Piticodromul de sept - oct 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

anto, saloanele sunt bomboane trase in ciocolata umplute cu jeleu, cocos, caramel, cioco etc.....ele sun invelte in hartiute colorate care sunt rasucite la ambele capete.
dar tu nu esti din romania esti?
celelalte fete ?????? voi ce stiti de asta???

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Hilde sunt nascuta si crescuta in Romania (cu bunici in toate zonele tarii) dar de 'saloane' n-am auzit in viata mea !!!!!!!!!!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Vdeti d'aia nu ma inteleg eu cu soacra-mea ?
Ca e din zona cu Hilde.

Cred ca e vb. de bomboane de pom.

Noi nu punem bomboane in pom, nu stiu de ce.
Adica stiu, fiindca n-am cumparat.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Nici eu nu pun bomboane in pom ca nu imi plac la gust. Si ca ornament n-are rost zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

RalucaC, bine ca ai trecut peste emotiile cu operatia! Chiar ma intrebam ce mai faci, ca nu mai ziceai nimic.
Acum ma intreb si de Simo ce mai filozofeaza.
Vero, nu stiu ce-i aia "saloane pe brad". Si eu agat totul in brad cu agrafe de birou. E mult mai simplu.
Diana, la noi minunea adormirii fara titi a durat fix o zi. Sa ma tii la curent cu progresele voastre, sa am ce exemplu sa-i dau lui Matei .

Ieri am fost la carrefour militari si cum am intrat asa am iesit, era plin ochi si n-am rezistat nervos. Dupa care ciudateniile s-au tinut lant: am vazut o bataie intre soferi pe viu, la un semafor, un accident, apoi la aeroport cand il asteptam pe tata am vazut o criza de epilepsie la o tipa tanara, era chiar in spatele meu.

Copilul a primit de la bunicul o hainuta de iarna foarte misto cu dublura care se poate scoate si ramane haina de primvara/toamna care a costat numai 16 euro (reducere de la 30) si niste ghetute la 50 de euroi goratex, usoare de tot. Si toate astea cumparate din buricul lu Munchen. Sa nu-ti vina sa emigrezi?

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Ha, acum am vazut ca ati raspuns la "saloane". In viata mea nu am auzit de termenul asta pt. bomboane, dar macar stiu de-acum inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Noi nu spalam rufele copilului separat pentru ca ne-am teme ca e copilul alergic, ci pentru ca noi aveam inainte de Miru vreo 7 categorii de rufe; si decit sa splituim rufele copilului printre alea, am mai inventat o categorie si am scapat mai usor.

Irina, trebuie sa ne vedem dupa sarbatori, pentru ca Miruna a inceput sa alerge dupa baieti. Felicitari pentru cuvinte! Si la noi rupe mai multe, intinde si botul la pupat, deci sintem pe calea cea buna.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Ioana s-a notat in agenda intalnirea . Abia astept sa o vad din nou pe Miru.
7 categorii ? eu am 2 mari si late (rar o a 3-a) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Vero, nici eu n-am auzit de "saloane". Dar mi-a fost jena sa te intreb ieri, ca ma gandeam ca e ceva f cunoscut si nu ma pricep eu. Nici nu stiu cum se citeste, cu "sh" sau cu "s"? Probabil este un regionalism.

Alina 11+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Eu spal separat rufele copilului, asta de cand a facut dermatita atopica si am trecut pe detergent special. Oricum la ritmul lui de murdarire ajung destul de repede sa umplu o masina.
Ioana, 7 categorii? La noi se impart in albe, negre, colorate si prosoape.

Mergi la inceput