Bucurii de sept - oct 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 12
eloise spune:
Lili am fost si eu in Copou in jur de ora 14, dar nu v-am vazut. Am citit mesajul tau de pe forum in jur de 13, m-am gandit ca e inutil sa-ti mai raspund ca ai plecat deja. Pacat ca n-aveam nr tau de tel sa luam cumva legatura, l-am cautat in notepad si nu-i. Azi a fost o zi minunata si incredibil de calda si ne-ar fi prins bine o plimbarica prin parc.
Ce m-ai amuzat cu caruciorul... Sa stii ca eu chiar m-am zgait azi insistent la mamicile din parc, gandindu-ma ca ar fi posibil sa nu te recunosc in haine de iarna, cu capul acoperit poate...desi cu siguranta te-as fi recunoscut, nu-ncape indoiala.
Si cum, tu mergi pe jos din Podu Ros pana in Copou? Nu-s mai mult de 8km dus-intors?
In legatura cu pozitia verticala inainte de 6 luni...sincer nu cred in chestia asta, cred ca e un mit.
Ups n-am timp sa detaliez/argumentez...urla bebe...revin
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
floricel79 spune:
Mamilili
Multumesc Mamilili, am luat si vita C (Upsavit, efervescent) dar o sa iau Eferalgan efervescent daca zici ca le contine pe amandoua. O sa-i trasez sotului sarcina (sa fim chit - ca si el mi-a trasat una si am facut un bebe) sa-mi ia de la farmacie una alta cand scapa de la munca. Eu tot singura pana pa la 19-20 cand ajunge el acasa de la servici, ca-mi vine sa vorbesc cu peretii.
Azi Roxi a mea a stat treaza numai 2 ore, una dimineata si una la amiaza! Nici n-am avut cu cine sta de vorba...
Ieri insa i-am cantat cantecele de pe Cutiuta muzicala si tare i-a placut. Mai ales ala cu Bate vantul frunzele. Cand ajugheam la "iar eu bat din palme-asa" si bateam din palme, radea cu gura pana la urechi.
alessia Nici a mea nu si-a descoperit inca manutele si tine jucarii, tot asa, involuntar. Sambata face 12 saptamani; fiecare cu ritmul lui, ce sa zic. De cateva zile insa a descoperit ca poate tipa si gangureste... tipand!
Si ii place si ei sa-si suga pumnii dar mai ales cate trei degete-odata. Si asta-i numai inceputul, de-abia astept s-o vad ca mai invata sa faca ceva nou. Vai, vai, ce bine-i sa fii mamica!
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria
Oanacn spune:
Hai sa va zic ce-a mai descoperit fica'mea astazi, ca poate sa-si suga buza de sus, si plescaie intr-una ca deh' nu sta buza inauntru....
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by Oanacn
Hai sa va zic ce-a mai descoperit fica'mea astazi, ca poate sa-si suga buza de sus, si plescaie intr-una ca deh' nu sta buza inauntru....
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
ha, ha...a mea si-o suge p-aia de jos! sa vezi ce fatza are cu buzitza aia de jos in gura....
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
_Ralu_ spune:
io-s cam stresata ca ma doare un pic operatia! e posibil sa fie de la frig? ca eu inca umblu cu pantaloni cam subtirei...ca aia grosi imi fac fundu prea mare...si nu numai! si de cate ori vin de afara e burta mea gheata! sa nu mai zic ca nici pulovere nu port....port bluzite scurte si un hanorac, ceva....deci, burta cam goala!
din a 6-7-a zi de la op nu m-a mai durut absolut deloc! m-am recuperat extraordinar de repede!
efort, nu fac! cel mai greu lucru ridicat e fata! 6kg! aaaa, si cainele! 7kg! in rest....nici sacosele de la cumparaturi...nimic!
de ce naiba m-o durea?
fetele cu op, cum va mai simtiti?
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
adameasca spune:
Ralu, pe mine ma mai doare operatia de la efort, cand il iau mai mult pe Luk in brate, dar el e greu, are 18 kile. Si ma mai doare de la vreme, cand e ploioasa, cetoasa, inchisa in general. De la frig nu, nu ma doare.
Oana, felicitari fetii pentru descoperire!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Vauva spune:
Am venit! Am mancat cozonac si am baut fin fiert cu scortisoara!
Ileana ce mi-ai facut cu soriculPai eu n-am mai mancat sorici de vreo trei ani, poate chiar mai mult. si ce imi place si mie mai ales urechea porculuiAici nu exista, nici slanina, nik.Doar ceva carnati dar nu seamana cu ai nostri!
Oana distractie mare la petreceri si sa castigi excursia in Bahamas.Si eu vreau sa merg in Maldive. In ce stat locuiesti?
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
adameasca spune:
Vauva, sa-ti fie de bine . Daca as putea, ti-as trimite o ureche de purcel, parol. Da' maine cand mananc ma gandesc la tine. Promit.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
_Ralu_ spune:
mama, eu nu pot sa sufar soriciul! au taiat si ai mei porc la curte, dar v-am zis ca nu ma apropii! mi-e pofta, dar cand ma pun la masa ma iau gandurile si-mi piere toata pofta! si-au facut si carnati....maine face mama toba....si eu imi iau din alea din comert!
o intamplare fericita...
adameasca spune:
Vauva, ia citeste aici despre hidratare in cazul dermatitei atopice.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...