Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu sunt foarte nervoasa, Dani e foarte marait,atata plange si maraie de pur si simplu nu mai pot sa il aud, acum doarme si sper ca nu pt mult timp ca nu vreau sa stau cu el de povesti la noapte calculatorul imi merge ca frana Am fost la curs si i-am zis la profa sa plecam si recuperam in ianuarie...
Sandra are maine test la mate, a avut o gramada de teme..., am spalat haine, am pus carnatzul in borcane, am spalat baile, am facut mancare...
Am avut o zi ca

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BUMBITA ma bucur ca ti-e mai bine acasa,mai ales ca ai avut asa serviciu cu program prelungit si deplasari Eu de bine de rau am lucrat fix 6 ore pana acum si tzusti acasa repede ... in 20 de minute eram acasa!
Din ianuarie o sa lucrez deja 8 ore,dar tot aproape de casa,5 minute cu masina,sau vreo 10 minute cu tramvaiul.
DENISA a fost la eco si e ok,in schimb SILVI n-are pentru ce Daniela= MARCHPLAYER ar trebui sa mearga,dar vrea doar in ianuarie

BIANCA stai calma

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Poze noi aici: http://www.dropshots.com/day.php?userid=121981&cdate=20061217&ctime=152211

Iar aici ce e in casa mea la ora asta http://www.dropshots.com/day.php?userid=121981&cdate=20061218&ctime=202514 Pana am descarcat si am pus in drop s-au mai inmultzit boarfele

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Dia

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

multumesc mult monica, SPER CA NU AM FACUT O GAFA MARE....SILVI...LA MAI MARE, ATUNCI SI MARCH, SCUZE, MULTA SANATATE TIE SI BEBELULUI....

bumbita si sebastian(03.01.2006)

www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20061201" target="_blank">sebastian merge

poze noi sebastian

Mergi la inceput

BIANCA te-ai calmat? Cred ca si tu esti cam suprasolicitata,macar cu prezenta la faculta las-o mai moale ca destul o fi jale in sesiune colo prin februarie sau cand incepe!
Iar mi-am amintit ca nu mi-am facut lucrarea pentru expertii contabili Si mai trebuie sa platesc si cotizatia pe anul asta nu e mult ,doar vreo 50RON ,numai bine cat am dat azi lui mami ca mi-a cumparat carne pentru sarbatori si pentru facut cativa carnatzi

Mergi la inceput

BUMBITA stai linistita ca SILVI o sa se distreze cand o sa citeasca Nu se supara in mod sigur

DIANA se plimba acum de-a roata cu un dop de la sticla pus pe nas,il tine acolo cu amandoua mainile Macar de era rosu,dar e alb

Mergi la inceput

monica, super tare poza din leagan, cu plusurile...doarme , nu? e moratala. unde ati pus leaganul? si lui sebi ii place sa se ea in leagan, afara...uta-uta!!!!

www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20061201" target="_blank">sebastian merge

poze noi sebastian

Mergi la inceput

ah, stai linistita cu dezordinea....sa vezi la noi, cand aduce toate jucariile din sac...masinute, le scoate rotile, biscuiti sfaramati pe jos, grisine.....vai de capul meu!!!dar merita sa-l vad jucandu-se. dar cu cd-urile, cum se joaca diana? nu le zgarie...sebi inca nu a invatat cum sa deschida carcasa.

poze noi sebastian

Mergi la inceput

L-am pus in casa,pe tocul usii dintre hol si camera de zi ,dar de cand umbla,nu mai e asa de incantata,adica se plictiste repede si vrea pe jos iar.Dar ne-am prins ca e folositor,cand nu vrea sa doarma si e obosita rau,asa ca de cateva ori a adormit acolo si dupa aia am mutat-o.
Acum sta pe jos si face matanii ,se apleaca pe burta,se ridica ,iar se apleaca dar n-o tine mult ca iar a plecat la plimbare.E groaznic de obositoare de cand umbla singura si merge cu prea mare viteza

Mergi la inceput