Aspirante optimiste >20 ani (22)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Olim, mie mi se pare dragutz, si noi "cascam gura" de cate ori vedem hainutze sau alte articole pt bebici. Deocamdata le admiram..., sper cat de curand sa le si cumparam

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Olim tu uita-te ca nu stie niciodata,poate este luna asta si stii exact ce mobila sa iei.

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Olivia, as face io ce zici tu da' sunt la servici si care va sa zica pana diseara tarziu nu poci pentru ca sa fac nik!

Olim, ia fii tu cuminte si concentreaza-te sa-ti aduca mosul in burtik un samburel, ca de mobila pentru bebe mai e timp...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Gabi, lasa ca si diseara-i bun numai sa fie zbenguiala

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Olim si eu m-am uitat intr-o vreme de patuturi si nu cred ca e nimic anormal in asta. Ba chiar sunt minunate planurile si visele astea. Si noi ne mutam imediat, doar ca la 2 camere si m-am si gandit cum sa facem daca vine bb. Numa sa vina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Gabitzu eu am avut albus vreo 4 sau 5 zile pana mi-a crescut temperatura. Dupa cete stiu eu in ultima zi cu albus ovulezi. Deci baga mare si azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Olivia, Selina,

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetele nu are nimeni curaj sa deschida capitol nou?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bune si alea, milioanele ma refer sau bonurile cadou.
Aici la islandezi nu se dau prime de Craciun in bani sub nici o forma.
Anul trecut sotul s-au dat 2 jamboane afumate de carne, unul de porc celalalt d emiel, si o cutie de bomboane. Si cand ziceam si eu ca dezghet frigiderul si il las scos din priza cat suntem in Romania, de unde... dupa asa cadouri a trebuit sa il pun inapoi in priza ca de, aveam jamboanele. Beah, si eu nu maninc decat carne de pui.
In fine.
Pana acumd eocamdata nu am primit nimic, inca mai speram ca vor da ceva cadouri angajatilor, asa se lasa astia, pe ultima suta de metri.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Selina, dar de ce nu o sa mai ai net?
Noi cum o sa mai luam legatura cu tine?

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput