Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si aici ploua nasoool.
Diana a papat niste cereale si doua iaurtzele ,mai nou papa mai bine cu mine,ca ne mai jucam pe acolo,amesteca cu linguritza in farfurii si arunca pe jos cu toate cele inclusiv farfuriile de palstic ... Ghitza e nervos rau,n-are rabdare

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

monica, da manaca diana nu gluma....ce sa zic...doua iaurtele...de cate grame? si cerealele cu ce , cu lapte? sau cu suc de fructe?

voi cand faceti bradul?

bumbita si sebastian(03.01.2006)

www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20061201" target="_blank">sebastian merge

poze noi sebastian

Mergi la inceput

eu il astept pe dani sa vina de la serviciu...intre mancare, intre sebi, care umbla prin casa, mai deschide un sertar, mai scoate de pe acolo ceva, intre pc si intre telefon care mai suna....

www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20061201" target="_blank">sebastian merge

poze noi sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mirela, bine ca nu a fost mai rau.
Bumbitza, bradul il facem pe 22 decembrie .
Azi am constatat iar ca m-am ingrasat, costumul cu care am fost la botezul lui Dani nu mai imi e bun, plus ca simt si pe burta ca nu mai imi incape in pantaloni, si ciudat e ca eu observ ca ma ingras si de suparare mananc
Si la Sandra asha am patit, dupa ce am nascut am inceput sa pun pe mine...
Asha m-am saturat de cantarul asta, toata ziua ma cantaresc si tot alceva imi arata.
Asa de prost si indispusa ma simt........

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

BUna seara Ursu! Ce mai faceti voi?

Am pus si eu la semnatura niste poze la poze si un film la filme. Nu a prea vrut sa stea la Mosul in brate, dar piesa de teatru (ma rog o interpretare simpatica a Greierului si furnicii) i-a plcut si a stat f cuminte.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

URSU
TIBI e sexy rau in rosu

BUMBITZA iaurtelele erau micutze,iar cerealele cu lapte si iaurt,deci pun doar apa.

BIANCA revino-ti

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
LA MULTI ANI MARIO!! SA CRESTI MARE, SANATOS SI FRUMOS SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!!
LA MULTI ANI TATIANA, SANATATE SI NUMAI FERICIRE LANGA CEI 3 PUIUTI!
Deocamdata Diana are 2 dinti noi, incisivii laterali de sus, nu centrali, mare mirare pe mine...A inceput sa pape, nu stiu daca mai are rosu in gat, vad ca se trage de ureche, s-ar putea sa fie de la dinti sau iar sa aiba ceva la timpan.
Merge impingand premergatorul, dar sunt mereu langa ea sa nu cada. Moni, si la mine arata ca dupa razboi, dar pe un covor ..nu in toata casa si cand se culca, ori eu, ori sotzul facem curat rapid.
Ce mai face: cand se trezeste dimineata zice PAPA, deci constientizeaza, mamama, toata ziua. Stie ce inseamna ARDE, ca s-a ars cu bricheta (adik a pus degetul o milisec), cere seara carticele cu povesti si sta cuminte sa-i zic. Si cam atat.
[b]Maraki
, nu stiu daca mi-a suspendat avertismentul, sincer, nu prea ma intereseaza, la cat intru eu pe forum...Oricum, felicitari ca nu-l mai ai.
Va las acum, ma duc la o baitza.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

bianca, si eu ma simt foarte prost de cand am nascut, acul paraca nu se misca deloc de la 65 kg. inainte aveam 53. poate ca nu ar trebui sa te cantarsti asa des si sa te gandesti atat de mult la aceasta problema.

cate kg ai luat in sarcina?

poze noi sebastian

Mergi la inceput

INGRID felicitari pentru dinti si pentru ca a inceput sa pape iar! Si pentru ca nu mai ai avertisment
Fain ca la voi e dezordine numai pe un covor ,la noi le plimba pe toate si dintr-o camera in alta si am liniste doar daca o cam las sa faca ce vrea pe aici A! Si n-are rabdare sa stea sa ii citesc,eventual sa ma maimutzaresc

Mergi la inceput