Mamici din Japonia (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_shinji spune:

Buna fetelor! multumesc frumos ptr urari! Inca nici n-am apucat sa ma prezint aici la "mamici din Japonia": ma numesc Dana,sunt aici de vreo 2 ani si ceva; dupa cum v-a anuntat Hanako acum o saptamana am devenit si eu mamika,am un bebe mancacios si dulce ca un ingeras (ca doar e al meu,nu?) de-mi vine sa-l pap tot.Nu pot spune c-am avut o nastere usoara sau ca acum ar fi usor ca umblu ca o fantoma prin casa noaptea ca sa-l linistesc, dar e de-ajuns sa-i vad ochisorii si uit de toate,chiar pot plange de fericire!!! dar ce va explic eu aici? ca doar toate sunteti mamici si intelegeti sentimentul...
Cred ca voi mai reveni cu intrebari legate de bebe...na...inca nu am experienta,sper sa ma intelegeti!
Va pupik dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

DANA,felicitari pt micul samuras!Sa creasca sanatos,iar tu sa te refaci repede!Ce frumos e sentimentul de proaspata mamica!cand imi amintesc mai ca imi doresc inca un bebe...dar sa mai treaca ceva timp
pupici

mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Bun venit pe lume tuturor bbiilor!! Da-ti-mi numele si data nasterii ca sa-i trecem la loc de frunte pe listuta!!

Poate ma molipsiti si pe mine... ca-i timpu` de-acu`!!

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

vrem si noi pe listutza 1Ianuarie 2007 Leon
DEVY acum am vazut ca ai un nepotel cu accelasi nume de LEON.
Sa-ti traiasca si sa ne anunti si pe noi ce ai in burtika , macar sa apuc sa te felicit ca luna viitoare plecam in Rom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

yashi chiar era timpul...Sa vina cat mai repede bb2!
shian ce nazdravanii a mai facut shion?
Fetelor vreau sa va intreb si eu ceva.Eu cumpar tofu doar pentru Aina ,noi nu prea ne omoram,dar expira destul de repede.Fiert pot sa i-l mai dau o zi dupa data de pe cutie?Imi pare rau sa arunc de fiecare data mai mult de jumatate de cutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

quote:
Originally posted by pika-pika

yashi chiar era timpul...Sa vina cat mai repede bb2!
shian ce nazdravanii a mai facut shion?
Fetelor vreau sa va intreb si eu ceva.Eu cumpar tofu doar pentru Aina ,noi nu prea ne omoram,dar expira destul de repede.Fiert pot sa i-l mai dau o zi dupa data de pe cutie?Imi pare rau sa arunc de fiecare data mai mult de jumatate de cutie.

Andromeda si Aina cu ochii ca maslina (05.07.06)

eu ii dau lui hiro , si nefiert chiar daca e expirat de o zi doua , si nu a avut nimic , dar daca cred totusi ca e abunai , il fierb cu putin tsuyu si la mancare pun deasupra ponzu , e f. bun.

expirarile astea nu sunt chiar periculoase daca depasesc 2-3 zile , eu nu le arunc , decat daca depasesc ceva mai mult , e mai nasol la natou, ala daca nu mai intinde ata aia , sa stiti ca e periculos

numai bine.

***grupul fetelor fantastice***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

nanami multumesc de raspuns.Nato chiar ca nu mancam,sa manance Aina la scoala daca vrea,dar e bine de stiut.
Eu am o chichita cu mancarea,nu-mi place deloc sa arunc...Mereu ma gandesc cate persoane ar avea nevoie de mancarea aia,mai bine nu cumpar decat sa arunc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Andro, toful fa-l hamburger... in loc de carne pui tofu. Sau sunt de cumparat prafuri de facut hamburger din tofu(e super simplu:amesteci tofu cu prafu` il prajesti in tigae si-i gata cina!!). Sunt atat de multe mancaruri din tofu gustoase, nici nu-ti vine sa crezi ce mananci!
Nici eu n-am mancat multi ani... nici nu cumparam ca nu stiam ce sa fac cu el... dar cand il vedeam asa ieftin(cateodata la 25yeni), mereu stateam si ma uitam la el. Pana am intrebat in magazin o obaasan care mi s-a parut de treaba si mi-a aratat multe. De atunci mananc si eu tofu!

Iar cu nato... de 5 ani jumate n-am pus in gura niciodata! Dar am mereu in frigider! Luka si barbat-miu sunt innebuniti dupa el. Chiar daca expira cateva zile le dau si e ok. (tot o obaasan din market mi-a zis asta, cica si asa e imputit, daca nu face niste puncte mici albe e de mucegai(cred ca voia sa spuna), e bun de mancat!)

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by dolphin9913

vrem si noi pe listutza 1Ianuarie 2007 Leon
DEVY acum am vazut ca ai un nepotel cu accelasi nume de LEON.
Sa-ti traiasca si sa ne anunti si pe noi ce ai in burtika , macar sa apuc sa te felicit ca luna viitoare plecam in Rom

YULIA ( 26.07.2002)si LEON(01.01.2007)

Sa-ti traiasca si tie baietelul
Si eu mor de nerabdare sa aflu ce avem in burtik...poate la controlul de 20 sapt.Sa vedem.

Sabina Y.17+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_shinji spune:

si noi vrem sa fim prezenti pe listutza! baiatul meu, Kento e nascut pe 20 martie 2007.mersi frumos!

Mergi la inceput