Piticodromul de sept - oct 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ina nu esti singura care nu citeste carti din-alea !

Alinam . Eu lui Vlad i-am luat o masa de activitati (desi acum daca ma gandesc pare de bebelusi ), popice (mai mult pt mine si Bogdan ), o carte mare de povesti si alte jucarele educative (unul de lemn si unul pe care nu-s in stare sa-l descriu). Pentru sot 0 barat si nici idei n-am

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Da' pt. soacre aveti idei de cadou?

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Ruxandra o matura cu coada lunga

Edit: pe bune acuma , eu anul trecut i-am luat soacrei un set din ala cu covorase de baie si chiar i-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Soacra-mea apreciaza numai cadourile cu tema biblica (o iconita, un crucifix etc)

maica-mea in schimb se bucura de orice kkt ca sa zic asa, totu-i sa fie invelit in hartie poleita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Radeti voi, da eu chiar am o dilema. Pt ca ea e modelul pretios, deci trebuie ceva special, deosebit si nemaipomenit , ca sa fie in hartie lucioasa invelit nu mai zic, e de la sine inteles. Din surse neoficiale am aflat ca ea ne-a luat noua o cuvertura de pat.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ruxandra, eu i-am luat un pulover soacra-mii.

Cea mai tare faza a fost intr-un an de ziua casatoriei noastre, cand ne-a chemat la ei la masa sa ne dea 'surpriza de ziua noastra'.
Si o tinea intruna ca surpriza e la desert.
Victor se gandea ca o sa mancam tort.
De unde, erau niste pahare.

RalucaCostiurin, ma bucur ca ai trecut de hopul cu operatia.
Tinem in continuare pumnii.

Te rog frumos, mai da-mi inca o data reteta ta de fursecuri (cele nemtesti). Au fost f. bune, si anul asta vrem sa reeditam experienta de anul trecut.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Stiam eu ca am uitat ceva f f important: Raluca-Cuca, multa sanatate!!! Mi-era dor de tine si Jadi nu ne-a mai dat vesti despre tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca75 spune:

Am o problema (inca una )

Ada a facut pentru a doua oara la interval de 1 saptamana kk cu putin sange.
Are tendinta sa se constipe si in ambele cazuri a facut "pietricele".
Prima daca am zis ca e de la asta dar vad ca se repeta.

Sa imi fac griji mari sau griji mici?

Imi vine destul de nasol...voi vorbiti de cadouri si eu de...kk....
dar sunt ceva ingrijorata..

Mamica de Adeluta

Mergi la inceput

Anca eu zic sa-i dai pere, portocale sau alte chestii care duc la kk mai moale. Cand Vlad a facut kk cu sange era de la dezechilibru intestinal. La momentul respectiv am citit multe subiecte la parintii intreaba si multe mamici cu copii constipati au patit asa, dar cica trece de la sine daca nu mai face kk tare. Pentru linistea ta poti suna doctorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna ziua mamici!
la noi toate buna, Andrei a inceput sa pape bine de tot, ba chiar singurel( bina, va dati seama ca isi pune si in cap.....da ce mai conteaza) si mi se pare ca s-a mai ingrasat......mi-a mai venit inima la loc
ne pregatim si noi de sarbatori, inca nu am cumparat brad, dar am cumparat globulete si instalatie si beteala . Ne-am gatit terasa cu luminite si usa cu coronita de brad, ca sa fim si noi in trend cu vecinii
nici noi nu punem bomboane in brad, nu-mi plac la gust.
eu rufele lui Andrei le spal cu ale noastre inca de cand avea vreo 6 luni, cu detergent normal , si am schimbat o groaza de tipuri de detergenti si balsam de rufe, da vad ca nu a patit nimic cupilu....

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput