Aspirante optimiste >20 ani (22)
Raspunsuri - Pagina 20
Gabitzu37 spune:
'Neatza fetele!
Kriss, bine ca ai rezolvat problema!
Ramo, bravo, hai ca poate Mosul iti aduce un samburel in burtik!
Anca, mai arunca si tu un ochi la mucus...
Eu ziua 21 si habar nu am ce se intampla. Dupa temperaturi s-ar putea sa fii ovulat totusi in ziua 19:
z16 - 36.3
z17 - 36.3
z18 - 36.4
z19 - 36.1
z20 - 36.4
z21 - 36.5
daca si maine mai creste, fertility friend imi va arata ovulatia in ziua 19 desi nu am avut nici albus nici test de ovulatie pozitiv. Ciudat...
Gabi
Edit: Anca, daca a aparut mucusul e de bine! Sper ca prestati corespunzator!
ancadragoman spune:
Gabi mie luna trecuta ,dupa temp ,mi-a aratat ca am ovulat si ca am avut si implantare.
Si ce?
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Happiness_4_us spune:
Neata si de la mine.
Kriss o sa vezi ca va trece raceala, sa nu fii suparata, bine ca nu e altceva mai grav.
toate fetele optimiste.
Eu sunt Z9.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
mcrissa spune:
cateva prietene vechi de pe forum bubuleana, bibyroxx, miramar,nushulica,nanamotoc, ancadragoman, blueeyes2003, corinuk , dar si pe cele noi gabitzu37, olim, selina, floriscris, mirella76, ramonella, numeioana, olivia26, oana_r, luy, didi_anda, alina.z, care sunt atat de sufletiste si m-au primit cu bratele deschise la aspirante.stiam eu ca aici imi voi recapata optimismul, dar nu aveam curaj sa intru.
aseara am fost la doctor pentru a incepe investigatiile in incercarea de a descopri cauza pierderii sarcinii.ma suspecteaza de SAFL sau de sept uterin.pentru SAFL voi merge sa fac analize saptmana asta, iar pentru sept uterin voi face o histeroscopie cam prin martie (dupa a treia menstruatie de la pierderea sarcinii).Doctorul mi-a dat multe sperante si mi-a zis ca dupa histeroscopie pot ramane din nou insarcinata.
Mcrissa bebe strumph-ul meu
Gabitzu37 spune:
Anca, ai si tu dreptate, dar... macar ai aflat ca ai ovulat. E cam neplacut sa constati ca ai cicluri anovulatorii si ca trebuie sa iei hormoni. Pentru asta e buna monitorizarea tb.
Gabi
ancadragoman spune:
cred ca asa este dar pe mine luna trecuta m-a descurajat rau ....asa ca am renuntat...
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
bibyrox spune:
Neatza buna fetelor!!! Eu iar sunt intr-o buna dispozitie in ciuda vremii!! M-a pus sefu' (Talibanu' ii zic io) sa fac felicitarile de Craciun! N-am nici un chef dar.. n-am de ales! N-am vazut nici un albus luna asta pana acum. Am avut asa o mica secretie incolora dar f.putin.. cred ca doar 1 zi! Asa ca o sa am muuuult de stat pe-aici! O sa fiu hamalul vostru!
Mcrissa ai vazut iubita? Si dr.-ul te-a incurajat! Deci o sa fie bine!!! Fa-ti toate analizele, vezi unde e problema si rezolv-o! O sa treaca repede timpul, o sa vezi!
Ramoooo felicitari pt albus!!! Sper ca ai la greu da?! Cred ca daca ramai luna asta "embarasada" ma imbat de fericire!
Didi sa ne tii la curent cu rezultatul analizelor! Sper sa fie de bine!
Brabe burtica!!! Sa inteleg ca tu ai avut ciclu peste sarcina??? Ia povesteste-ne mai mult! In cate saptamani ti-a spus ca esti? Poate ai ramas imediat dupa ciclu!
Pup toate fetele frumoase... nu va mai insir ca mi-e lene! Dar stiti ca eu va iubesc pe toate!!!!
Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
Gabitzu37 spune:
Mcrissa, imi pare tare rau pentru pierderea sarcinii dar bine ca ai descoperit cauza. Dupa ce rezolvi problema ai toate sansele sa ramai din nou insarcinata si sa duci sarcina pana la capat fara alte probleme. Asa ca fii optimista!
Ancutza, nu-i nimic, daca a aparut albusul inseamna ca ovulezi si poate vine un samburel la tine de sarbatori!
Gabi
didi-anda spune:
BIBY a fost azi sotul sa-mi ia rezultatele si i-au spus ca maine sunt gata!. de-abea asteptam sa vad cum ii prolactina si sa-l sun pe dr, sa m-apuc de tratament.
la toate