** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (16)
Raspunsuri - Pagina 4
brambushca spune:
burticilor!
Eimotto si eu mi-am facut cerclaj de o saptamana dar n-am avut sangerare nici imediat dupa interventie dar nici pana acum, insa doctorul meu mi-a atras atentia ca s-ar putea sa sangerez in urmatoarea saptamana si sa nu ma sperie ca este perfect normal. Eu zic sa stai linistita si binenteles sa mergi sa te vada daca te-a chemat. Pe mine m-a chemat la control dupa 10 zile de la interventie adica pe 18 dec. Dar am o intrebare: tu simti o oarecare jena acolo jos, nu stiu asa ca o tensiune. Ca eu de cand am facut cerclajul ma deranjeaza din cand in cand zona respectiva asa in profunzime.
Oana 14+
mica0307 spune:
Liviana chiar nu stiu de ce le faceam asa frecvent. De aprox 1 an nu am mai avut nimic si sper asta sa fie doar o intamplare . Acum vreo 2-3 ani am ajuns pe la dr. Iosup la eco si mi-a spus ca am vezica urinara impartita in 2 camere si asta ar fi cauza infectiilor frecvente. Antibioticele nu ajung pana la infectie. Acum chiar nu stiu ce sa zic.
Despre rezultatele triplului test nu stiu nimic pentru ca nu l-am facut .
Stie cineva daca pot sa beau ceai diuretic in sarcina? De la farmacie mi-au zis ca e ok.
Mica 18+
Poze
piticasigogosica spune:
Liviana,a avut legatura cu epidurala in sensul ca doctorita a taiat cam mult dupa parerea mea,de teama epiduralei cred(ca sa nu se intrevina eventual cu forcepsul)plus ca eu an nascut-o pe Iris in saptamana 42...Deci ca sa preintampine intru-catva neplacerile(eventuale)a taiat...Si m-a cusut cu strasnicie dupa E adevarat ca Iris a fost mare(3,7 kg si 54 cm)
Secretul cred ca il stie doctorul anestezist.Mie nu mi-a injectat-o toata o data ci la intervale precise,daca nu ma insel in trei doze.E posibil ca altfel sa nu simti nimic.Eu practic am simtit contractiile,dar nu ma durea nimic.
Nu stiam faza cu avionul,bine ca mi-ai zis,dar asta insemna sa ajung prima ca ceck-in,sau daca spun ca sunt gravida imi dau locul ala????
poze
Iri +16 si Iris
chiquitita spune:
Fetele, Dr mea m-a programat la Triplu Test abia vinerea viitoare pe 22 decembrie. Nu e prea tarziu? Cine lucreaza de Craciun sa imi faca mie teste? Eu sunt din provincie si mi-a zis ca rezultatele se trimit la Bucuresti.
14+
Alyna24 spune:
Buna, fetelor!
Am si eu o mica problema:aseara m-a lovit nepotelul meu in burta de vreo 3 ori si cam zdravan!O fi patit bebe ceva?Dupa...m-am intins in pat si bebe a inceput sa miste cam zdravan!M-am cam speriat!Sa ma ingrijorez?Sau faptul ca a miscat e un semn bun?Insa amiscat cam mult timp , de vreo 15 ori chiar la intervale mici!ce sa fac?Abia am fost la dr!
Si cele care deja au intrat in concediu....cum ati rezolvat?Sau nu de tot inca?La mine la serv e teroare si as vrea sa intru din ianuarie!Cu cine ar treb sa vorbesc?Eu am si risc de avort!Cine mi-ar putea da concediu si cat?
Multam mult, fetelor!
18+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
cristalina spune:
Alyna, in principiu bebeii sunt aparati in sacu acolo si trebuie niste lovituri zdravene ca sa ii afecteze. Cred ca bebe a simtit "miscare" si s-a gandit sa-ti raspunda...:)
Eu asa zic.
Dar pe viitor trebuie avut grija sa nu te mai loveasca in burtica.
Mie mi-e groaza cu Maria, ca da din picioare ca un calutz! Tot timpul!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Iri, am vazut mesajul dar am uitat sa raspund...deh, e de la hormoni...:)
Din cate stiu eu, varicela si rubeola sunt periculoase in sarcina.
La pitici se fac pentru astea 2 vaccinuri separate. Eu Mariei i le-am facut pe amandoua desi se pare ca eu in copilarie am facut ambele boli. ROR-ul stiu ca e obligatoriu, varilrix-ul (pt. varicela) trebuie sa-l cumperi.
Cand se duce Iris la gradinita?!
Chiqui, pai de ce sa nu lucreze?! Ca libere sunt decat vreo 4 zile, 25, 26, 27 si 31 ...eventual.
In rest trebuie sa fie tot timpul cineva in laboratoarele alea, chiar daca nu lucreaza la capacitate maxima.
Succese la analize.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
eimotto spune:
Brambushca mai mult eu am insistat sa ma duc.
Legat de tensiune eu inca nu simt dar stau numai in pat (ma ridic la pp si papa). In schimb il banuiesc pe bb ca ma loveste in col ca misca jos, inauntru si atunci ma mai sageteaza ceva pe acolo. I-am zis ca daca nu inceteaza ma leg cu piciorele de tavan ca sa nu mai ajunga la col
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 20(cred)
lbelciug spune:
Pitica, nu bag mana in loc ca e asa cu locurile alea din avion, adica nu am vazut clar scris treaba asta, insa am observat cam ce categorie de pasageri le ocupa. Teoretic ar trebui sa fie rezervate, adica sa nu se dea decat in cazurile de acest gen. E bine sa te interesezi cum este exact. Am inteles ce ai scris in leg cu epiziotomia, cred ca si la mine a fost la fel (chiar daca nu am avut epidurala) caci si M a fost mare (4.05 kg) si a trebuit scos cu forcepsul.
Alyna24, nu cred sa fi patit bebe ceva, mai ales daca nu ai avut sangerari. Si eu o mai "incasez" de la Matei. Concediul nu poti avea decat medical la aceasta varsta a sarcinii si deci ti-l poate da numai dr gineco cu avizare de la med de fam..
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Sobi spune:
Paflo, pot sa te rog sa-mi trimiti si mie legislatia pe adresa andreeamanu@hotmail.com? Multumesc mult.
Azi intru in saptamana 13 si sarbatoresc diseara cu o vizita la coafor ptr vopsit. Sper sa nu fie nici o problema - in cartea mea scrie ca incepand cu saptamana 13 incepe trim 2, desi nu mai stiu ce sa cred ca pe forum am vazut mai multe variante.
In rest concediu placut la cele care incep concediu,
va pup.
Andreea 12+