** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (16)
Raspunsuri - Pagina 5
pauly spune:
alyna24 nu cred sa fi patit bebele ceva...doar ca so simtit deranjat si tio raspuns.numai pe viitor ai grija sa nu mai ajunga nazdravanul de nepotel la burtica...mai bine sa fim precaute decat sa ne para rau.
chiqui bafta la TT.si eu am sa-l fac...si sincer am emotii...numai ca eu il fac mai incolo..pe la 18 sapt.
Ibelciug din pacate nu stiu sa te ajut cu interpretarea rezultatelor...si eu urmeaza sa il fac.
eimotto pote ar fi trebuit sa te odihnesti dupa cerclaj...poate inca ii sensibil locul.
mica insanatosire grabnica.
pupici
13+
poze
piticasigogosica spune:
Cristalina va trebui sa intreb doctora ei la ce anume e imuna si ce pot sa-i fac in plus ca si vaccin.Teoretic in trimestrul II.III fetii au sanse mai mici se fie afectati(nu stiu daca si rubeola,varicela...).As vrea sa o duc la gradi din februarie.
Ati vazut astea:http://media.health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html
si
http://www.layyous.com/root%20folder/pregnancy_videoclips.htm
poze
Iri +16 si Iris
dideip spune:
buna la toate burticutele, ce mai faceti?Acum am reusit sa citesc cele 3 pagini de astazi si ce ati mai scris ieri dupa ce am iesit eu(ora 17).
Fetelor, eu ma duc la doctor odata pe luna(asa mia spus doctora, daca nu sunt probleme sa maduc odata pe luna)si mi-a facut ocho de fiecare data dar control ginecologic nu, dar in afara de secretia abundenta nu am nimic grav(dar de data asta ma tin de capul ei sa-mi faca un control ginecologic si sa imi faca si o secretie).
Dupa cate am inteles eu de la mamici in sarcina trebuie sa te feresti de copii care au varicela si rujeola(sau rubeola) ca trebuie sa dai bebelul de urgenta afara(cunosc caz)si de animale ca poti contacta un virus nasol(Listeria).
Paflo, te rog trimite-mi si mie modelul de cerere pe adresa "dideip@yahoo.com"
Vali esti o norocoasa cu o luna de stat acasa,ai timp sa te odihnesti si sa stai si linistita alaturi de sotul tau, felicitari.
Mica esti o fericita ca poti sa pleci de acasa de sarbatori, eu din pacate nu pot sa plec nicaieri ca trebuie sa am grija de socrul meu si de bunica sotului meu
Paula19+
poze
Una din cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina.
Alyna24 spune:
Va multumesc pt raspunsuri, fetelor!M-am mai linistit un pic desi cam am dureri, cam prin zona buricului...O fi de rau?Nu stiu ce sa fac!Insa il simt miscandu-se totusi!
Va pupic pe toate si aveti grija de voi!
Sa nu fiti lovite in burtica!
pUPICI!
18+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
cristinamaria spune:
Salutare!
M-am intors si eu de la eco! Si noi avem 20 sapt cu DPN : 4 mai 2007 ( va rog mult sa-mi faceti modificarile in listuta!!)
Bebe e bine insa se pare ca au aparut probleme la placenta , citez exact:placenta anterioara grupaI , grosime maxima 2,7 cm , grad II de maturitate cu cateva mici zone de necroza vilozitara ischemica cu diam sub 1 cm!!
Acum astept cu o oarecre teama sa merg la doctor saptamana viitoare sa vedem exact despre ce e vorba ! Voi stiti ceva despre asta??
cristina 20+
cristalina spune:
Cristinamaria, la Chitescu ai facut ecografie!?
Ai idee dr. Anca cam intre ce date e in concediu?! Ca trebuie sa-mi fac programare si nu stiu daca sa astept pana in ianuarie...
Eu am avut placenta necrozata la Maria, nu a fost nici o problema si totul a fost bine in final.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristinamaria spune:
Cristalina am facut eco la Pop!! Din cate stiu , Anca este la cabinet pana pe 22! In Ian nu stiu cand revine! Oricum e sigur in Buc pt ca am o prietena cu probleme , tot pacienta lui, si i-a spus sa stea linistita ca e la spital!
Daca ai timp poate-mi dai pe PM mai multe detalii despre placenta necrozata pt ca eu m-am cam speriat!
Merci pt raspuns!!
cristina 20+
mica0307 spune:
Cristinamaria ti-am modificat DPN-ul in listuta. Ai mai avansat cateva locuri .
Mica 18+
Poze
cristinamaria spune:
quote:
Cristinamaria ti-am modificat DPN-ul in listuta. Ai mai avansat cateva locuri .
Merci!!! Sper sa nu avansez forte mult... sa fie totusi placenta bine....
cristina 20+
piticasigogosica spune:
BURTICI DIN BUCURESTI,HAIDETI SA NE DAM INTALNIRE LA O PIZZA!!!!?
Eventual intre craciun si anul nou.
Poate vin si fetele din provincie...
DECI???
poze
Iri +16 si Iris