Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 16
silvi_2005 spune:
Ioana noi suntem campionii completarilor de lapte, azi a papat vreo 5 lingurite de piure de carfoti,vreo 5 morcovei din aceeia mici cum sunt la legumele congelate, putin peste , vreo 3 lingurite de iaurt si 230 de lapte.Oare cand o sa papam si noi normal pranzul fara lapte???Eu nu puteam sa nu-i dau ce e nemancat de dimineata de la ora 9,30 si era rupt de foame.
Sper sa il adorm si eu ca vreau sa fac curatenie in baie.Cat a dormit de dimineata mi-am aranjat camara mai am baia si balconul.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
anasebe spune:
Ioana Sa stii ca si noi am trecut deja la nan junior. Pai e mare diferenta, intr-adevar. Alt miros, alt gust, mult mai apropiat de laptele normal.
Silvi An incercat si eu iaurtul crema de la milli. O bunatate. A mancat fii-miu o cutie intreaga.![]()
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
acina spune:
Si Andrei papa Crema de iaurt Milli cu maare placere.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
anasol spune:
mai io iar is tare suparata,mi-a plans dav o ora continuu,nu vrea nici lapte nici apa nik nici suzi,l-am scos pe afara,mi-a urlat ca din gura de sarpe,cu sughituri,m-am speriat asa tare,am reusit sa-l adorm
l-am si descantat,am zis poate l-o fi deochiat careva,sa vad cum se trez cum e
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
silvi_2005 spune:
M-am facut si eu verde de Craciun, sunt curioasa ce a iesit.
Ana, ma bucur ca va place iaurtul Milli crema de iaurt, mie asta mi se pare de departe cel mai bun.
Anasol nu cred ca e deochi, poate il supara dintisorii sau altceva, ei saracutii nu stiu sa ne spuna.
Ana de France nu ne pui poze de la serbare si din parcul de distractii?![]()
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
acina spune:
Anasol are el ceva care il deranjeaza...ei nu prea plang fara motiv.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
silvi_2005 spune:
Nu-mi place deloc efectul asta dar nici nu mai stiu exact ce aveam inainte....
silvi_2005 spune:
hahaha mi-am stricat toate puctele ca sa ajung tot cum eram...inca nici nu am reusit chiar asa cum eram, dupa 3 schimbari
doina_laila spune:
LA MULTI ANI`MARIO!
SA CRESTI MARE, SA AI MULT NOROC SI SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si
Theodor (4 februarie 2006)

TATIANA