Aspirante optimiste >20 ani (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Selina multumesc mult pentru raspunsuri! Cand am rezultatele te tin la curent!
Oli ce dragutza esti!!! Ce de probleme iti faci tu: ba cu zodia, ba cu sala... Cred ca ai tu o presimtire ceva... Eeeeee ia zii!!!

Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Olim, Selina are dreptate.
In sarcina se recomanda sa mananci cat mai natural si echilibrat, adica multe fructe, legume, salate, fripturi, peste; fara prajeli, rantasuri, semipreparate, alimente ce contin aditivi, dulciuri industriale, sucuri cu conservanti etc. De fapt, ar fi bine sa putem manca asa tot timpul, nu numai in sarcina.
La sala daca te duci, trebuie sa consulti medicul sa vezi ce tip de efort ai voie sa faci. Stiu ca foarte bun este inotul, dar exista si niste exercitii speciale pentru .

Si fara bautura...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

multumesc de raspuns selina-d.
abia astept sa vina sotul acasa de sarbatori ca ma apuc de treaba, acum m-am ambitionat tare cu , mai ales ca am scapat de o gija mare ce o aveam.Eu is o persoana care ma stresez foarte usor, si imi facem probleme cum o sa ne descurcam financiar, dar am rezolvat-o si pe asta.Acum ma pot apuca linistita de bebe, cu toate ca prin ianuarie trebuie sa ma mut in casa noua.Deja ma uit dupa mobila pt bebe, sambata am luat un urs de plus si am fost la un magazin de bebe sa vad camere si patuturi.Iar pe net, deja am o gramada de poze cu camere de bebe.
sper sa nu devin obsedata pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gabi ai dreptate cu alimentatia,eu asa mananc de o luna si ma simt ffff bine.

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Fetelor am o mare rugaminte la voi!!! Mcrissa are nevoie de suportul nostru! A pierdut sarcina la 16 saptamani... Haideti sa o primim inapoi cum stim noi mai bine!

Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

Mergi la inceput

Anca, bravo! Tine-o tot asa!

Eu nu sunt in stare... Sunt dependenta de dulciuri, in special de ciocolata si partea mai proasta este ca nu prea mananc fructe. Chiar acum cand scriu mestec de zor la niste musli cu ciocolata, e o formula de compromis la care am ajuns pentru ca cerealele sunt ok, dar nu si ciocolata... Mai am pe masa si un pachet de 'star snacks'

Din fericire am o gena buna si un metabolism ok si nu ma ingras repede, acum am la 1.65m, 53kg.

in devenire (daca o tin tot asa, ca vorba aia: vine-o varsta, vine-o vreme...)

Gabi

Mergi la inceput

Doamne ce rau imi pare.Noi suntem alaturi de ea si probabil in aceste momente cuvintele sunt de prisos.
Multe imbratisari si pupici .

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Mcrissa , suntem toate alaturi de tine ; Anca are dreptate, cuvintele sunt de prisos; sa ne luam virtual de maini si sa mergem mai departe...

Gabi

Mergi la inceput

Mcrissa noi suntem aici daca ai nevoie de noi.Te asteptam cu bratele deschise.
Pupici

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Mcrissa iubita, tu stii ca eu sunt langa tine si-am fost intotdeauna. Hai te rog eu, capul sus, orice sut in fund e un pas inainte. Priveste doar partea pozitiva, ai reusit o data, vei reusi din nou si de data asta vei duce treaba pana la capat.

Sunt alaturi de tine cu tot sufletul meu.

Mergi la inceput