Aspirante optimiste >20 ani (22)
Raspunsuri - Pagina 21
ancadragoman spune:
Gabi asa m-am relaxat ca acum cred ca bb o sa vina cand este el pregatit.
Noi il asteptam cu bratele deschise oricand.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
selina-d spune:
Mcrissa sa nu iti pierzi increderea ca va fi bine pana la urma Noi suntem aici sa te sprijinim!
Kriss daca e o raceala se rezolva problema cu antibiotice. Bine ca nu era ceva mai rau
Anca e bine ca ai vazut albus ca inseamna ca te-ai reglat si totul merge bine pe-acolo
Ramo e super ca s-au potrivit toate semnele de ovulatie. Acuma daca mai faci si tratamentul ala cu duphaston parca ziceai, sigur o sa fie bineeeee
Biby baga mare la felicitari acolo
selina-d spune:
Gabitzu in alte luni vedeai albus la ovulatie? Poate luna asta a fost totusi bine. E tare stresant sa urmaresti sa se potriveasca toate semnele. Iti tin pumnii
Happiness_4_us spune:
Mcrissa, o sa vezi ca Dumnezeu e mare si bun si o sa iti daruiasca un sufletel care sa iti aline aceasta durere. Nu cred ca imi pot inchipui ce durere a fost in sufletul tau cand ai pierdut sarcina. Sunt alaturi de tine, iubita, si o sa ma rog sa se intample minunea atunci cand va fi bine si de aceasta data apara .
Te imbratisez cu mult drag!
Biby,nu i-ai zis sefului ca te cam incurca, ca tu ai treaba cu fetele pe ?
Da-i bataie si termina-le ca iti ducem lipsa aici. Te pupacesc.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
RAMONELLA spune:
Fetelor eu am mult de lucru,dar va urmaresc.
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/E-35p2.png
floriscris spune:
mcrissa... sa iti dea DD cat mai curand un bebel sanatos si frumos..care sa iti umple sufletul de bucurie
Gabitzu37 spune:
Anca, foarte bine faci!
Selina, intotdeauna am avut albus la ovulatie asa ca nu stiu ce s-a intamplat luna asta. Poate nu am ovulat inca, totusi. Multumesc, esti o dulcica.
Gabi
olim spune:
salutare tuturor
eu am azi o zi foarte grea, multa munca la job si sora mea vinde o garsoniera ce o avem la baia mare, si am niste emotii, dar o sa treaca si azi.
Eu sunt in a doua zi de tratamente si ma cam doare burta de la aceste capsule.
dE VREO 3 ZILE IMI TOT CURGE SANGE DIN NAS, SI NU STIU DE CE, MAI ALES CA IAU FIERCU VITAMINEAC.
Abia astept sa ajunga sotul pe vineri acasa.Mi-e asa dor de el.
Mai trec pe la voi.
Va doresc o zi frumoasa tuturor
ancadragoman spune:
Fetelor s-au mai anuntat doua gravidute la Vine barza.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....