Bucurii de sept - oct 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

buna seara
Ne-am intors de la dermatolog si dupa cum ma asteptam diagnosticul e dermatita atopica care e mostenita probabil de la mine ca am tot felul de mancarimi de la nu stiu ce si in sarcina pe la 4 luni cand eram pe vas am avut o reactie urata la uleiul Jhonson plus o rinita alergica si acum saracul copil care are pielicica fina si subtirica sufera...tratamentul e: caldura cat mai putina in casa, folosit umidificatorul si apa pe calorifere, schimbate toate produsele cu :
Avene Trixera, ulei pt baita si crema emolienta dupa baita, samponul Klorane(condurul doamnei) pt cojitele de pe cap si crema elocom 0,1% pt zonele afectate o data pe zi nu mai mult de 7 zile. Dermalin pt spalatul hainutelor cu dubla clatire(ceea ce faceam de la inceput) hainutele doar din bumbac cele in contact cu pielicica lor si cam atata..ne-a zis ca vom avea ceva de tras cu ea....
asa ca ne pregatim psihic sa le fie cat mai bine dragutilor de ei.
Deja i-am dat cu elocom si e o imbunatatire asa ca vedem si dupa baita cum e cu produsele cele noi(care au cam facut gaura in buget)
Sper sa va fie de folos tratamentul celor cu probleme(Vauva) va pup si revin dupa baita...

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Ileana ce draguta esti!

Ralucutza ce suflet mare ai! Eu niciodata nu m-am gandit in felul asta si am crescut la tara.

Ce as vrea si eu sa nu se mai trezeasca Bianca noaptea. Dar ea nu mananca prea mult asa ca e importanta si masa de noapte. Nu pot sa ma plang ca are un program destul de rezonabil: se culca pe la 10 si se trezeste pe la 9, 10 cu 2 pauze de masa in acest interval. cateodata se mai trezeste si pe la 6 dar o culc la loc dupa ce ii dau sa pape.

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

io-s cam stresata ca ma doare un pic operatia! e posibil sa fie de la frig? ca eu inca umblu cu pantaloni cam subtirei...ca aia grosi imi fac fundu prea mare...si nu numai! si de cate ori vin de afara e burta mea gheata! sa nu mai zic ca nici pulovere nu port....port bluzite scurte si un hanorac, ceva....deci, burta cam goala!
din a 6-7-a zi de la op nu m-a mai durut absolut deloc! m-am recuperat extraordinar de repede!
efort, nu fac! cel mai greu lucru ridicat e fata! 6kg! aaaa, si cainele! 7kg! in rest....nici sacosele de la cumparaturi...nimic!
de ce naiba m-o durea?
fetele cu op, cum va mai simtiti?

[/font=Trebuchet MS][/maroon][/b][/center]

Si eu m-am refacut foarte repede si bine dupa cezariana dar m-a mai durut uneori cand ieseam afara cu caruciorul si desi stau la etajul 8 si avem lift, la parter sunt niste trepte unde ridicat tot caruciorul in brate si-l coboram asa; seara ma durea operatia si parca si ovarele; si ai grija cu frigul asta sa nu te racesti si tu ca mine ca-i tare nasol.

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistic spune:

quote:
Originally posted by Vauva

Ileana dar in rest nu ii nevoie sa ii dai cu ceva creme hidratante.? Ca mie asa mi-au spus. Mai ales acum, iarna. ca de fapt la Bianca asa s-a format pe obraji din cauza frigului s-au facut rosii si scorjosi asa, nu stiu cum sa zic. Acum o dau cu ceva crema pentru ten uscat si piele atopica. Cel mai rau ii ca are sub barbie si acolo pana isi ridica capul sa stea in fund se tot reface.Offf...

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

eu am reusit sa tin in frau dermatita asta cu unguent BEPANTHENE (asta dupa ce am incercat 'nshpe mii de creme si alfii date de dermatolog si preparate la farmacie)...cica s-ar mai duce dupa ce se incepe diversificarea...acu'..om vedea

ce stiu e ca alifiile cu cortizon nu prea sunt indicate...
om trece noi si peste asta...si asa cum zicea nu mai stiu cine, cica pe la 2-3 ani mai trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

susa
cand au aparut primele semne de dermatita sau cum se manifesta la voi? noi avem bubite pe fata cam din prima saptamana de viata; au trecu ele marea majoritate dar tot mai are cateva care tot apar si dispar. nu cred ca e dermatita atopica din cate am citit eu despre asta insa ne-a trecut foarte bine cu Elocom, 3 zile, o data pe zi strat foarte foarte subtire.
si nu as fi dat-o deloc dar arata taaaare rau toata fata si in cateva zile urma botezul, asa ca am incercat cu Elocom si chiar a functionat.

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by eloise

[b][green]Lili am fost si eu in Copou in jur de ora 14, dar nu v-am vazut. Am citit mesajul tau de pe forum in jur de 13, m-am gandit ca e inutil sa-ti mai raspund ca ai plecat deja. Pacat ca n-aveam nr tau de tel sa luam cumva legatura, l-am cautat in notepad si nu-i. Azi a fost o zi minunata si incredibil de calda si ne-ar fi prins bine o plimbarica prin parc.
Ce m-ai amuzat cu caruciorul... Sa stii ca eu chiar m-am zgait azi insistent la mamicile din parc, gandindu-ma ca ar fi posibil sa nu te recunosc in haine de iarna, cu capul acoperit poate...desi cu siguranta te-as fi recunoscut, nu-ncape indoiala.
Si cum, tu mergi pe jos din Podu Ros pana in Copou? Nu-s mai mult de 8km dus-intors?

Eu pe la 14:30 am ajuns in parc si-am plecat la 15:15. Maine se-anunta tot vreme frumoasa, de aceea propun ora 13 la Teiul lui Eminescu, ce zici? Poate ni se alatura si alte mamici.

Si zici ca-s mai mult de 8 km din P. Ros in Copou? Pai inseamna ca ieri am facut vreo 10, ca am mers asa: P. Ros - mall- Bucsinescu - Tg. Cucu - Independentei - Copou si de-acolo inapoi spre casa.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)

Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Bb Ralukutza, si pe mine ma mai doare operatia, mai ales la schimbare brusca de temperatura. Ar fi bine sa ai grija la cum te imbraci.
Citesc si ma minunez de cum si cat manaca unii bebelusi. Auzi tu, 170 ml!!!! Pai eu am stacheta (si la care ajunge rar) la 130 ml. In ultimul timp a mancat 80-100 ml la o masa. Si in ultimele 2-3 zile e la regim cu mucilagiu de orez si lapte fara lactoza. Nici nu vreau sa ma gandesc cat a scazut in greutate.
Ca nd simte laptele in gura, zici ca e acid si-l arde. Azi am dus kk la analiza. Maine aflu rezultatul. Pana atunci ma rog sa nu mai aiba scaun moale, si sa manace macar 100 ml la 4 ore.

RADU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili incerc sa fiu la 13 acolo, depinde si de mesele lui Vladut care nu sunt la ore fixe de la o zi la alta. Dar Mathias sta atata timp fara sa pape? Ma gandesc ca plimbarea ta lunga, pe jos, a durat cam 3h... eu maxim2h il pot tine afara.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Facut baie la fetitza, alaptat, tinut un pic pe burta, teleportat in patut.
MamiLili, as veni si eu in Copou, dar sambata si duminica iesim si cu taticu' afara.Si nu m-as incumeta sa merg pe jos din Nicolina pana in Copou. Tu esti viteaza! As lua autobuzul.
Ralucutza, pe mine nu ma doare, lasasem burtiera, dar am fost sfatuita sa mai port burtiera cu chilot, pana-si mai revine muschiul care a fost taiat.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Susa, multa sanatate bebicului tau! Anul trecut, pe vremea asta, ne pregateam sa plecam spre Brasov. Am o matusa acolo care sta pe str. Semaforului. Frumos oras Brasovul. Si aproape de Valea Prahovei.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput