 si nu in ultimul rand Daniel de BiancaS
Am vazut sarbatoarea asta din greseala si cand am vazut Daniel am zis ca are si fiume-o o sarbatoare de nume (nu ca nu ar avea 4 de sf. Ioan ce e) plus ca e exact cu o luna inaintea zilei lui de nastere
Sarbatoritilor zilei de azi
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
LunaNoua spune:
Bianca, deci ai ramas cu buza umflata de la chef
Nici eu nu stiam de Daniel ... deci ...
"LA MULTI ANI !" Danieli dragi si mici, DanaEne, DanaSt, March
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1