Aspirante optimiste >20 ani (22)
Raspunsuri - Pagina 30
danielle02 spune:
neatza fetelor(la mine e neatza)am dormit cam mult astazi...
va multumesc din suflet ptr urari.sunteti asa dragutze
sa va spun despre mine:sunt z25 si cum sa va spun eu!sfarcurile ma mananca putin si nu imi dau pace deloc si sanii imi sun mariti si ma cam dor.in afara de asta,nik.
nici nu am prea mari sperante sa zic asa,fiindca sunt abia la inceput.
va pup pe toate si va doresc ca mosul sa va aduca un samburel acolo in burticutza.
Olivia26 spune:
Hai Ancutz te risti, ca daca nu, ma apuc eu de lucru la el ca a inceput sa-mi placa sa trec -ute pe lista.
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
ancadragoman spune:
Olivia ai onoarea ptr ca eu am ceva treaba pe aici si la cat sunt de nepriceputa o sa aveti capitol nou diseara.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
RAMONELLA spune:
Am fost la masa...ce bine am papat...acum mi-e somn...
Azi sunt Z11 si TB e tot ca ieri,adica 36.8.Aseara am avut niste dureri pe partea dreapta,poate am ouat.
Gabitzule si eu am albus de ou de trei zile.
Olim unde te muti in ianuarie??
Selina mai rezisti pana saptamana viitoare??/Eu nu cred...daca te-a mancat sa-l cumperi ieri...nu cred ca rezisti
Mai fetelor ce dor o sa-mi fie de voi!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/E-35p2.png
olim spune:
eu am emotii de cate ori stiu ca vine sotul acasa.Ma gandesc ca baia astept sa vina sa facem un, iar cand mi-e asa de frica de idee, ca uneori nici chef sa termin nu am.Mai ales ca nu pot slabi asa cum vreau eu, si ma gandesc ca deja am 85 de kile si ce greu imi va fii cu mai multe.
Intotdeauna am avut 58-60 si de 3 ani m-am ingrasat in halu asta si nu pot slabi deloc.
Am sa incerc sa ma duc undeva la piscina, dar nu prea stiu unde.Si ma masez cu creme plus ca tin dieta, si tot degeaba.Am zis ca acum ma voi infometa, poate asa merge mai bine
olim spune:
ramo, nu ti-am zis ca ma mut in casa mea.Acum stau in chirie, si ti-am zis ca e gata casa prin ianuarie-februarie.Ai uitat?
olim spune:
fetelor, sper sa nu va stresez prea tare cu tampeniile mele, dar am citit de raducu si .Viata asta e atatde complicata pentru unii, si altii nici nu stiu ca traiesc
Happiness_4_us spune:
Aspirantele mele dragi si frumoase, m-am incumetat eu si am deschi sun nou capitol, asa ca va astept aici!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!