Vitalitys si nuanta Capuccino
A folosit cineva vopseaua Vitalitys, eventual nuanta capuccino? Ma intereseaza daca e buna vopseaua si cat de inchisa e nuanta asta. Aaaa si..mai sunt si alte marci de vopsea de par care sa aiba aceasta nuanta? Ca am tot cautat si n-am gasit nimic
Raspunsuri
lgireada spune:
Depinde de culoarea ta de par. Daca esti un blond deschis se poate prinde o nuanta mai deschisa decat cea de pe cutie, daca esti bruneta, nu se prinde capuccino fara decolorare, samd. Deci raspunsul variaza ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
mamy_taty spune:
eu m-am facut ultima oara cica:saten frappe[scria pe cutie],Garnier,si mi-a iesit culoarea ursului brun..
nu se potrivesc...Succes..
tierry spune:
quote:
Originally posted by lgireada
Depinde de culoarea ta de par. Daca esti un blond deschis se poate prinde o nuanta mai deschisa decat cea de pe cutie, daca esti bruneta, nu se prinde capuccino fara decolorare, samd. Deci raspunsul variaza ...
Acum da sunt blond deschisa si cu radacina neagra, cum a crescut...Deci pe blond s-ar prinde, la radacina zici ca nu?
lulu77 spune:
Foloseste cu incredere vopseaua ,este gama profesionala , si eu o folosesc si clientele mele.Si chiar daca sunt diferente la radacina ,banuiesc ca te vei vopsii la un salon ,deci coafeza trebuie sa stie modul de aplicare .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
lavinai spune:
quote:
Initial creeata de tierry
A folosit cineva vopseaua Vitalitys, eventual nuanta capuccino? Ma intereseaza daca e buna vopseaua si cat de inchisa e nuanta asta. Aaaa si..mai sunt si alte marci de vopsea de par care sa aiba aceasta nuanta? Ca am tot cautat si n-am gasit nimic
principalul meu sfat este sa te duci al o coafeza (salon) daca vrei sa iti iasa ceva k lumea.
hai sa iti pove cum m-am vopsit eu ieri .
eu sunt (am fost) tot blonda deschis si cu radacinile negre....de care m-am saturat!!!
cum crestea un pic paru' cum se vedea o diferenta k naiba..... si m-am dus la coafeza mea care mi-a facut suvite subtiri si multe maronii (capucino)+ blonde si in felul asta nu mi-am mai vopsit radacina si arata superb!!!!! iar de acuma ma duc doar la "improspatat" suvitele fara a mai vopsi radacina!!
tierry spune:
quote:
Originally posted by lavinai
principalul meu sfat este sa te duci al o coafeza (salon) daca vrei sa iti iasa ceva k lumea.
hai sa iti pove cum m-am vopsit eu ieri .
eu sunt (am fost) tot blonda deschis si cu radacinile negre....de care m-am saturat!!!cum crestea un pic paru' cum se vedea o diferenta k naiba..... si m-am dus la coafeza mea care mi-a facut suvite subtiri si multe maronii (capucino)+ blonde si in felul asta nu mi-am mai vopsit radacina si arata superb!!!!! iar de acuma ma duc doar la "improspatat" suvitele fara a mai vopsi radacina!!
tierry spune:
quote:
Originally posted by lavinai
exact asa am gandit si eu!! poza deocamdata nu am dar sper sa pot sa pun in curand!
De abia astept...
lavinai spune:
tierry,am o poza daca vrei vb pe Pm si ti-o trimit pe email.
vezi nu mi-am uitat promisiunea :D