Aspirante optimiste >20 ani (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

Mcrissa
Anaoi trebuie sa fi optimista
Biby acum sunt bine. n-am intrat pt ca n-am fost acasa. azi-dimineata am fost sa-mi ia sange. mi-a venit rau..m-au intins si mi-au pus picioarele in sus.ce sa-i fac? asa sunt eu...am stat vreo 10 minute sa-mi treaca. dupa, am venit acasa si m-am bagat in pat, pt ca eram tare obosita.doar 1 ora am dormit azi-noapte.am dormit pana la 16, iar la 16. 30 am plecat de-acasa. iti multumesc ca te gandesti la mine . maine sper sa-mi dea rezultatele si-l sun pe dr sa vad ce zice.sper sa-mi iasa toate bine!
tuturor si sa ne ajute DUMNEZEU sa fim cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brabe spune:

multumesc fetelor pt felicitari

ma rog sa fie totul bine pt ca am avut cateva probleme, am sangerat. acum e mai putin. incerc sa ma odihnesc cat de mult pot.

fetelor e adevarat cand se spune ca bebe apare cand te astepti mai putin. luna trecuta am stiut cand am ovulat. mi-am urmarit mucusul si cand am crezut eu ca e ok am facut un test de ovulatie care a fost pozitiv. am prestat in perioada aceea, dar nu pot sa spun ca aveam prea mari sperante, mai ales ca la numai doua zile de la ovulatie au inceput sa ma doara sfarcurile f tare. eram sigura ca ciclul va veni.

asa ca am asteptat 6 dec cand trebuia sa am CM. insa acesta nu a venit decat peste 3 zile. cel putin asa credeam ca e CM. am avut un test de sarcina negativ pe data de 8 dec. asa ca imi luasem gandul de la sarcina. insa ceea ce mi-a dat de gandit au fost sanii, care erau din ce in ce mai durerosi si culoarea sangelui un maro inchis.pe data de 15 dec am facut un nou test pt ca ajunsesem sa cred ca m-am dereglat rau de tot. spre surprinderea noastra a fost un test pozitiv. bucuria ne-a fost putin umbrita de aceasta sangerare. am inima cat un purice. sper sa fie totul bine.

cam asta e povestea mea.

va urez sa aveti parte de multa relaxare de sarbatori si credinta ca se va intampla.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Am fost la medic si e doar o raceala, mi-a dat antibiotic..Z2...va pup

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)

www.tickercentral.com/view/72z4/3.png" target="_blank">Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata fete cucuiete!
Kriss ma bucur ca e doar o raceala!
Eu sunt Z10 si TB 36.8.Ieri am vazut pentru prima data albusul de ou.Tot ieri am facut si un test de ovulatie si a iesit pozitiv.Aseara am facut prostioare si sper sa fi fost cu folos.
Pupici la toate

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/E-35p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

neata fetele.
Kriss bine ca este doar o raceala.
Ramo in sfarsit ai nimerit testu cu temp si cu ovulatia,mie nu mi-a iesit niciodata.
Pupici

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.z spune:

buna dimineata,Mcrissa imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat eu te inteleg cel mai bine care am pierdut 3 sarcini,ultima chiar saptamana trecuta, dar trebuie sa ne ridicam de jos si sa mergem mai departe sunt alaturi de tineeu sangerez nu stiu de ce nu se mai opreste ca azi fac 2 saptamani.
Anca sper sa fie de bine si sa vina si bebele tau.

Mergi la inceput

Alina multumesc dar luna asta nu prea sunt sanse.
Nu am facut nici o monitorizare,teste,temp,nici nu stiu in ce zi sunt si cand avem chef.Suntem relaxati total.
Pupici

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Ramo sper sa iasa bebe la tine toate par ok temp. test si ovulatie.
eu nu am avut niciodata acel mucus.

Mergi la inceput

Aseara am avut si eu mucus

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Anca eu cand am ramas nu mi-am urmarit nimic si nici nu credeam ca o sa raman dar am vazut ca mi-a intarziat CM si am zis ca m-am dereglat cand am facut un test sa vad ce se intampla a iesit pozitiv.
Acum nu stiu cand o sa mai raman ca in 3 ani si jumatate am ramas de 3 ori si de 3 ori i-am si pierdut.

Mergi la inceput