Aspirante optimiste >20 ani (22)
Raspunsuri - Pagina 15
olim spune:
ce frumos
eu intotdeauna m-am inteles bine cu balantele si le-am admirat, si sunt niste persoane excelente, de aceea mi-ar place ca macar un copil sa am balanta
Happiness_4_us spune:
Auzi, Olim, termina cu calculele ca la mine nu au tzinut.
Cand am venit din concediu in august faceam planuri asa: copilul trebuie musai sa se nasca in septembrie 2007. De ce? Simplu: sa pot merge in iunie acasa in concediu, voi fi gravidutza si se va bucura mama in primul rand sa ma vada asa, mai ales ca nu este alaturi de mine, eu fiind la mama naibii aici, si eu m-as mandri tare cu burtica mea, as arata-o la toata lumea. Bun. M-as intoarce si as naste in septembrie, iar in decembrie -ul ar avea 3 luni si as putea calatori cu el cu avionul ptr a putea fi de sarbatori acasa.
Nu admit sub nici o forma sa nu ajungem acasa in Romania de 2 ori pe an, e musai.
Asa ca, ne-am pus pe treaba din octombrie, chiar daca ne dadea calculele peste cap si uite ca asta este a 3-a luna cand vom incerca sa facem un bebe, ptr ca el nu vrea sa apara.
Acum cand ne decalam si se modifica socotelile, ne facem alte planuri. De Pasti vom merge in Los Angeles la cumnata mea, va fi si soacra-mea acolo ca are grija de nepoata-mea, eu tot sper ca voi avea burtik, dar si daca nu voi avea, voi incerca sa ma bucur din plin de aceasta escapada. Cu DD inainte.
Ce vroiam sa spun, Olim, este ca trebuie sa nu ne gandim la ptr ca el va veni cand va vrea DD si cand va vrea el. M-am bucurat tare mult cand ni te-ai alaturat si sper din suflet sa iasa asa cum iti doresti.
Te pup si iti tin pumnii!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
ancadragoman spune:
Olim ne intelegem bine ptr ca toate avem acelasi scop:bb.
Atunci daca vrei un bb balanta sigur o sa il ai.
pupici
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Happiness_4_us spune:
Mai, fetelor, de Mirelushul meu stie careva ceva? Adica de Blueeyes.
Mirelush, am dat o strigare sa stiu daca esti ok. Da un semn, iubita, ca iti simt lipsa. Sper ca esti bine si e totul ok.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
bibyrox spune:
Selina multumesc mult pentru informatii! Si mie mi-a dat sa fac T4, anticorpi, TSH si prolactina.. dar abia in ianuarie o sa le fac. In orice caz am toate simptomele plus ca dr-ita a simtit noduli... La echo mi-au iesit micronoduli. Dar tratamentul pt tiroida e contraindicat in sarcina? Adica nu pot ramane "embarasada" decat dupa ce termin tratamentul?
Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
olim spune:
NanaMotoc stiu ca nu putem face planuri, dar tot ai o mica speranta,mai ales ca noi vom merge in mai acasa, si apoi in 2008 in aprilie, si as vrea ca bebe sa aibe cateva luni, sa putem calatorii mai usor.
Stiu ca bebe vine cand vrea DD, dar m-as bucura sa fie o balanta sau un scorpion.MAMA ERA SCORPION,dar nu cred sa am norocul sa il fac in 30 ocombrie.Cumnata mea are baiatul cel mare nascut in 30 ocombrie, exact in anul cand a murit mama mea, in 2001.Si ii spune-am sotului, sa vezi ca are noroc proasta si il face de ziua mamei, si asta dupa inmormantare, si asa a fost
Eu m-as bucura sa il fac in septembrie-octombrie, ca va trebui sa fac cezariana, si atunci sotul nu prea are delucru, si poate sta cu mine acasa
Oricum, sa vina cand vrea, sa fie sanatos si frumos ca binevenit va fii,
olim spune:
fetelor, pana cand se poate merge la sala, cand esti si daca ai voie sa tii dieta?
Multumesc petnru raspunsuri
ancadragoman spune:
Cine se gandeste la asta?
Intai sa avem noi bb in burta si dupa aia punemintrebari.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
selina-d spune:
Biby de exemplu daca ai prea putini hormoni tiroidieni in sange e chiar indicat tratamentul in sarcina, chiar cu doze crescute sa aiba si bebe destul.
Olim si Nana asa mi-am facut si eu o vreme planuri cu bebe si bineinteles ca nu a fost sa fie. Eu mi-am dorit sa vina bebe primavara, ca e anotimpul meu preferat si sunt nascuta si eu in aprilie. In iulie cand am inceput ar fi iesit chiar aprilie, dar banuiam eu ca nu iese din prima. In august am fost aproape sigura ca iese si imi faceam planuri dupa un posibil termen de 7 mai si cum sa fac sa ajung la nunta la frate-meo la sfarsitul lui iunie. Eram gata sa ii zic ca poate nu ajung ca bebe e prea mic sa faca atata drum Bine ca mi-am tinut gura Acuma partea buna e ca sigur ajung la nunta iar partea proasta e ca bebe e incapatanat rau si nu vrea sa vina. Mi-e si frica sa mai sper Luna asta am temperaturi frumoase si am prestat destul de bine si parca am asa un feeling miiiic undeva dar nu vreau sa imi fac iluzii.
selina-d spune:
Olim nu stiu cum e cu sala, dar de exemplu stiu ca inotul ar fi indicat ca exercitiu bun pentru gravide. Si dieta - sanatos si fara excese e indicat in orice moment al vietii.