Aspirante optimiste >20 ani (22)
Raspunsuri - Pagina 17
olim spune:
Mcrissa multi pupici si nu uita ca suntem alaturi de tine
fetelor, eu manac asa de mult timp, si tot grasa sunt.Si ma duc acasa si manac doar bunatati, adica supa de fasole, sarmale, etc si slabesc
selina-d spune:
Mcrissa imi pare rau ca treci prin asa ceva Sper sa fii puternica si sa iti revii cat mai repede. Noi te asteptam
blueeyes2003 spune:
Mcrissa imi pare tare rau! Fii puternica si mergi mai departe si ai sa vezi ca DD iti va da un ingeras cat de curand! Suntem alturi de tine!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20961/" target="_blank">Praying for a miracle!
mirella76 spune:
VOrbesc din experienta...
Mai bine asa decat sa ai un bebe cu probleme, a fost selectia naturii.
Mcrissa suntem alaturi de tine cu tot sufletul nostru te asteptam printre noi sperand ca vei sta putin pe aici si ne vei lua si pe noi la odisee...Fara gluma, dupa o pierdere(chiuretaj) se ramane mult mai repede...
Chiar daca nu vrei noi te vrem si trebuie sa stii ca-ti suntem alaturi
mirella
mcrissa spune:
bibyroxx
fetelor va multumesc mult pentru incurajari.
nu prea am putere sa mai intru pe forum ca ori de cate ori intru imi vine sa intru la odisee la mamici de mai.
dar stiu ca va trebui sa trec peste aceasta incercare si stiu ca aici gasesc intotdeuna sprijin.si in lunile grele in care nu ramaneam insarcinata tot aici imi gaseam sprijinul si-mi recapatam optimsimul.
acum cat de repede ma voi intoarce la odisee depinde de cat de repede-mi va da voie doctorul.zicea ca dupa o sarcina pierduta la 4 luni ar fii nevoie de 6 luni de refacere.dar poate cu voi alturi timpul va trece mai repede.
va multumesc inca o data!
Mcrissa bebe strumph-ul meu
bibyrox spune:
Fetele mele dragi!! Stiam eu cat sunteti de sufletiste, ca o veti ajuta pe Criss sa-si revina si sa o ia de la capat!
Mcrissa iubita eu voi fi aici alaturi de tine! Eu nu plec.. sau cel putin.. nu curand! Sunt sigura ca te voi ajuta sa iti faci bagajele cand vei pleca la Odisee! Asa ca nu te mai gandi la timp... o sa treaca repede! Sa ne tii la curent cu ce faci azi la dr.!
Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
RAMONELLA spune:
Mcrissa imi pare tare rau draga....nu am cuvinte...sa iti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe!!!!!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/E-35p2.png
Happiness_4_us spune:
Mcrissa, . Imi pare nespus de rau, cuvintele sunt de prisos!
Sunt alaturi de tine, iubita, si te imbratisez cu mult drag! Fii puternica!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
numeioana spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru primire! Olivia, iti multumesc ca m-ai trecut in lista, langa voi. Nana, imi pare rau ca nu esti in forma (fizic), dar poate Doamne Doamne compenseaza dandu-ti un bebe exact atunci cand ati planuit prima data. Biby, sper sa rezolvi problemele cu tiroida si sa te reapuci de treaba sa ajungem cat mai multe dintre noi la Odisee.
Mcrissa, imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita! Ce spune medicul? Stie cauza? Fii tare si cu ajutorul nostru moral, revino-ti si roaga-te sa-ti trimita Dumnezeu un bebe sanatos. O sa ma rog si eu pentru tine si sunt convinsa ca toate fetele o vor face. Curaj!
Ioana