Aspirante optimiste >20 ani (22)
Raspunsuri - Pagina 18
kriss79 spune:
fetele, abia azi mi-a venit cm(de sambata)..si intr-o ora ma duc la eco sa vad de unde vine durerea de ovare..
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
www.tickercentral.com/view/72z4/3.png" target="_blank">Incercari bebik
Cristina
blueeyes2003 spune:
Kriss bafta la eco! Te asteptam cu vesti bune!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20961/" target="_blank">Praying for a miracle!
Olivia26 spune:
Kriss, imi pare rau ca s-au instalat uratii, offf. Bafta la echo. Sa ne tii la curent.
Mcrissa, este prea dureros ca sa mai pot spune ceva. Suntem alaturi de tine si ma sa fii puternica.
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
oana_r spune:
Mcrissa,imi pare rau.asa e viata,uneori picam,dar trebuie sa ne ridicam cu speranta ca totul va fi bine.
http://tt.lilypie.com/DT-7p2.png
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
bubuleana spune:
crissa: suntem alaturi de tine ai sa vezi ca timpul va trece foarte repede
bubuleana
Happiness_4_us spune:
Kriss, te asteptam cu vesti ! Iti tinem pumnii sa fie totul ok.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
luy spune:
Mcrissa, sunt si eu aici, alaturi de tine ... Trebuie sa mergi mai departe si sa nu iti pierzi speranta ca intr-o zi vei tine in brate puiul pe care ti-l doresti.
Trebuie sa-ti aduni puterile si sa-ti continui drumul !
Mergem impreuna pe acest drum, umar la umar.
nushulica spune:
pt ca pe mess nu raspunde aici trebuie sa o gasesc sa o incurajez pe criss o fata speciala care a trecut printr-o durere crunta asa cum ni s-a mai intamplat la cateva dintre noi de aici de la aspirante din pacate asa e viata ori asa ne e scris sa trecem si prin lucruri din astea...nu stiu ce sa zic...eu le-am luat ca atare si am trecut peste(altfel o iei razna) si asteptam acum o minune ...deci criss eu asa cum ti-am mai zis sunt alaturi de tine dispusa sa vin si la tine in bucuresti daca e nevoie sa-ti ridic moralul si stii ca oricand esti trista sau ai nevoie sa vorbesti cu cineva eu sunt online te pup si capul sus...doar eu ti-am zis ca in februarie ne apucam amandoua de treaba
INGRID