** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (16)
Raspunsuri - Pagina 10
ELTEKA spune:
Buna, mamici de mai-iunie!
Va citesc de citva timp insa, cum mi s-a facut tare-tare dor de o vorba prieteneasca pe romaneste, zic hai sa indraznesc sa va scriu!
Sint si eu o mamica de iunie 2007 (UM 3.09.2006, DPN 10.06.2007) si m-as bucura daca m-ati adauga la lista cu "
fericite"!
Multumesc, numai ginduri bune si pupici din Tokyo (departe, departe...),
Elteka
PS. Am rascolit tot orasul asta sa gasesc 2 vinete amarite din care sa fac o salata, mi-ati facut asa o pofta!)
ralucami spune:
Salut gravidute!
Pauly in primul si in primul rand vreau sa-ti spun ca m-am uitat la pozele tale cu drecoratiile de Craciun si sunt SUPERBE! Tare frumos! Si mie imi plac sarbatorile de iarna cel mai mult si mereu ma chinui sa fac ceva deosebit aici, in Jp, unde Craciunul are doar aspect comercial.
Eu zilele trecute am fost data peste cap pt ca am stricat primele poze de la echo a lui bb.
Am aratat la mine la munci pozele si una din asistentele japoneze zice: "vaai dar e pacat sa le tineti asa. Nu mai bine le plastificati?". Eu am acasa laminator si intr-una din zile imi zic: ia sa aranjez pozele lui bb. Le-am bagat in folie, le-am introdus in aparat.....si cand au iesit pe partea celalalta erau NEGRE!!! Eu nu am stiut/ nu m-am gandit ca pozele de la echo sunt diferite de pozele normale si la caldura se fac varza.
Bine ca macar am avut inspiratia sa le scanez si sa le bag in calculator inainte sa ma apuce experimentul. 
Astazi am fost la doctor si avem si caseta video ( DvD-ul cica nu merge bine) si pozici de la echo.
Noroc ca am fost inspirata si mi-am luat de-amandoua: si caseta si dvd. Asa de mult ma linistesc dupa ce vin de la dr si il vad pe bebica! Ieri am avut o sangerare maronie si ma speriasem intr-un hal fara de hal. O descoperisem pe la 10 seara cand am mers la baie. Eu ca eu, dar sotulica saracul era fastacit tot, super hotarat sa dam buzna la dr. Astazi m-a consultat dr si totul e OK, nu sunt probleme, mi-a luat urina si sange ( daca vreti sa ma vedeti cu 2 randuri de lacrimi aratati-mi seringa si luati-mi sange
), m-a masurat ( eu v-am zis ca nu am burta deloc si nici nu m-am ingrasat asa ca abia asteptam sa vad ce zice), mi-a luat tensiunea etc. Ce mai! o zi plina!
In ianuarie merg la cursurile de mamici ( eu sunt in grupa de mamici care vor sa alapteze
). Abia astept!
Fetelor eu nu pot sa ma plang de constipatie, ci de reversul ei ( ca si dianalaura).
Poate si din cauza ca mananc multe fructe ( in combinatii ciudatele: cu lapte, cu spaghetti).
Ati scris asa de mult ca nu mai stiu daca aveam ceva de spus. Am citit totul repede si in mare parte am si uitat.
#12288;
POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
vas spune:
Pauly, superbe pozele, superbe de tot, iar mireasa ai fost mai superba, am ramas fara replica, SUPERRRRRRRRRRRRRRRR.
Burtici in rest ce mai faceti? Eu am fost in concediu si nu am apucat sa va recuperez din urma decat pe sarite, dar in mare mi-am dat seama ca sunteti bine, mai putin cu infectia urinara si constipatia. Eu o rezolv cu cate o cafea in fiecare dimineata. Pana acum a functionat, sa vedem de acum inainte.
in rest bebele meu se misca intr-una ceea ce normla ca-mi place de-mi vine sa spun la toata lumea din jurul meu cand il simt. Va doresc din suflet sa simtiti asa ceva.Am fost si la eco, totul e OK dar eu nu am vazut nimic ca asa m-a asezat ca nu vedeam nimic, dar nu conteaza, lasa sa fie bebe in regula.
incepe sa ma apese pe ovare uneori de nu ma mai pot indrepta dar sunt fericita, si apropo port SALOPETA.
va pup dulce pe toate si Dumnezeu sa va lumineze calea de acum inainte.
19
O sa fiu si eu mamica
cristinamaria spune:
Buna dimineata si o saptamana cat mai frumoasa!!!
Elteka bine ai venit la noi!!
Eu astept ziua de Joi sa vad ce-mi spune doctorul referitor la placenta!
Am si eu o intrebare: mancati de post saptamna asta? Poate-mi dati si mie idei / retete!!
cristina
20+
mica0307 spune:
Elteka bine ai venit in listuta noastra
.
Pauly ce frumoasa curte ai. Si casa (atat cat am putut sa vad)
.
Fetelor cred ca l-am simtit si eu pe bebe in week-end. E un sentiment ciudat si nu prea am cum sa il descriu, da parca se plimba cineva prin burtica mea. Maine termin si eu antibioticele si vad ca si constipatia mi-a cam trecut.
Pupicei,
Mica
18+ 
Poze
pauly spune:
buna dimineata gravidutelor,
va multumesc gravidutelor
ptr complimentele facute...atat casei mele cat si mie.![]()
elteka bine ai venit la odisee.sa ai sarcina usoara si un
sanatos.
ralucami i-mi pare rau ptr ca ti s-au stricat pozele lui bebe..dar bine ca totusi ai reusit sa le salvezi pe calc.pe de alta parte ii super ca ai primit caseta cu puiutul tau...poate ne pui si noua macar niste pozici cu ingerasul tau?
ce o zis doctorul de sangerare?
pupici
13+
poze

poohy spune:
Buna burtici,
Arcadia, scuze ca nu am raspuns, am fost plecata din Bucuresti si nu am avut acces la net.
Din cate am inteles eu, prietena mea a scapat pana prin saptamana 26-27 (cand m-am intalnit cu ea) de toxoplasmoza. Se poate sa fi avut de la inceputul sarcinii infectia, pentru ca s-a testat pentru prima oara in saptamana 17. Nu am cerut mai multe amanunte pentru ca eu nu am avut (pana acum) probleme, dar mi-a zis ca "s-a chinuit ceva, dar acum totul e ok".
Ma intalnesc miercuri cu ea si o intreb mai multe amanunte - unde a fost, ce tratament a facut. Ma gandeam ca e mai bine sa vorbesc direct cu ea decat pe mail.
In alta ordine de idei, am facut 17 saptamani! Si gagalicimea sa iar face pauza de miscare de 2-3 zile :(( Sau daca misca, o face foarte usor, si nu stiu daca e el/ea sau altceva
Anca
17+
bebelonel
mica0307 spune:
Ce activitate slaba este azi aici. Fetelor ati intrat in concediu sau aveti multa treaba la serv?
Vas ma bucur ca ai revenit printre noi. Sper sa scrii mai mult de acum.![]()
Vali cum e in concediu? Cum a iesit bradutul? Ne-ai promis poze.
Liviana ce faci?
Cristina nu prea am tinut post pana acum. De retete ce sa iti spun? Am mai mancat zacusca, pate vegetal, masline, fasole cu muraturi si de regula mancarica la care eu nu pun carne: mazare, tocanita de cartofi etc.
Mica
18+ 
Poze
lbelciug spune:
Buna fetele,
n-am apucat sa citesc din urma, dar o voi face curand.
Pan auna alta ma ingrijoreaza un aspect si vreau sa stiu daca si vous vi se intampla: aveti dureri la osul pubic? Pe mine ma doare mai ales cand merg sau stau intr-un picior si imi amintesc ca aceste dureri le-am avut in ult luni ale sarcinii anterioare, nicidecum asa devreme....
.
Revin dupa ce recuperez cu cititul.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
dianalaura spune:
Salut fetelor! Elteka, bine ai venit in randul nostru! Deja sunteti 2 fete din Japonia! Eu astept in continuare sa vina mesterul sa repare pe langa geamuri...si intre timp m-am hotarat sa devin chirurg de animale de plus.
Am o gramada de animalute de plus si cum s-au prafuit am hotarat sa le spal...dar cum unele au muzicuta...a trebuit sa le operez, sa le scot muzicuta...apoi le spal si cand sunt uscate le voi coase la loc si vor fi ca noi!
.
Apropo de mancare de post, eu azi fac o supa de fasole uscata, de post..., in rest mai fac ciorbica de legume care ii place atat de mult sotului meu..nu are pic de carne... dar pun morcovi, patrunjel, telina, cartofi, orez, cateva macaroane, bulion, in principiu cam tot ce gasesc in camara si o gramada de condimente...poti sa mai faci orez cu chiftelute din soia si multe altele. si cartofi prajiti, daca ii prajesti in ulei.
dia 17
bebe
poze