Aspirante optimiste >20 ani (22)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ramo o sa ne fie dor de tine.
Eu de sambata nu mai vin la servici pana pe 8 ianuarie,dar intru de acasa sa vad ce se mai intampla.
Olim 100 de euro?????????????

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

neata fetelor!

Danielle si Aylla bine ati venit aici pe Povestiti-ne mai multe despre voi

Talibanu meu personal e barbatu care toata ziua ma bate la cap sa lucrez mai mult Si bineinteles nici prima nu imi da.

io is trista ca din ianuarie nu o sa mai am net. Cine stie cand mai apuc sa vb cu voi.
Azi sunt z29 la 9 zile dupa ovulatie. Ieri m-o mancat undeva si mi-am luat test, da mai astept sa il fac pana saptamana viitoare - sper. Oricum macar pana duminica luni. O sa ziceti ca nu-s normala da mie mi mai frica de alea 2 liniute decat de una. Cu una stiu sa ma impac deja ca am vazut o gramada si desi e dureros, viata merge inainte. Da daca is 2 liniute ce ma fac? Nici nu stiu pe ce sa pun mana si cum e procedura pe aici. Atunci chiar ca tre sa mananc jar sa termin teza. Si luna asta am asa un feeling miiiic ca poate poate e ceva. Da is asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ramo cand mai intri poate vii cu vesti de la Mosu

Mey, fetelor, faceti ceva cu talibanii aia...puneti-le o bomba ceva

Ancutzule voiam sa-ti zic SANATATEEE! Auzi, dar nu era mai bine daca azi noapte la 4 in loc de ceai aplicati si voi aspirina saracului? Impuscati doi Eeeee?

Poze Laura

Mergi la inceput

Lauriciule cui ii mai ardea ?
Aveam febra,ochii cat cepele,dureri de oase,de cap....
Dar de azi suntem mai bine asa ca....

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Fetele, la mine iar a aparut albusul!

Gabi

Mergi la inceput

Gabi tu ori ovulezi ca la balamuc ori nu stiu ce sa mai cred.

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ramo
da 100 de euro so o agenda de piele.Eu zic ca foarte putin in comparatie cu alte firme la care am lucrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

...ca poate-mi trece...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Gabitz, daca maine creste TB, poate ai ovulat azi. Tu da-i bice, just in case. Spor la

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, eu din lipsa de chef de munca, adevarul ca nu prea am multa munca acum, ma uit dupa camere de copii, patuturi, etc.Ce parere aveti, sa nu ma certati tare.
Dar cum in ianuarie ne mutam in casa noua, trebuie sa ma uit dupa mobila pentru toata casa, si o camera am lasat-o pt bebe.Acolo nu vom pune mobila deloc pana la momentul potrivit

Mergi la inceput