Bucurii de sept - oct 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Vauva spor la cozonac :). Si eu tot in 2 limbi vb cu grisina mea , engleza cand ne intalnim cu cineva si romana in casa.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Pey, SIMO, sa-ti spun ce-am observat eu, din experienta mea de predat limbi straine: cu cat incepi mai devreme cu atat mai bine, si apoi la 4 ani sunt unii copii care nci o limba nu o folosesc cum trebuie, in schimb, sunt total scarbita de chestii de genul dat copilul la gradinite particulare pt ca fac engleza, iar cu el pana atunci nu a vb nimeni in engl. d c? pentru ca nu se merita banii, e bine sa faca o lb straina, dar daca incepe la varsta grdinitii nu va invata decat cateva cuvinte, cuvinte ce le mai aude si la tv , etc, si se va obisnui cu limba, i se va forma urechea pentru o lb straina(lucru care este extraordinar de imp), dar asta nu justifica banii dati in plus pentru o gradi partic, atata timp cat ii ajunge pentru ce am spus mai sus si engl facuta la gradi de stat. Si mai e ceva extrem de imp, dati copilul la o limba pe care o cunoasteti macar cat de cat si voi, pentru ca daca nu-l ajutati nu faceti mare lucru, ajutorul parintilor este extraordinar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by ramomar

itzy si ralu si eu v-am prins. Cu ce sau de ce? si noi avem paturic tip port bebe, tot roz. Am vazut la multa lume si multe culori si modele. E destul de practica.

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

ai idee cam cat costa (eu am primit-o si nu stiu)? as vrea sa mai iau si eu si alta culoare ca nu se potriveste la toate costumasele...! as vrea una vernil....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by inni

[maroon][center][b]'Neata !
Am o mare dilema. Amalia a inceput sa doarma 6-7 ore /noapte insa cum dumnezeului sa o fac ca orele astea sa nu mai fie intre 2 noaptea si 8-9 dimineata ? Prefer sa ma culc pe la 12 maxim si sa ma scol la 6-7 dimineata. Ufff...am tot incercat ..am tinut-o treaza de la 5-6 dupa-amiaza..Nimic ea tot la 2 se culca. Chiar daca apuca vreun somn pe la 22.00..dupa 1/2 ora e la loc, benoclata.

ha ha, avem aceeasi ora de culcare! alexia cand bate de doua, adoarme instantaneu! am incercat si eu s-o tin treaza! nimic
! si daca adoarme inainte, se trezeste si tot la 2 de ulca definitiv! dar a mea se trezeste la 12-13 a doua zi!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

'Nseara!

Al meu nu-si suge pumnul decat noaptea cand e intre vis si realitate si-i e foame!
Tot va aud pe voi ca piticii apuca singuri jucarii,le studiaza si le zornaie! Al meu nu le ia decat daca i le pun eu in manuta si nu le zornaie dacat involuntar...cat depre studierea mainii astept si eu cu interes momentul, pt ca am un printz care se plictiseste xtrem de repede si oriunde ar fi mai mult de 5 min nu sta singur!

O fi al meu mai lenes
?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Oana, distractie placuta la petreceri! Ilinca face pauza de masa noaptea, destul de mare, de regula de 9-10 ore, dar mai greseste si ea si se scoala dupa 7-8.

MamaLili, santate multa sotului! si tie putere sa le faci fata la toti si la toate.

Vauva, spor la mancat cozonaci. Io abia astept soriciul maine seara, ai mei is plecati la tara la taiat de porc.

Alessia, fiecare are ritmul lui de crestere, nu te ingrijora.

Fi-mea e un ingeras, sta singura in patutz la joaca si cate 45 de min, se uita la lenjeria viu colorata, suge degete, mai are jucarii atarnate si se uita la ele. Si cand se plictiseste o pun in scaunul de masina langa Luk si distractia e gata. Eu ma joc mai mult cu ea si-i arat jucarii seara, atunci e mai pl;ictisita si mofturoasa, dar de plans nu plange deloc. Daca stau bine si ma gandesc azi n-a plans deloc, a scancit putin de foame la un moment dat si inca putin cand am imbracat-o s-o scot afara. In rest chiuie si rade.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adameasca

Alessia, fiecare are ritmul lui de crestere, nu te ingrijora.

Fi-mea e un ingeras, sta singura in patutz la joaca si cate 45 de min, se uita la lenjeria viu colorata, suge degete, mai are jucarii atarnate si se uita la ele. Si cand se plictiseste o pun in scaunul de masina langa Luk si distractia e gata. Eu ma joc mai mult cu ea si-i arat jucarii seara, atunci e mai pl;ictisita si mofturoasa, dar de plans nu plange deloc. Daca stau bine si ma gandesc azi n-a plans deloc, a scancit putin de foame la un moment dat si inca putin cand am imbracat-o s-o scot afara. In rest chiuie si rade.

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mamaaaaa-- eu dau de baut cand va sta 10 min singur!

Am o problema: de vreo sapt. dupa aproape fiecare masa da afar laptic. Nu varsa in jet, ragaie si-l da afara! Uneori face asta si dupa o ora de somn! O fi reflux? Parca Raducu' a lui Gripo avea reflux. Asta e sau trebuie sa verse?

Mergi la inceput

Daca nu varsa constant, dupa fiecare masa, nu cred ca e vorba de reflux. Si a mea varsa intre mese, destul de frecvent.

PS: la noi functioneaza cred legea compensatiei, ca Luk a fost nelinistit si trebuia socializat intr-una.

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Sar'na! Ileana!
M-ai linistit!

Mergi la inceput

Tocmai ne-a sunat de la cabinet sa ne invite marti la vaccin. Of, of. Uitasem de el.
Ma duc sa spal fata.
Uitasem sa va zic ca l-am trimis si pe Luk la tara si e asa o liniste in casaaaaa!!! De necrezut. D-aia stau io calare pe forum.

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput