Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

LA MULTI ANI MARIO!

LA MULTI ANI TATIANA, SA FII FERICITA!

Fetelor eu revin mai taziu - Carla maraita rau

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI TATIANA mamica eroina !

Eu am ajuns acasa ,am gasit-o pe Diana plimbandu-se pe hol cu mami. Ghitza e plecat la cinema () si mami nu a putut cobora singura la plimbare cu ea cu caruciorul,in brate nici atat.
Si saraca Diana tot o tragea pe mami de maini sa mearga la usa,pe urma se cerea in bratze si tragea de hainele de pe cuier semnificativ - sa se imbrace si sa plece De aia s-au plimbat pe hol si in apartament la fratelo - deja stiind usa, se cere si acolo gagica

Acum e deja somnoroasa,merg sa incerc sa o culc,sa vedem dupa aia daca o sa mai coboare Ghitza cu ea putin .
Azinoapte a dormit cam la fel,adica cu cateva treziri si nu i-am mai dat nici un nurofen nici aseara nici azi dimineatza. In schimb papa destul de prost.Adica a papat piureul de fructe,cam tarziu si un pic de supa de pui. Pe urma i-am dat in manutza clementine dulci si tare i-au mai placut!
Fug sa o culc!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

O sa incerc si eu sa-i dau crema de iaurt de la MIlli. Acum papam Casa Buna si Nutriday ca de Danonino cred ca i s-a acrit, nu mai vrea deloc.
Silvi, lasa ca se regleaza Alain. Eu ma bucur ca papa Razvan lapte in completare, nu ca altele. Am o prietena cu un bebe de 9 luni jumate care e mai grasut decat Razvan (papa lapte de Baltata de la 7 luni) si ala chiar nu accepta nimic. Bea 1 l lapte ziua si 1 l lapte noaptea si mancare maxim 3 lingurite (adice ce-i mai da mama-sa sa guste). Pe mine mamenerveaza prietena mea ca nici nu incearca sa-l faca sa pape mancare, ei ii convine ca e mult mai lejer cu laptele. Cand am fost la ei sambata am reusit sa-l fac sa pape un iaurtel de 100 gr si vreo 4 lingurite din [papica lui Razvan.Deci se poate! Doar ca e maica0-sa comoda.......ma si gandeam la tine Silvi, cat te mai chinui sa-i gatesti lui Alain si cate combinatii incerci doar-doar..........
O fi Alain campion la supliment de lapte dar va garantez ca Razvan e campionul sectei la somn. A dormit de aseara de la 22 pana dimineata la 11 si pe la 14 s-a culcat de pranz si acum inca doarme! Eu nu am mai auzit de bebel asa de somnors.
Am uitat sa va spun, ieri a nascut o prietena buna un baietel, Alexandru Bogdan, de 50 cm si 2.6000 gr, in Cluj, la Stanca. Abia astept sa o sun diseara sa vad cum se simt si de ce a fost bebicul asa mititel (s-a nascut la 39+4 zile)........bine, si ea are cam 1,52 cm.of, sunt asa emotionata cand naste cate o cunostinta!!!!!!!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1814858" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

salutare si de la noi.

silvi, sunt alatri de tine. te inteleg. nici sebi nu are chef de mancare....azi nu a mancat decat laptic si trei lingurite de mar, morcoc, portocala cu cereale. la pranz i-am facut ciorbita cu de toate...deloc...i-am fiert un crenvust de pui pentru copii...degeaba.

cred ca iar iese un dinte....se si trezeste din somn si plange...

are patru sus si doi jos. care urmeaza.

am de recuperat, sa vad ce ati mai facut.

va pup pe toate si pe spiridusii vostri.

revin sa va spun si ce am mai facut si noi.

pupici...multi.

bumbita si sebastian(03.01.2006)

www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20061201" target="_blank">sebastian merge

poze noi sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare secta,
Moni , da-mi pe PM un r de telef de al tau si adresa sau zona , dar nu promit nimic
Bianca, in Spania sunt piete de haine ( noi ) odat ape saptamana in fiecare oras o zi . Si se gasesc l apreturi foarte bune si chiar de calittae .
Tatiana La multi ani !!!!
Mario < la multi ani sa cresti mare si voinic !!!
Mirela , am citi ca si dani are dermatita atopica ca si Clara . Fiicame-a atta s-a scrapimat azi noapte pe maini ca m-a trezit din somn. Parca zicei ca ti-a scris un sirop . Si eu ii dau Atarax , atentie ca provoaca saomnolenta. Sii ii mai dau cand e foarte rosie o crema cu corticoizi Fucibet , ii dispare in cateva ore tot , pt cateva zile. dar iti dai seama ca e foparte puternica.
Ne preagatim dde sarbatori si noi sper sa mai vb pana atunci .
V-am pupat

Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

IOANA hai ca m-ai 2 l de lapte sa bea si nimic papa la 9 luni si inca de vaca??? Dar eu cred ca daca ar incerca sa ii dea papica ar manca,daca zici ca de la tine a papat!
Si cand ma gandesc ca noi folosim tot bibe mici de-alea de 150 ml,am unul singur de 250 ml inca sigilat Pe cand o sa bea Diana atat lapte deodata,o sa-l bea direct din cana

Acum doarme,a adormit relativ usor.Eu m-am pus sa halesc si inainte de a trece la conta ma pun sa rasfoiesc niste reviste ..

ANASOL poate sunt dintii si la David,sper sa isi revina
Mai INGRID unde disparusi? Mai zi-ne de Diana, ce a mai invatat pe acolo
BOMBO ti-ai revenit?
Va las,merg sa citesc

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

fetelor, ai vostri spiridusi, ce program ma au de somn ca al meu s-a data de tot peste cap cu somnul...nu stiu, nu mai doarme ca inainte...mai putin, sare peste somnul de pranz...se culca tarziu....

www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20061201" target="_blank">sebastian merge

poze noi sebastian

Mergi la inceput

moni, esti o fericita ca doarme diana....sebi invarte la o roata la o masinuta...e ffffffffffff. concentrat.

ioana, da intr-adevar cam mult lapte bea baietelul prietenei....si de vaca?!

poze noi sebastian

Mergi la inceput

uitasem, ce ne mai fac gravidutele?
pupici multi la burtici!

poze noi sebastian

Mergi la inceput

ANA ti-am trimis PM
BUMBITZA au mai crescut si ei...si Diana se culca de multe ori tarziu. Ea doarme intre odata si de trei ori pe zi

Mergi la inceput