Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI PT MARIO,UNUL DIN CEI MAI PRECOCI BEBEI AI GASTII!MULTA SANATATE SI MULTE BUCURII PUIULE MIC!
TATIANA,LA MULTI ANI FERICITI!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Alea sunt "CD-ul contabilului" expirate si le-a desfacut,scos CD-ul,scos hartia si mozolit,ba a reusit sa desfaca si nailonul ala in care erau invelite Eu ii dau pufuleti si biscuiti numai cand e in tzarc,deci 75% pica acolo firmiturile,restul de 25% pe jos Da' oricum Ghitza matura / aspira de aia e asa de turbat ca trebuie sa stranga toata ziua dupa ea.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

S-a trezit si Dani, macar o adormit 1 ora si s-a mai calmat...doamne marait e cand ii e somn si pana nu il pun in patul lui nu doarme nicaieri.
Moni am fost la cursul de conta ce l-am inceput pt ca am niste lacune din faculta si deaia ma agit asha. daca era dupa mine nu mergeam ca nu am avut nici chef si nici timp sa ma plimb.
Asa o stare nasoala am ...
Copii vostrii cand se trezesc plang???
Dani asha plange cand se trezeste de Doamne fereste...
cand era mic se trezea si pana ii faceam laptele ii bagam biberonul in gura si tacea. Acuma zici ca a inebunit, cum ma vede ca ies din camera cum plange si plange pana ajung inapoi la el
Cand era mai mic se trezea si povestea singur si cand povestea mai tare suna statia si stiam ca e treaz. Acum zici ca vine cineva si il loveste si plange de mama focului

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

fetelor nu va suparati pe mine,dar nu pot tine pasul cu voi.weekendul asta am fost de garda si nu l-am vazut pe dani pana azi..
dani azi se juca cu dopul de la o sticluta de sampon(cat o nuca de mare)si l-a bagat in gura si nu mai putea sa-l scoata.a inceput sa se invineteasca,iar mami s-a speriat rau si a inceput sa strige dupa ajutor.a fost cosmar pana a reusit sa il scoata.a gasit-o iulian pe mama plangand si tremurand.slava Domnului ca a fost pe faza,ca altfel...nici nu ma pot gandi,mai ales ca eu i-am dat dopul ala sa se joace,mama iresponsabila ce sa mai...
mancarimile i-au mai trecut,era groaznic cum se scarpina,nu-mi inchipuiam ca poate sa se scarpine in halul ala...
nu gandim cum sa facem cand pleaca mama,iar iuli se gandeste si la optiunea de a-l trimite in romania,numai ca mie mi se frange inima numai gandindu-ma.as muri de dorul lui.mai ales ca acum e asa de scump,sa-l vedeti cum iubeste un ursulet pufos si mic de plus alb...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

asa este...este si mai obositor acum...de cand a plecat...inainte mergea dar pe perioade limitate, cand ajungea intr-un punct cerea ajutorul sa plece iar...dar acum, isi da singur drumul si pleaca iar....se ridica, sprijinindu-se de te miri ce ( scaune periculoase, lucruri care aluneca ), trece pragurile ( iar periculos 0 si alearga, de zici ca acum cade....sunt ca un zombi prin casa, dupa el...

da, si sebi se trezeste plangand, cateodata chiar tipa...ba de la dinti, ba de sete, ba de cald, ba viseaza...dar oare pana la ce varsta?...nu stiu....

bumbita si sebastian(03.01.2006)

www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20061201" target="_blank">sebastian merge

poze noi sebastian

Mergi la inceput

DIANA cand se trezeste dimineatza in patutz e extrem de vorbaratza ,boscorodeste la greu o vreme,mai arunca ce are pe acolo pe jos si ne striga cum poate si ea
Cand se trezeste peste zi,iar nu plange,se trezeste si se da jos tiptil din leaganul pus pe jos si numai ne trezim cu ea dincoace in camera,acum venind in picioare gagica. Acum seara a facut o exceptie:cand am auzit miscare m-am dus sa vad ce-i pe acolo si sa aprind lumina pe hol ... ea era la usa dormitorului deja si venea ,dar in patru labe,era cam somnambula ,probabil d-aia ... Doar noaptea se mai trezeste plangand si se rezolva cu suzeta de obicei,azi a fost o exceptie si ca s-a trezit ziua palngand brusc odata !

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

MIRELA stai linistita,noi ne bucuram si sa mai intri din cand in cand sa ne mai dai vesti,daca se poate mai bune!
Cat despre dopul ala ,bine ca s-a rezolvat! da' cum si-o fi bagat-o toata in gura??? Si pe mana Dianei au ajuns chestii si mai mici decat o nuca sper sa n-o patzeasca!
Vine fratelo,va las un pic!

Mergi la inceput

mirela
pupici lui dani, tizul sotului meu...

www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20061201" target="_blank">sebastian merge

poze noi sebastian

Mergi la inceput

mirela,era mare dopul?

poze noi sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Va scriu si eu pe fuga. Roxanica e la mine in brate si scriu cu un singur deget.

Am vazut pozele Diei. Moni, stai linistita cu dezordinea, fiindca se poate mai rau. Intotdeauna !

Cum va spunea si Astery la Buzau e o ploaie oribila. Se pare ca si maine va fi tot asa. Nasoool !

Roxana mea nu are un program de somn bine stabilit.
Uneori apuca 2 reprize zilnice, dar nu intotdeauna. Partea rea este ca nu se suprapune la somn cu Oana si din cauza asta de cele mai multe ori se trezesc una pe cealalta.

Bianca, foarte dragutz textul ! Mi-a placut mult .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput