** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Eu m-as baga, numai ca eu plec pe 28 din Bucuresti. Daca e pana pe 28 sau dupa 3 - vin :)

Anca 16+
bebelonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Iri ar fi frumos insa eu plec pe 20 dec si ma intorc pe 10 ian.

Mica 18+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

daaaa ! intalnire forumista a burticilor de mai-iunie ! foarte frumos ar fi ! multe burticute zambitoare ! doar ca noi pe 26, 27 si 28 avem morfo la Iosup, triplu test si programare la Tutu. a mai facut cineva morfo la Iosup? am auzit din surse sigure ca nu ar fi vazut o malformatie grava, pe care in mod normal ar fi trebuit s-o vada ! nu stiu ce sa cred. daca a mers cineva la el, imi puteti spune daca ati fost multumtite? daca a fost comunicativ, daca ati putut vedea bebe, dac v-a explicat ceva... ca tare as vrea sa vad bebe ! si pe 26 ne spune deaca e fetita sau baietel ! eu sunt sigura ca e fetita, dar cine stie? si tati e sigur ca o sa aiba un baietel ! asa ca la noi e razboi ! pup burticile si ma duc sa vad ce mai inventez de papa... pup !
oana 12+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

Kaydin cate stiu eu Iosup e cel mai recomandat la eco in sarcina. Drept dovada cat de greu gasesti o programare la el.
Eu am fost la eco la el in saptamanile:9,12 si 16 si voi merge si pe 28 dec in saptamana 21.
La prima vedere este un tip taciturn, dar daca il intrebi iti raspunde la orice. Daca tu esti o fire mai deschias vorbeste fara jena ca va intra si el in atmosfera. Eu chiar glumesc cu el.
La CMU este un ecran special unde mama vede bb-ul. Chiar si pentru tati exista un scaun si are vedere la ecran.
Mie mi-a explicat tot acolo unde ceva nu era foarte roz si chiar mi-a dat si mici sfaturi: bea mai multa apa, odihnestete-te mai mult, din astea.

La masuratori mie mi se pare foarte minutios. Drept dovada ca la o eco la el stai aproximativ 30 de minute.

la 12 saptamani e aproape sigur ca o sa iti zica sexul. Noua ni l-a zis si ne-a si intrebat de nume. De fapt la eco de 9 saptamani ne-a spus sa venim la urmatoarea ecografie pregatiti cu numele.

Eu il recomand si sincer nu am auzit lucruri rele despre el.

Mi-a fost recomandar si de colegele mele care au bb

bafta

19+

Mergi la inceput

si cam cat costa? eu fac la cabinet la Tutunaru unde are si Iosup cabinet. am inteles de la asistenta doctorului Tutu ca e cam 1 mil 500, pt 14 saptamani cat o sa am eu. dar nu stiu sigur. daca stiti cam cat costa prima morfo as fi recunoscatoare ! va multumesc ! pup burticile ! ce formala am fost !

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Poohy, Mica, Dideip si Sobi - v-am trimis cate un email (s-ar putea sa vi-l fi trimis de mai multe ori caci mi-a facut figuri netul...). Ibelciug, ziceai ca vrei si tu modelul de cerere si legislatia aferenta, dar nu am adresa ta de email. Petit_ange, tie ti-am trimis mai de dimineata un email, dar am primit mesaj de adresa inexistenta - mai da-mi o data adresa ta!

Florina 19+

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am primit. Multumesc Paflo

Mica 18+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Buna fetelor

Kay, eco te va costa la 14 sapt 1 milion jumatate. Sa-ti iei un sticker la tine, ca poti inregistra filmuletul. Iti da si o poza 4D. Si sa ai neaparat nume pregatit!

21w

my baby

Mergi la inceput

multumesc Eseea ! noi am iesit sa papam ceva si ne-am si plimbat putin si acum ne e foarte somnic ! dar am intrat sa vad ce mai fac burticle ! va pup si vorbim maine !
oana12+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Dragi burtici,

Am niste vesti mai proaste Azi am luat rezultatele de la toxo si igM e pozitiv cu 1,2 si igG tot pozitiv 38. Sunt speriata, nu stiu ce sa cred, am citit tot felul de pareri si articole, insa mi s-au parut cam contradictorii. Intr-o parte zicea cineva ca anticorpii igM scad mai greu dupa o infectie (dar cat de greu?), dupa alta interpretare reiese ca as avea infectie foarte recenta. Eu sunt acum in saptamana 19 si 5 zile, si nu stiu ce sa cred Doctora mea mi-a zis sa nu ma ingrijorez si sa ma duc la Cantacuzino sa-mi spuna ei ce inseamna si ce e de facut. Ma duc luni si repet si analiza, dar pana atunci oare ar trebui sa incep sa iau rovamicina? Voi ce credeti? Problema e ca analiza are deja 3 saptamani si nu vreau sa astept si mai mult
Am facut si prima eco morfo azi, totul e in regula aici, mi-a modificat si DPN 6 mai.
Va rog sa-mi modificati si mie in listuta DPN si sa-mi puneti un caut bleu. Multumesc. Astept vesti de la voi. Sa aveti toate sarcini usoare si fara probleme. Va pup.

19+

Bebe

Mergi la inceput