Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina nu fac acum sarmale, sapt. viit. spre sfarsit
Silvi la fel ca Alain face si Angelo cand ajungem acasa, se cunoaste ca tot la el se simte cel mai bine Eu ma gandesc cu groaza sa ma duc la socrosenie acasa pt. ca are multe mileuri, mobila cu colturi, etc. si nu am chef sa stea cu gura pe el sa-i spuna mereu NU plus ca ea nu are nici prizele acoperite, chiar nu vreau sa ajung curand in casa aia Astazi a dat de inteles ca ne asteapta ca vezi Doamne a facut barbata-su pomul de Craciun pt. Angelo...eh...nu stiu ce voi face...din sept. nu am mai fost pe acôlo Silvi cat o sa stea Jean acasa?
Moni spor la conta
Trebuie sa faca baie Angelo si sa manance. Daca pot o sa revin

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki, Jean sta pana pe 3 ianuarie. Vom face toate sarbatorile impreuna.Spune-i soacrei tale sa amenajeze sie a camera pt Angelo, sa mai debaraseze de acolo a nu se poate as cu copil mic.
Irinutza eu la mar copt pun branzica de vaci si scortioara si pap eu ce ramane...

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Noi azi am fost pe munte, aici .. la doi pasi de noi. Am urcat cu Dariuta de manute, o manute eu, o manuta tati.. si a fost un moment pentru sufletel. Vremea a fost de vis, un soare cald, si un cer senin ca ochisorii puiutei. Daria a fost incantata de raulet, a stat pe pietre la rau, a bagat manuta in apa pana i-a inghetat bocna .. dar tot nu zicea nimic.. asa mult ii placea S-a aplecat la fiecare bolovan din drum, la fiecare frunza, si bineinteles ca a gasit si singura floricica de pe delusor . L-a vazut pe ham-ham .. si l-a recunoscut, cu toate ca noi nu am vazut pana acum caini !!! I-am aratat pe ham-ham doar de plus... cum o fi facut ea legatura.. nici nu imi dau seama !!!

Dinti tot nu are, tot 2-3 pasi face.. poate si mai putini, ca acum ne jucam cu ea sa mearga de la unul la altul .. si cum ajunge in "aria de proximitate"... cum se arunca pe burta ca portarul de la fotbal

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Eu sunt cu cura cu nervii intinsi la maxim .. Azi am avut zi doar cu lapte, si a trebuit sa ii pregatesc de doua ori masa lui Silviu, si de doua ori puiucei...eu sa miros si sa privesc si ei sa manance

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu sunt pe aici,a fost frate-meu si ne-am jucat toti cu Diana,dupa care frate-meu a calarit netul,Ghitza a culcat strumfa si eu am citit o carte...deci a picat conta de seara
Cum a plecat,cum hop si eu,dar se pare ca nu e prea inghesuiala

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA super ca a fost Daria pe munte si eu vreauuuu
Cat despre cura ce sa zic,eu n-as prea putea tine asa aiurea.Cea mai buna cura e sa papi de toate,cand ai chef,dar cat se poate de des,insa in cantitati mai mici...Da' io n-am ce comenta de fapt ca io pot sa bag orice si oricat si tot degeaba

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

cam liniste in zona...Moni pe unde se ascund fetele astea oare?
Deea bravo pt dieta!!

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Deea, ce frumos ai descris tu mica voastra escapada la munte.
Silvi, of brinza asta! Ca nici asta nu-i place puiului meu. Si ce nu papa ea, eu arunc. Pur si simplu nu pot sa maninc eu, nu ca mi-ar fi greata Doamne fereste. Si la cite resturi ramin de la Sabina.... m-as face cit China.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

am venit de la maal,dav s-a distrat cu copii,l-am dat si in submarin,i-a placut tare,ne-am intalnit si cu mosu

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Moni, mai da ce multe chestii faci tu: serviciu, conta acasa, bebe, mincare , citesti si carti etc. Bravo tie ! Eu nu reusesc sa le fac pe toate. De citit nici cartea aia despre bebei nu reusesc ca mi-o smulge Sabina s-o citeasca ea. Ma rog, eu de multe ori bag si eu odihna linga pui cind doarme ea. Ca daca ma apuc sa fac asa cite ceva prin casa se trezeste mindra.

Moni, te declar femeia atomica !

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput