Bucurii de sept - oct 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by gripo
SIMO, si al meu prefera tot apa mai calda, desi si eu cand ies afara il imbrac ca MAMILILI, adik este destul de rezistent la frig, totusi la apa, o prefera mai calda. Asta cu masajul si obositul prin exercitii o fac si eu de mult, pe langa pus pe burtica, mai fac chestia aia cu ridicatul in fundulet, iar eu il tin de manute, si are o moaca asa simpatica!!! si lui ii place.
Exact! Al meu nu-i deloc friguros, dimpotriva se bucura tare cand il dezbrac, in schimb la baie prefera apa cat mai calda, i-am facut o data baita cu apa la 37 grade si-a iesit cu scandal. Gripo, la fel fac si eu, il trag de manute si se aseaza in fundulet super incantat.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!
Poze Mathias
floricika spune:
Si eu il trag pe David de manute si e f incantat cand sta in fund, nu il tin decat cateva secunde dar si cand sta jos isi ridica capul si umerii si s-ar ridica in fund. Eu cred ca generatia asta e mai precoce
Poze
Vauva spune:
Fetelor am si eu o intrebare:voi le vorbiti bebelusilor in limbi straine?. Ca eu ii vorbesc in 3 limbi (romaneste, englezeste si in finlandeza). Oare fac bine? Ar trebui sa-i vorbesc numai in limba materna? Ca daca ma duc cu ea pe la doctori sau mai intalnesc persoane straine vorbesc cu ea ori in engleza ori in finlandeza.
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by floricel79
[font=Times New Roman]Fetelor am raciiiit!!!!!!!
Mamicilor care ati racit cum ati facut sa nu ia si puiul ca eu sunt tare stresata sa nu-i dau si ei. Folosesc masca la alaptat si iau paracetamol. SI Oscillococcinum. Ce altceva sa mai fac?
E ok ce-ai luat pana acum. Poti sa mai bei ceai cu lamaie si eventual sa iei niste vitamina C. Uite, daca vrei, poti sa-ti iei Efferalgan comprimate efervescente care contin atat paracetamol cat si vitamina C si astfel impusti 2 iepuri dintr-un foc. E foarte bine ca porti masca!
Poze Mathias
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Vauva
Gripo, Ileana si eu am probleme cu somnul tot pe baza de stres. Pe mine ma mai ajuta sa adorm Passiflora cate 2 pastilute seara.
Luati Passiflora numai daca NU mai alaptati!
Poze Mathias
gripo spune:
MAMILILI,
VAUVA, faci foarte bine, si in 5 limbi daca ii vb e perfect pentru el, si le va retine perfect pe toate, nu e nicio problema, pentru ei e firesc oricum le-ai vb acum.
Vauva spune:
MamiLili eu nu alaptez. Stiu ca are contraindicatii, bine ca ai spus.
POZE
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by mistic
mexxa, noi am luat interfonul pt bb din carrefour militari...de la firma "primii pasi" este....probabil ca se gaseste si in alte magazine care comercializeaza din aceasta gama..parca a fost 1.1-1,2 mil...nu mai stiu exact...ce iti pot spune ca e ff util...eu ies cu el si in balcon sa intind rufele. Noaptea il pun la noi in camera in priza (ca il poti folosi si cu baterii si la priza) ca sa nu se consume bateriile si sa fiu sigura ca nu se descarca si nu-l aud pe Mihail
io-te-te ca am reusit sa-mi pun semnatura !!!!!!!!!
mistic, mami a superasteptatului Mihail (06.09.2006)
si noi tot primii pasi, tot carrefour militari, 1.5 mil. e excelent
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
amarantina spune:
Nu stiu cu limbile astea straine cum e mai bine. De auzit am auzit de copii carora li s-a vorbit in 2 limbi si la 3 ani stiau deja sa le deosebeasca si vorbeau fluent in ambele. De vazut l-am vazut pe nepotul meu, care desi locuieste in Germania si parintii vorbesc cu el in germana, aude germana peste tot, pe el l-a crescut de mic bunica lui, care nu stie boaba de germana si a vorbit numai in romana cu el. Iar acum copilul are 4 ani jumate si nu vorbeste corect nici o limba. Nu numai ca le incurca, dar amesteca si stalceste cuvintele de nu intelegi nimic.
Vauva spune:
Ileana dar in rest nu ii nevoie sa ii dai cu ceva creme hidratante.? Ca mie asa mi-au spus. Mai ales acum, iarna. ca de fapt la Bianca asa s-a format pe obraji din cauza frigului s-au facut rosii si scorjosi asa, nu stiu cum sa zic. Acum o dau cu ceva crema pentru ten uscat si piele atopica. Cel mai rau ii ca are sub barbie si acolo pana isi ridica capul sa stea in fund se tot reface.Offf...
POZE