Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Anasol, bravo , si ce i-a cerut David Mosului, inafara de multa sanatate ?

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Ma bag si eu sa vad niste filmulete si pozici ca vad ca v-ati ascuns toate.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ca veni vorba de niste desene...sa va recomand si eu cateva super, super!!!

Desene animate super!!!
1. The ant bully
2. Hoodwinked
3. Open season
4. Barnyard
5. Curious George
6. Over the hedge

Eu tocmai ma uit la "Open season" si moooooor de ras

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Irinutza nu ai ce sa faci fiecare bb e cu mofturile lui.
Anasol pune poze sa vedem si noi intalnirea.N-a plans Dav?

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Deea, super torturile.

O sa caut si eu desenele astea animate

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

No,ca am luat o pauza de la lectura ...
IRINUTZA stai bre linistita,ca nu-i chiar asa - de exemplu mie mami mi-a spalat geamurile si faiantza si mobila in bucatarie,eu Doar ce am pus perdelele la spalat - si le luat/pus la loc le-a pus Ghitza (si cand ma gandesc ca pana mai acu vreo 2 ani nu aveam incredere ca se pricepe si le puneam eu fraiera )
Mie mi-a prins tare bine sarcina asta,de fapt a inceput cu un an inainte de a ramane gravida,cand am facut operatie laparoscopie pentru investigatii - de atunci am inceput sa cam stau cu cracii in sus in domeniu - adica sa spele el vasele in 75% din cazuri si sa aspire in 100% din cazuri Si pana atunci facea,dar mai imparteam sarcinile.Acuma m-am smecherit - mai ales de cand sta acasa,nici atat nu mai fac mare lucru - doar aranjat prin dulapuri si de gatit dar nu in exces ,ca ne mai aduce si mami din cand in cand cate ceva. Cu lectura sunt restanta rau,doar din cauza DC-ului A! Si cu mancarea in 50% din cazuri o fac din obligatie,ca sa aiba ce sa ii care noutati si lu socrumeu Mi s-a cam acrit si de el,dar il avem in gestiune,ce sa fac
Merg sa mai citesc - o carte de care mi-a facut rost ANDA ,nici acum n-am terminat-o,ca citesc doar seara in WE,cand doarme Diana ,ca sa imi pice bine.Si de obicei seara e cam aglomerat pe DC
Mai bag eu nasul si aici sa vad daca s-a mai animat atmosfera...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Seara buna fetele!
Am ajuns si noi acasa dupa ce am taiat porcul (nu de pe lista) si acum astept sa se incalzeasca in casa sa-i fac baita la bebe si apoi sa ne spala m si noi. Cand am plecat am lasat geamurile oscilobatate si am pus centrala pe 17 grade si cand am venit erau doar 13 grade si presiunea in centrala 0....Am gasit pe unde iese aerul din calorifere, picura pe la o teava in camera lui Razvan (Aia proaspat renovata) si tot ce sper e sa nu ma lase centrala de sarbatori
Bianca, am vazut ca te intrebi ce e martipanul . E un fel de glazura facuta din zahar si praf de migdale. E super bun, preferatul meu, de asta i-am facut lui Razvan tortul de izua lui cu martipan. Sub glazur apoate fi ce tort vrei tu. Eu am ales Pax. Poze cu tortul sunt in drops la mine.
Pupici si ne mai auzim maine seara. Maine mergem la NAsaud ca e cheful de Craciun la Cristi la firma. Sper sa ne descurcam cu piciul ca e musai sa-l caram cu noi daca nu mai am "vorbitor" cu socrosenia!!!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1814858" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Deea superbe torturile le-am admirat si eu, habar n-am cum faci impletiturile alea..dar arata bine.
Moni subscriu si eu la mamica atomica

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Eu ma duc la somn.
Pupicei , noapte buna.

poze Sabina

Mergi la inceput

Ioana, tu cum ai omorit porcu ? L-ai electrocutat, l-ai otravit ? Asa dupoa moda UE ? sau pe stil vechi ?

poze Sabina

Mergi la inceput